بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آره منم گرفتم پیسیشو ارزش خرید نداره واسه ویتا.
راستی دوستان من به یه سایت امروز بر خوردم PSN CART 35 پوندیو داره میده 147 تومن کفم برید :-o همینو اورجینال کی داره میده 190 خورده ای 50 دلارم داره میده 167 تومن هر کی خواست یه نگا بندازه.:d
فروشگاه اینترنتی مگانت - فروشگاه اینترنتی مگانت

یه بازی pinball دیگه داره واسه ps3 و ps vita میاد با اینکه از بازی خوشم نمیاد ولی عکس بازی رو میزارم

51077026587358800450.jpg

New Little King's Story یک بازی استراتژیک فانتزی به سبک ژاپنیست که در اکتبر 2012 برای VITA و Wii منتشر شد.

51045383269993574797.jpg

در نگاه اول ویژگی های بازی شما را یاد Harvest Moon خواهند انداخت با این تفاوت که به جای مدیریت یک مزرعه کوچیک باید یک سرزمین کوچک را در نقش پادشاه کنترل کنید و در لباس پادشاهی برای گسترش قلمرو شمشیر بزنید.

داستان بازی از جایی شروع میشود که مانسترها (در این بازی ملقب به Oniis) به قلعه پادشاهی شما حمله کرده و پرنسس ها را به عنوان "Gurfroud" خود به اسارت می برند.پادشاه (King Corobo) به همراه یاران سلطنتی به روستایی پناهنده میشوند تا با تشکیل حکومتی کوچیک موجبات پس گرفتن قلعه و نجات پرنسس هارا فراهم آورند.

گیم پلی بازی ساده و روان بازی در کنار گرافیک تمییز و رویایی LNKS شمارا راغب خواهد کرد تا ساعات بیشتری را پای آن بگذارنید.سیستم مبارزه با دشمنان به لطف تاچ ویتا راحت بوده و کافیست با لمس دشمنان دستور حمله به آنان را صادر کنید و در مواقع لازم دستور عقب نشینی دهید، بعد از هر پیروزی مقابل دشمنان مردم شهر جشن و فستیوالی برای بزرگداشت رشادت های شما برپا خواهند کرد!

امکاناتی که در این بازی در اختیار دارید:

-کنترل مردم شهر(با تاج جادویی)
-تعیین سیاست های کلی حکومت
-تعیین سیاست های اجتماعی(مثل لباس فرم اجباری)
-احداث خانه های تربیت جنگجو،شکارچی،آشپز،کشاورز و ...
-رسیدگی به درخواست ها، نظرات و پیشنهادهای مردم شهر
-رسیدگی به ازدواج مردم و بنا ساختن مسکن(برای افزایش جمعیت)
-گسترش قلمرو (با لشگر کشی)
-سازماندهی گارد سلطنتی
-بهره برداری از منابع طبیعی

بازی به صورت Real Time پیش میرود صبح،ظهر،عصر و شب.شب های مخوف بازی نیز یادآور بازی Harvest Moon هستند اما در این بازی خوابیدن بنظر اجباری نمی آید.به هر حال هر روز صبح اتفاقات جدیدی در قلمرو شما رخ خواهد داد که می توانید از صندوق پست، گفتگو با دربار و نوار خبری بالای بازی از آن با خبر شوید.

آخرین ویرایش:
آره منم گرفتم پیسیشو ارزش خرید نداره واسه ویتا.
راستی دوستان من به یه سایت امروز بر خوردم PSN CART 35 پوندیو داره میده 147 تومن کفم برید :-o همینو اورجینال کی داره میده 190 خورده ای 50 دلارم داره میده 167 تومن هر کی خواست یه نگا بندازه.:d
فروشگاه اینترنتی مگانت - فروشگاه اینترنتی مگانت

خیلی خوبه! اینو خودت امتحان کردی؟ حداقل پوندی 1000 تومن داره از جاهای دیگه ارزون تر میده مگه پوند 5000 تومنی برای خودش چقد درمیاد!

