بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اتفاقا منم اون روز تو کنفرانس دیدم مثل AC Balck Flag (کنفرانس گیمزکام) دارند ریموت بازی میکنند شک کردم اما حرفی از ریموت نزدند و فقط گفتن برای این سه کنسول عرضه خواهد شد.

من هنوز شک دارم منظورشون ریموت باشه اگر واقعا ریموت باشه میشه مثل قضییه ی Final Fantasy XIV که شایعه شد برای ویتا میاد بعد که تایید شد نائوکی نوشیدا اومد گفت فقط اپلیکیشن این بازی برای ویتا و اسمارت فون ها میاد و تو ویتام میشه ریموت بازیش کرد!
چرا راه دور میری ؟ رایم رو تو کنفرانس گفتن برای ویتا میاد ، بعدا تو سایتشون زدن ففقطبرای پی اس4 :|

من نميدونم چه اسرارى دارين ياکوزا برا ويتا بياد وقتى ميتونين با ps4 ريموت بازى کنين با گرافيک و وضوح بهتر و فريم بهترو نرمتر و غيره, اگه بخواين x1 بخرين که اون بحثش جداس.
به نظرم با اومدن PSVita TV و کاهش قيمت و بازى هايى که معرفى شده کم کم وضع ويتا خيلى بهتر ميشه, PS4 هم بياد اگه ريموت خوب باشه و استقبال بشه فروش ويتا نجومى ميزنه بالاتر و ازون طرف ساپوت ترد پارتى هم نجومى ميره بالاتر, PSVita TV هم که پيش فروشش به اين زودى تموم شد.
واقعا سونى سنگ تموم گذاشته با اينکه مشغول PS4 هم هست.
چي ميخواين ديگه؟ :d

یه بازی جدید داره واسه ویتا و ps4 میاد به اسم PAVILION اینم عکس بازی
18987091906487292132.jpg

اولین تصویر منتشر شده از ریموت پلی PS4 در VITA:

این عکسو یکی از هوادرای PS تو توئیترش زده احتمالا تو نمایشگاه کنفرانس عکس گرفته.

کیفیت ریموتش از ریموت PS3 خیلی بیشتره خوشبحالش با ریموت میخواد Knack بازی کنه.چرا منوی PS4 شبیه منوی X1 (ویندوز 8) شده؟!

منبع

^^
این عکس بالا توی یکی از تریلر ها بود که قابلیت های PSVITA TV,PSVITA و PS4 نمایش داده می شه.
اینجا هم فردی که ویتا داره وقتی دور از PS4 هست,با استفاده از ریمون پلی بازی می کنی.

من نميدونم چه اسرارى دارين ياکوزا برا ويتا بياد وقتى ميتونين با ps4 ريموت بازى کنين با گرافيک و وضوح بهتر و فريم بهترو نرمتر و غيره, اگه بخواين x1 بخرين که اون بحثش جداس.
به نظرم با اومدن PSVita TV و کاهش قيمت و بازى هايى که معرفى شده کم کم وضع ويتا خيلى بهتر ميشه, PS4 هم بياد اگه ريموت خوب باشه و استقبال بشه فروش ويتا نجومى ميزنه بالاتر و ازون طرف ساپوت ترد پارتى هم نجومى ميره بالاتر, PSVita TV هم که پيش فروشش به اين زودى تموم شد.
واقعا سونى سنگ تموم گذاشته با اينکه مشغول PS4 هم هست.
چي ميخواين ديگه؟ :d
چندتا بازی روی PS VITA TV اجرا میشه ؟ خیلی از بازیهایی که از تاچپد و touch screen آستفاده میکنن اجرا نمیشه ! حتی killzone و lbp اینا هم نیمشه بازی کرد. میشه یک سری بازی indie و دیگر بازیا که همه کنترلهاشون با کلیدهای ویتا فقط سازگار باشه ... حالا این چطوری به فروشه ویتا کمک میکنه نمیدونم
به نظرم ایده گزاشتن Lcd حداقل برای کاهش قیمت خیلی بهتر بود تا ساخت PS TV VITA ... فکر نمیکنم موفق بشه. توی خارج از جاپن که فکر نکنم حالا حالاها سر و کلش پیدا باشه به دلیله تعداده کم بازیش
yakuza هم موافقم :) البته خیلیا ممکنه فعلا به همون Ps3 بچسبن یا بنا به هر دلیلی سراغه نسخه کنسولی نرن ! برا ما که فرقی نداره ×_× بازیش تا الان قرار نبوده خارج از جاپن بیاد لول

شایعه: احتمال انتشار Rainbox Six (به همراه Far Cry 4 ) توسط یوبی سافت.

