بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من 30 دلار دارم هنوز !:دی
اول اینکه بازیای سالانه کی مشخص میشنو کی میان تو پلاس
دو اینکه من spelunky رو دموشو زدم جالب بود . 20 دلاره
سه اینکه واکینگ دد 18 دلاره و رو پی سی قبلا تمومش کردم خودشو دی ال سیشو
4 سایلنت هیل بوک آو مموریز 13.7 دلاره و دموشم بازی کردم:دی
استریت فایتر ایکس تیکن 16.5 دلاره و تالا بازی نکردمش
و پیشنهادات شما چیه از بین اینا؟ چیز دیگه ای سراغ دارین که ارزش و لیاقت داشته باشه؟ ویتا رو 3 ماه دیگه رد میکنم بره برا همین میخوام نهایت استفاده رو بکنم ازش ، پول برای کیلزونم ندارم و نمیتونم دیگه حسابمو شارژ کنم!
15 روز دیگه بازی های این ماه حذف میشن,چند روز قبلش بازی های جدید معرفی میشن.حالا این ها برا اکتبر هستن که اتفاقا تو اکتبر بازهای سالانه هم معرفی میشن!
بازی های سالانه هم دهن پرکن هستن!یه سری تخفیفات خفن هم میزن برا پلاس که احتمالش هست اسپلانکی رو شامل بشه(حالا نشد نیای مارو خفت کنی:d)
دوبازی WD و SH رو هم اصلا نگیر.(اولی رو بازی کردی,دومی آشغاله!)
این SF VS T هم ممکنه بازی سالانه باشه!ولی در هر صورت بازی خوبیه,قیمتشم مناسبه.فکر کنم تو مولتیش میشه با بازیکنای ps3 هم بازی کرد.کراس بای هم هست فکر کنم.
نظر من اینه,بهترین بازی های ویتا Rayman legend و Tearaway هستن.من 100% یکی رو فیزیکی میگیرم.تو هم حتما یکی رو بگیر.
اسپلانکی هم در اولین فرصت میگرم(انصافا 20 تا واسه ایندی خیلی زیاده:|)

این new little king story چقدر شیرینه اصلا ادمو سبک میکنه:d جدیدا داره از این سبک ها خوشم میاد کسی بازی کرده این؟ آرمان فکر کنم خوشش بیاد:d

من امشب نصبش میکنم سبک بازیای نینتندوئه و 680 مگابایت و 34 پونده! با متای 70 حدس میزنم بازی قشنگی باشه.

Jak & Daxter رو کسی فرصت کرده بگیره؟

من تو PS2 بازیش نکردم ولی این مدت که بازیش میکردم سری دوم مخصوصا سومش خیلی خوب بودند اما انگار بازم بد پورت کردند چون باز افت فریم داشت.افت فریمش مخصوصا مواقعی که سرعت عمل لازم بود و Racing ها مزاحم گیم پلی میشد.بخاطر همینم علارقم داستان و گیم پلی خوبی که داشت مجبور شدم نصفه کاره ولش کنم.

از تاچ پشت ویتام اصلا خوب استفاده نکرده بودند باید مدام حواست باشه که دستت پشت ویتا نخوره و دوربین وسط بازی front view نشه(گرچه از آپشن میشه درستش کرد).

چرا نمی تونن یه بازی PS2 رو درست پورت کنند؟ تازه من انتظار داشتم بازی anti-analiasing بیشتری از نسخه PS2 خودش داشته باشه.

JakII:

Jak III:

15 روز دیگه بازی های این ماه حذف میشن,چند روز قبلش بازی های جدید معرفی میشن.حالا این ها برا اکتبر هستن که اتفاقا تو اکتبر بازهای سالانه هم معرفی میشن!
بازی های سالانه هم دهن پرکن هستن!یه سری تخفیفات خفن هم میزن برا پلاس که احتمالش هست اسپلانکی رو شامل بشه(حالا نشد نیای مارو خفت کنی:d)
دوبازی WD و SH رو هم اصلا نگیر.(اولی رو بازی کردی,دومی آشغاله!)
این SF VS T هم ممکنه بازی سالانه باشه!ولی در هر صورت بازی خوبیه,قیمتشم مناسبه.فکر کنم تو مولتیش میشه با بازیکنای ps3 هم بازی کرد.کراس بای هم هست فکر کنم.
نظر من اینه,بهترین بازی های ویتا Rayman legend و Tearaway هستن.من 100% یکی رو فیزیکی میگیرم.تو هم حتما یکی رو بگیر.
اسپلانکی هم در اولین فرصت میگرم(انصافا 20 تا واسه ایندی خیلی زیاده:|)
اینهمه صب کردم ، دو ههفتههم روش :دی تازه اسپلانکی برا پلاس 15 دلاره ولی نم ارزه:دی باید مفتیش کنن:دی