خیلی خوبه! اینو خودت امتحان کردی؟ حداقل پوندی 1000 تومن داره از جاهای دیگه ارزون تر میده مگه پوند 5000 تومنی برای خودش چقد درمیاد!

هنوز امتحان نکردم ولی اگر بخرم حزوری میرم آدرس هم تو سایتش هست تو پایتخت مغازشه به همه هم توصیه می کنم بار اول حزوری برن یهو ارزونی جلو چشاشونو نگیره درجا بخرن بعد معلوم بشه کلاه برداریه خیلی پول داریم همین یه زره پولم بدزدن بره . دی::))

بازی kickbeat رو کسی خریده ؟ 7 پوند هستش :|
ارزش خرید داره ؟

من رو پلی3 رفتم...سبک موزیکال هست ولی به نظر من بازی خیلی داغونی هست من که بیشتر از 5 دقیقه نتونستم تحملش کنم فوری پاکش کردم....البته سلیقه ای هست ولی بازی واقعا ضعیف بود به نظرم

هنوز امتحان نکردم ولی اگر بخرم حزوری میرم آدرس هم تو سایتش هست تو پایتخت مغازشه به همه هم توصیه می کنم بار اول حزوری برن یهو ارزونی جلو چشاشونو نگیره درجا بخرن بعد معلوم بشه کلاه برداریه خیلی پول داریم همین یه زره پولم بدزدن بره . دی::))

رفیق زنگ بزن مگانت ببین وقتی بهش میگی psncart میخوای چی بهت جواب میده
میگه باید به سایتمون که اسمشم همونی بود که گفتی مراجعه کنی
بهش گفتم حضوری نمیتونم بیام بگیرم؟
گفت نه از طریق سایت خریداری میکنی و کد براتون فرستاده میشه

رفیق زنگ بزن مگانت ببین وقتی بهش میگی psncart میخوای چی بهت جواب میده
میگه باید به سایتمون که اسمشم همونی بود که گفتی مراجعه کنی
بهش گفتم حضوری نمیتونم بیام بگیرم؟
گفت نه از طریق سایت خریداری میکنی و کد براتون فرستاده میشه

میخواستم زنگ بزنم صاحب فروشگاه (09121383426) اما دیدم زیادم عجیب نیست چون:

پوند 1100 تومن کشیده پایین(روحانی متچکریم!).احتمالا مگانت خرید جدید داشته و سایتایی مثل ماتریکس و پرسی باکس که گرون تر میدن خرید قدیم داشتند.

دوستان یه عکس باحال از بازی فروت نینجا دیدم گفتم بزارم شما هم حال کنین

این بازی هم قرار بود واسه ویتا بیاد ولی نمیدونم چی شد اسمش هم هست:(( DEAD NATION

47269325349007918641.jpg

هنوز در حال ساخت هست
اطمینان ندارم برای کی در نظر گرفته شده بود . احتمالا اواخر امسال یا اوایل ساله اینده میلادی:)

هنوز در حال ساخت هست
اطمینان ندارم برای کی در نظر گرفته شده بود . احتمالا اواخر امسال یا اوایل ساله اینده میلادی:)

ولی تو همون سایته که لینک شده به اسم بازی اینو نوشته بود:
Housemarque has confirmed that they are not developing the Vita version of the game. Here’s hoping someone competent brings it over!

من که فک کنم بازی خفنی باشه اگه ساخته بشه برا ویتا

ولی تو همون سایته که لینک شده به اسم بازی اینو نوشته بود:
Housemarque has confirmed that they are not developing the Vita version of the game. Here’s hoping someone competent brings it over!

من که فک کنم بازی خفنی باشه اگه ساخته بشه برا ویتا
این بازی که e3 برای vita تایید شد ! دیگه کی کنسل شد ؟
تبلیغش :
PS Vita - Dead Nation Trailer - YouTube

در اصل این بازی ساله 2010 برای Ps3 عرضه شده بود. اینا دارن یک بازی به اسمه rosegun برای ps4 هم میسازن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or