84114967022100408021.jpg

این از اون دست از شایعاتیه که احتمال محقق شدنش زیاده چون توسط فردی مطرح شده که اکثر شایعاتش مثل معرفی بازی های The Crew و The Division از طرف یوبی سافت و پورت AC Liberation درست درومدند:

Kaysee انجمن Neogaf

با توجه به سابقه انتشار این عنوان یوبی سافت برای PSP انتشار این عنوان هم برای ویتا دور از انتظار نیست.

منبع

چندتا بازی روی PS VITA TV اجرا میشه ؟ خیلی از بازیهایی که از تاچپد و touch screen آستفاده میکنن اجرا نمیشه ! حتی killzone و lbp اینا هم نیمشه بازی کرد. میشه یک سری بازی indie و دیگر بازیا که همه کنترلهاشون با کلیدهای ویتا فقط سازگار باشه ... حالا این چطوری به فروشه ویتا کمک میکنه نمیدونم
به نظرم ایده گزاشتن Lcd حداقل برای کاهش قیمت خیلی بهتر بود تا ساخت PS TV VITA ... فکر نمیکنم موفق بشه. توی خارج از جاپن که فکر نکنم حالا حالاها سر و کلش پیدا باشه به دلیله تعداده کم بازیش

خودشون گفتن پچ ميدن اون بازيارو.
اگه هم ندن چون قيمتش پايينه خيليا که دوس دارن عناوين ويتا رو تجربه کنن اينو ميخرن همين باعث ميشه ترد پارتى به طرف ويتا بياد و دوباره همين به فروش خود ويتا کمک ميکنه و ترد پارتى جذب ميشه برا بازى ساختن اونم با استفاده از قابليتاى ويتا.

ترد پارتى جذب ميشه برا بازى ساختن اونم با استفاده از قابليتاى ويتا.
چطوری؟ اگه فروش این دستگاه کذایی زیاد بشه سازنده ها هم دوست دارن رو اون بازی بدن! یعنی چی؟ یعنی رو دستگاهی که هیچیک از قابلیت های ویتا رو نداره نه صفحه لمسی نه پد لمسی و ...! پس سازنده ها زحمت بیخودی به خودشون نمیدن تا از قابلیت های ویتا استفاده خلاقانه بکنن و بازی رو بصورت ساده برای Vita tv میسازن و نهایت لطفشون به ما «گنجوندن یکی دو تا قابلیت زوری که احتمالا به همون صفحه لمسی محدود بشه» میشه و اینجوریه که آرزو میکنم این VTV با کله سقوط کنه و سونی را درست حمایت از کنسولشو یاد بگیره
حالا اینکه این دستگاه با این قیمت پایینش چجوری میخواد فروش ویتا رو زیاد کنه الله اعلم! امیدوارم فروششو کم نکنه زیاد کردن پیش کش

این Bend studio سایتش رو به روز رسانی نمیکنه چرا ! من منتظر سایفون ف یلـــــ تــر هستم بنده خدا ها از اول عمرشون فقط سایفون ساختن
Resistance Retribution هم کار خودشون هست کاش این نسخه جدید رو هم می دادن به این ها .
هر روز VGA247 رو به عشق سایفون یا TLOU ویتا یا GTA و RE چک می کنم ولی متسافانه همش دارم با بازی های چرت و پرت مستقل روبه رو میشم .

10 بازی پر فروش ویتا در PSN تو ماه آگوست!