آخ گفتی آرمان انقدر که منتظر رین هستم منتظر بیاند نیستم....این ژاپن استدیو فقط شاهکار میزنه....این بازی عالی به نظر میاد اگه درست حسابی بسازنش و سبک هنریش رو حفظ کنن
اره studio japan کاراش AAA هست به نظرم :)

این new little king story چقدر شیرینه اصلا ادمو سبک میکنه:d جدیدا داره از این سبک ها خوشم میاد کسی بازی کرده این؟ آرمان فکر کنم خوشش بیاد:d
لول
u خوشت اومد ؟
من قبل بازی کرده بود اون موقع که اومده بود زیاد خوشم نیومد اما شاید بیشتر بازی میکردم نظرم عوض میشد !

من امشب نصبش میکنم سبک بازیای نینتندوئه و 680 مگابایت و 34 پونده! با متای 70 حدس میزنم بازی قشنگی باشه.

Jak & Daxter رو کسی فرصت کرده بگیره؟

من تو PS2 بازیش نکردم ولی این مدت که بازیش میکردم سری دوم مخصوصا سومش خیلی خوب بودند اما انگار بازم بد پورت کردند چون باز افت فریم داشت.افت فریمش مخصوصا مواقعی که سرعت عمل لازم بود و Racing ها مزاحم گیم پلی میشد.بخاطر همینم علارقم داستان و گیم پلی خوبی که داشت مجبور شدم نصفه کاره ولش کنم.

از تاچ پشت ویتام اصلا خوب استفاده نکرده بودند باید مدام حواست باشه که دستت پشت ویتا نخوره و دوربین وسط بازی front view نشه(گرچه از آپشن میشه درستش کرد).

چرا نمی تونن یه بازی PS2 رو درست پورت کنند؟ تازه من انتظار داشتم بازی anti-analiasing بیشتری از نسخه PS2 خودش داشته باشه.

JakII:

Jak III:

این jack and dexter رو من اون اولی که اومده بود داشتم . فکر کنم اینجا هم نوشتم که پرتش نابوده !
فریم بازی خیلی خیلی بده . بعد کلا 3تا چپوندن توی یک package کلی ساده سازی توی گرافیک و اینا کردن که اصلا لازم نبوده
اصلا این بازی رو درست روی منابع ویتا مدریت نکردن مگرنه همون assassins creed هم انقدر وضعش بد نبود دیگه ! این قابل تحمله
نمیدونم پرته gow 1 -2 hd رو کی میکنه ! امیدوارم درست پرت کنن ...

Assassin`s creed Liberation از انحصار PS Vita در اومد و نسخه کنسولیش انقدر تغییرات داره که فکر نکنم کسی دیگه حاضر باشه پول بابت نسخه Vita بده :
Assassin`s creed Liberation HD تایید شد
Assassin`s creed Pirets هم برای ویتا عرضه نخواهد شد و فقط برای تبلت ها و گوشی های موبایل هستش متاسفانه .

یک سری بازی دیگه برای ویتا عرضه شده توی سایت vg247.com خودتون ببینید ارزش بازی کردن ندارن دیگه خبراشو نذاشتم .

شروین بفروشش :|:d

Assassin`s creed Liberation از انحصار PS Vita در اومد و نسخه کنسولیش انقدر تغییرات داره که فکر نکنم کسی دیگه حاضر باشه پول بابت نسخه Vita بده :
Assassin`s creed Liberation HD تایید شد
Assassin`s creed Pirets هم برای ویتا عرضه نخواهد شد و فقط برای تبلت ها و گوشی های موبایل هستش متاسفانه .

یک سری بازی دیگه برای ویتا عرضه شده توی سایت vg247.com خودتون ببینید ارزش بازی کردن ندارن دیگه خبراشو نذاشتم .

شروین بفروشش :|:d
من تا آخر اشتراک پلاسمو مصرف میکنم بعد میدم بره:دی تا اون موقع سونی وقت داره جبران کنه کمبودهارو !:|

من تا آخر اشتراک پلاسمو مصرف میکنم بعد میدم بره:دی تا اون موقع سونی وقت داره جبران کنه کمبودهارو !:|
یاکوزا داره میاد به چه جرعتی میخوای بفروشیش؟:دی
البته منم میخوام بفروشم یه دونه 2000 بگیرم:دی
-----------------------------------------------------------------------------------------
این 2000ـه مشکلات بعضی ال سی دی ها رو داره مثل این که اگر از بقل بهش نگاه کنی تاره؟ کلا چه مدل ال سی دی میزارن روش،کی میسازتش؟:-/

چقد خوب میشد قبل اینکه حرف بزنیم از صحتش مطمئن باشیم :| صفحه قبل اومدم بگم بقیه گفتن به علی دانته هم گفتم ، بازی فقط برای 3 و 4 میاد و ریموت پلی برای ویتا ، به هیچ وجه برای ویتا جداگونه عرضه نمیشه! دیگه نمیدونم تو این24ساعته چیزی عوض شده یا نه!!!

