2flow
کاربر سایت
مرتضی جان بازی رو تموم نکردی هنوز....بازی 24 تا پایان داره که فکر کنم 4 تاش اصلی باشه....شما باید با دیدن هر پایان اطلاعات بیشتری برای پایان های دیگه پیدا کنی....در واقع زمانی بازی رو تموم کردی که تمام پایان هارو دیده باشی و بیشتر اسرار داستان رو کشف کنی من الان 27 ساعت بازی کردم هنوز 1/3 بازی مونده....شما با دیدن هر پایان اطلاعاتی رو برای بقیه پایان ها بدست میاری...یعنی اگه به یه پایان برسی و پایان های مورد نیاز این رو ندیده باشی مینویسه ادامه دارد....در صورتی که اگه اطلاعات کافی رو داشته باشه تا آخر پایان رو خواهی دید...شما الان پایان dio رو دیدی...Virtues Last reward رو نیمه های شب گذشته تموم کردم:d واقعا خوشم اومد از بازی و از بس داستان جالبی داشت این حرف ارمان هم دقیقا براش صدق میکرد
اخر بازی من و فی و دیو تونستیم بیاییم بیرون ولی چون دیالوگ ها خیلی خیلی زیاد شده بودن و نصف شب هم بود من زدم خیلیا رو رفت و الان سوالم اینه که اون اقای «برادر» و برادرش:d دقیقا ماجراشون چی بوده و اون بمب هم که فی دربارش میگفت و پسوردش رو میخواست چی بود؟ در کل یکم داستانش رو واسم شرح بدین:d
در مورد سوال هات هم جواب نمیدم چون اسپویل میشه....اگر جواب هارو نمیدونی یعنی هنوز اطلاعات کافی رو از بقیه پایان ها بدست نیاوردی....در ضمن یادآوری میکنم بخشی از اطلاعات در فایل هایی هست که رمز دوم خروج هر اتاق هست وقتی تو گزینه فایل میری اونجا میان باید اون هارو هم مطالعه بفرمایید...
یکی به من کمک کنه شب و روز ندارم دارم به رکورد 30 ساعت گیم پلی میرسم در عرض چند روز!!!!

ه !
.بلکه خوشحال هم هستی :d .پول یه پرسونا دادی پاش ... الان میتونستی هم اینو بازی کنی هم پرسونا .مشکلی نیست این اتفاقا تو زندگی طبیعیه بزرگ میشی یادت میره :d
.این ماه هم که هنوز چیزی فری نشده.کسی خبر نداره چی و کی قراره فری بشه؟اگه این ماه هم بدرد نخور باشه میرم این جک ترتون رو با وجود اینکه خععلی دوسش دارم ترور میکنمb-)