1. Dragon’s Crown
  2. Rayman Origins PS Vita
  3. The Walking Dead: The Complete First Season
  4. Spelunky PS Vita
  5. Muramasa Rebirth
  6. Touch My Katamari
  7. ULTIMATE MARVEL VS. CAPCOM 3 PS Vita
  8. Guacamelee!
  9. Dead or Alive 5 Plus
  10. Soul Sacrifice

چطوری؟ اگه فروش این دستگاه کذایی زیاد بشه سازنده ها هم دوست دارن رو اون بازی بدن! یعنی چی؟ یعنی رو دستگاهی که هیچیک از قابلیت های ویتا رو نداره نه صفحه لمسی نه پد لمسی و ...! پس سازنده ها زحمت بیخودی به خودشون نمیدن تا از قابلیت های ویتا استفاده خلاقانه بکنن و بازی رو بصورت ساده برای Vita tv میسازن و نهایت لطفشون به ما «گنجوندن یکی دو تا قابلیت زوری که احتمالا به همون صفحه لمسی محدود بشه» میشه و اینجوریه که آرزو میکنم این VTV با کله سقوط کنه و سونی را درست حمایت از کنسولشو یاد بگیره
حالا اینکه این دستگاه با این قیمت پایینش چجوری میخواد فروش ویتا رو زیاد کنه الله اعلم! امیدوارم فروششو کم نکنه زیاد کردن پیش کش

اگه همين دستگاه کذايى که ميگى باعث بشه ترد پارتى بياد طرف ويتا خيلى خيلى خوبه, حالا باعث ميشه از قابليت هاى ويتا استفاده نشه؟ مهم نيست سودش بيشتر از ضرراشه.
که اتفاقا به نظرم به بازيهايى که از قابليتاى ويتا استفاده کنه کمکم ميکنه, حالا چرا؟ چون وقتى ترد پارتى بازى بدون استفاده از قابليت هاى ويتا بزنه فقط ويتا تى وى فروشش نميره بالا ويتا هم فروشش ميره بالا چون هم کيفيتش بهتر از ويتا تى ويه هم قابل حمله و خيليا دوس دارن عناوينو روو خود ويتا تجربه کنن حتى اگه از قابليتاش استفاده نکنه, وقتى هم فروش ويتا رفت بالا ترد پارتى هايى پيدا ميشن که بازى با استفاده از قابليتاى ويتا بزنن و اگه هم نزنن بهتر از اينه که کلا ترد پارتى ويتارو حمايت نکنه.
البته نظر من يه کم خوش بينانس چون ويتا تى وى انقدرا هم فروش نميکنه :d ولى خب اگه فروش کنه نظر شخصيم اينه که اينجورى ميشه, سونى هم هدفش همينه به نظرم

بچه ها سوال ، اسپلانکی که برای کامپیوتر اومده با ویتا یکیه؟ اگه یکین که دیگه ویتاشو نخرم! ساندشیپزو بجاش بگیرم بعد اینکه ایا ریمن اریجینز تتاحالاتو پلاس مجانی شده؟ فقط بازیای انحصاری سالانه میشن؟ ( ممثلاامکانش هست مولتی پلتفرمی مث ریمن سالانه بشه؟)

بچه ها سوال ، اسپلانکی که برای کامپیوتر اومده با ویتا یکیه؟ اگه یکین که دیگه ویتاشو نخرم! ساندشیپزو بجاش بگیرم بعد اینکه ایا ریمن اریجینز تتاحالاتو پلاس مجانی شده؟ فقط بازیای انحصاری سالانه میشن؟ ( ممثلاامکانش هست مولتی پلتفرمی مث ریمن سالانه بشه؟)

ساندشیپز فکر کنم خیلی به سلیقه ات بخوره! از اونجایی که عاشق ساختوساز مرحله تو LBP هستی:d. بازیای تردپارتی هم ممکنه فری بشن برای سالانه همونطور که Xcom الان برای پلی3 بصورت سالانه فری شده. ریمن نسخه قبلیش که خیلی وقت پیش برای ریجن2 فری شد این ماه هم برای ریجن 1 فری میشه! این نسخه اش هم احتمالا 8-9 ماه بعد فری بشه

الان اسپلانکیه پی سی رو از نعمت تورنت گرفتم:دی آقا بیخودی 20دلار پاش ندید وقتی میتونید مجانی بگیریدش:دی دقیقق همون ویتاشه.خیلی ممنون از لطف دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or