چقد خوب میشد قبل اینکه حرف بزنیم از صحتش مطمئن باشیم :| صفحه قبل اومدم بگم بقیه گفتن به علی دانته هم گفتم ، بازی فقط برای 3 و 4 میاد و ریموت پلی برای ویتا ، به هیچ وجه برای ویتا جداگونه عرضه نمیشه! دیگه نمیدونم تو این24ساعته چیزی عوض شده یا نه!!!

نه هنوز عوض نشده.
آرمان هم گفت که گفتن واسه ویتا نمیاد.

یاکوزا اصلا بازی نیست که ایرانی های و غربی ها خوششون بیاد ! من نمی دونم برای چی به این بازی امید دارید که برای ویتا می خواد بیاد ( که شروین الان داره میگه قرار نیست عرضه بشه ) اومدن و نیومدنش فرقی نداره !

چی:|:|:|:|
:((:((
آخرش نوشت برای ویتا کراس پلیه یعنی بره ویتا هم میاد دیگه؟:(
چرا؟:((:((

یاکوزا داره میاد به چه جرعتی میخوای بفروشیش؟:دی
البته منم میخوام بفروشم یه دونه 2000 بگیرم:دی
-----------------------------------------------------------------------------------------
این 2000ـه مشکلات بعضی ال سی دی ها رو داره مثل این که اگر از بقل بهش نگاه کنی تاره؟ کلا چه مدل ال سی دی میزارن روش،کی میسازتش؟:-/

اگر از LCD های IPS الجی یا همون LCD های رتینایی که الجی برای اپل میزنه باشه اونوقت منم به 2000 فکر میکنم.چون هم مصرفش کمتره هم تصاویر واضح و Fresh هستند و روشنایی خیلی بهتری داره.

برای فروش بنظر من تا اون موقع که سر سونی خلوت تر شه یعنی یه مدت بعد از لانچ PS4 صبر کنید اونوقت دیگه بهونه ای برای کم کاری هاش راجع به ویتا نداره.اونوقت اگر ساپورت درست و حسابی نکنه دیگه به درد گردو شکستن میخوره (اونوقت اگر کسی حاضر باشه این پاره آجر رو بخره) منم می فروشمش.

اینم خیلی بازی ساده و روان و تمییزی بود اگه از سبکش خوشتون میاد حتما بگیرید:

چی:|:|:|:|
:((:((
آخرش نوشت برای ویتا کراس پلیه یعنی بره ویتا هم میاد دیگه؟:(
چرا؟:((:((
خیلی جالبه مترجم کنفرانس دیروز گفت فقط ریموت پلیه :| ولی تو جوی استیک نوشته کراس پلی برای ویتا هم هست !!! ننمیدونموالا چی بگم قاطی کردم ، میرم وب رسمی یاکوزا رو بخونم ، مممنکهاز خدامه بیاد

- - -ویرایش - - -

http://www.eurogamer.net/articles/2013-09-09-fuedel-spin-off-yakuza-ishin-is-a-ps4-launch-title-in-japan
منبع رسمی تر از این نمیشناسم !!! اخر بند اول نوشته بازی برای 3 و ویتا هم منتشر میشه هوراااا ! بازی تو دوران فءودال جاپونه:دی یعنی خبری از اسلحه گرم و کت شلوار نیست
بسیار خوشحالم که برای ویتا میاد و روی استور انشالاه گیر بیاد و بسیار ناراحتم که اون احمق گفت رسموت پلیه :| !

اتفاقا منم اون روز تو کنفرانس دیدم مثل AC Balck Flag (کنفرانس گیمزکام) دارند ریموت بازی میکنند شک کردم اما حرفی از ریموت نزدند و فقط گفتن برای این سه کنسول عرضه خواهد شد.

من هنوز شک دارم منظورشون ریموت باشه اگر واقعا ریموت باشه میشه مثل قضییه ی Final Fantasy XIV که شایعه شد برای ویتا میاد بعد که تایید شد نائوکی نوشیدا اومد گفت فقط اپلیکیشن این بازی برای ویتا و اسمارت فون ها میاد و تو ویتام میشه ریموت بازیش کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or