بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها تو پلاس شمام Jak & Daxter Trilogy ( هر سه سری جک) فری شده؟

تو instant games collection UK و استور پلاس فقط Urban Trial Freestyle و New Little King's Story فری بودند اما اتفاقی دیدم Jak و Steath Inc هم فری شدند!داستان چیه؟

Steath که از اول هم قرار بود بصورت کراس بای فری بشه ولی جک قرار بود فقط نسخه پلی3 اش فری بشه ولی برای ویتا هم فری شد هنوز هم کسی توضیح نداده که چی شد و چرا برای این هم فری شده:d

Steath که از اول هم قرار بود بصورت کراس بای فری بشه ولی جک قرار بود فقط نسخه پلی3 اش فری بشه ولی برای ویتا هم فری شد هنوز هم کسی توضیح نداده که چی شد و چرا برای این هم فری شده:d

اینجوری بی خبر و یواشکی که نمیشه بازی فری کنن نکنه بازم اینجوری بازی فری کنن از کفمون بره.آره Stealth رو قبلا خودت خبرشو گذاشته بودی ولی جک رو اصلا خبر نداشتم.

وقتی که فروشگاه و وبلاگ رو میدن دست جواد اشرف دیگه از این بیشتر نمیشه انتظار داشت . یه دفعه دیدید Drive Club رو هم برای ویتا مجانی کردن توی UK هیچ چیزی بعید نیست .
هر چی سونی میکشه زیر سر این جواد و شهید احمده .
ماکروسافت هم داره از دست یوسف مهدی میشکه .

Sly cooper بعد 3 روز تخفیفش رو اضافه کردن . توی وبلاگش یه بازی دیگه می نویسه یه بازی دیگه مجانی میشه . سورپرایز های Uk زیاده کم کم آشنا میشید .
ولی خداییش از نظر مجانی شدن بازی و تخفیف بی نظیره

اقا یه بازی قراره سال 2014 بیادش البته ارمان گفته بود منم یه عکس ازش میزارم

86074535762082212189.png

و یه بازی دیگه هم قرار بود بیاد خبری ازش نشد نمیدونم اینم عکسش
69070609996511128224.jpg

و گفته بودن بازی filed runners2 هم قراره بیاد که معلوم نیست چی شد عجب:d

یک خبر خیلی خوشحال کننده برای دوستان دارم . احتمالا بازی Assassin creed Liberation به صورت HD برای کنسول های دیگه هم منتشر میشه و از انحصار PS Vita درمیاد . یه بازی آشغالی داشت ویتا اینم از دستش میده . بازی Urbun trials freestyle رو هم بازی کردم واقعا قشنگ بود فقط کمی باگ داشت و روی اعصاب بود بعضی جاهاش اعضای پلاس حتما تجربش کنن

بچه ها از کیلزون تو ایران خبری نیست؟
الان زنگ زدم تجریش طرف میگه \ی اس ان کارت ۵۰ دلاری ۲۰۰هزارتومن:-o
و رم ۱۶ دویستو شصت هزار تومن . به نظرم فیزیکی بگیرم بهتره.

یک خبر خیلی خوشحال کننده برای دوستان دارم . احتمالا بازی Assassin creed Liberation به صورت HD برای کنسول های دیگه هم منتشر میشه و از انحصار PS Vita درمیاد . یه بازی آشغالی داشت ویتا اینم از دستش میده . بازی Urbun trials freestyle رو هم بازی کردم واقعا قشنگ بود فقط کمی باگ داشت و روی اعصاب بود بعضی جاهاش اعضای پلاس حتما تجربش کنن
شاثد اون Pirates که اسمش در رفته ماله ویتا باشه !
مهم نیست ... فروشش رو کرده ... باید نزدیکهای 1 ملیون فروش کرده باشه . اخرین بازی یوبی گفته بود 780 هزار نسخه فروخته

آونم احتمالا از عناوین موبایل هستش . برای ios یه COD : Strike team عرضه کردن چقدر شاخ هستش از نسخه ویتا خیلی بهتر هستش . همین روز هاست برم دوباره ipad بخرم ویتا رو بفروشم /

مموری 4 گیگ کافی نیستش بازی فقط 1 گیگ و 200 به روز رسانی داره + حجم خود بازی حدود 2 - 3 گیگی هستش ! چطور به همچین نتیجه ای رسیدید 4 گیگ کافیه :| کل 4 گیگ هم قابل استفاده نیست تازه حدود 3 گیگ قابل استفادست . من از اون روز تا حالا که PS Vita گرفتم حتی یه بازی فیزیکی هم نگرفتم . الان از 32 گیگ فقط 9 گیگ خالی مونده

مموری 4 گیگ کافی نیستش بازی فقط 1 گیگ و 200 به روز رسانی داره + حجم خود بازی حدود 2 - 3 گیگی هستش ! چطور به همچین نتیجه ای رسیدید 4 گیگ کافیه :| کل 4 گیگ هم قابل استفاده نیست تازه حدود 3 گیگ قابل استفادست . من از اون روز تا حالا که PS Vita گرفتم حتی یه بازی فیزیکی هم نگرفتم . الان از 32 گیگ فقط 9 گیگ خالی مونده

چرا میزنی خو:d
مموری 3822 مگابایت جا داره.حجم بازی هم فکر کنم حدود 3گیگ باشه.
پس بدون بروزرسانی میشه ریخت:d(البته اگه بروزرسانی اجباری نباشه چون من در این صورت گفتم که میشه).

آخرین ویرایش:
چرا میزنی خو:d
مموری 3822 مگابایت جا داره.حجم بازی هم فکر کنم حدود 3گیگ باشه.
پس بدون بروزرسانی میشه ریخت:d(البته اگه بروزرسانی اجباری نباشه چون من در این صورت گفتم که میشه).
همه اپدیتها برا بخش انلاین اجباریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or