بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی هم عالی ... من Jak 2 و 3 رو بازی کرده بودم محشر بودن .... الانم روی ویتا 100% میگیرم ... اینطور بازیا روی ویتا کیف میدن!!!
Jak هم که کلا هر 3 تاش عالیه ...

یه نکته خیلی جالب :دی
من الان هرچه قدر استور رو بالا پایین کردم هیچ بازی که بتونه منو سرگرم کنه و بهم حال بده رو نتونستم پیدا کنم :|
بعد از بازی کردن P vs Z و p4g که تموم شدن عملا هیچ بازی جالبی نبود رو ویتا که منو تحریک به خرید بکنه
واقعا چرا این جوری ـه ؟
خیلی افتضاح ـه به نظرم بازی های تو استور ...
یک بازی اول شخص درست حسابی نداره
یه ریسینگ قشنگ نیست Real Racing رو گوشی ها خیلی خیلی بهتر از NFS ویتا ـه
یه open world تو سبک GTA
فکر کنم باز باید برم سراغ فیفا 8-|
حداقل نکردن این بازی های ارزون که هر روز داره برای آندروید و iOS میاد رو پورت کنن
بازی های AR card هم نمیدونم ایده کدوم احمقی بوده ...

god of war جدیده واسه ps vita نیومده ؟؟
نه ... احتمال اینکه تو سالهای اتی بیاد هست
اگر بود که الان خودمون رو تا تاپیکش کشته بودیم ... .

حالا که اینا Jak and dexter collection دادن ... بد نبود اون GOW 1 و 2 هم collection میدادن !!!!

یه نکته خیلی جالب :دی
من الان هرچه قدر استور رو بالا پایین کردم هیچ بازی که بتونه منو سرگرم کنه و بهم حال بده رو نتونستم پیدا کنم :|
بعد از بازی کردن P vs Z و p4g که تموم شدن عملا هیچ بازی جالبی نبود رو ویتا که منو تحریک به خرید بکنه
واقعا چرا این جوری ـه ؟
خیلی افتضاح ـه به نظرم بازی های تو استور ...
یک بازی اول شخص درست حسابی نداره
یه ریسینگ قشنگ نیست Real Racing رو گوشی ها خیلی خیلی بهتر از NFS ویتا ـه
یه open world تو سبک GTA
فکر کنم باز باید برم سراغ فیفا 8-|
حداقل نکردن این بازی های ارزون که هر روز داره برای آندروید و iOS میاد رو پورت کنن
بازی های AR card هم نمیدونم ایده کدوم احمقی بوده ...
آقا p4 رو تموم کردی بده ماهم بازی کنیم خوب میخرم اصلا گیر نمیاد :((
بازی موبایل هم یدونه پورت کردن (asphalt 6) بازی ۱ دلاری روی موبایل ها شد ۴۰ دلار رو ویتا!

آخرین ویرایش:
god of war جدیده واسه ps vita نیومده ؟؟
از هم اکنون دست به دعا میشم :d که گاو جدیدی نسازند ، قبلا هم تو تاپیک Ascension و در بیشتر مکان های دیگر خبر اینکه سانتا گفته نسخه ای برای ویتا در کار نیست را منتشر نموده ام :d. اگر هم قرار باشه برای ویتا گاوی در کار باشه به نظرم بهتره GOW3 و Ascension و کل نسخه های دیگر را به صورت کالکشن منتشر کنند! ( چه شود :d)

من تریجح می دم Gow نیاد براش

بابا Kratos از جدش رو تا ندیدش رو سلاخی کرد رفت دیگه ، چی می خوان بچسبونن به این سری :|

N تا هم کالکشن دادن براش

Gowدیگه کشش نداره

منم ترجیح میدم نیاد GOW.
کلا من ویتا گرفتم (البته من نگرفتم، اخوی گرفته :دی) که بازیهایی بازی کنم که مخصوص کنسول دستی هستند. مثل همین بازیهای آرکید، RPG های ژاپنی و Soul Sacrifice و ... . نه بازیهایی که بهترشون رو PS3 هست.

باو شما هم دلتون خوشه ها .... یه کالکتور جورنی بدن برا ویتا ما راضیم ... گاد اف وار اسنشن نمیخوایم ! کلا مثل اینکه قرار نیست برای ویتا عنوان بزرگ بدن حالا حالا ها ... یه انچارتد دادن اونم برای زمان لانچ کنسول که مشتری جمع کنن بعدش دیگه بیخیال شدن تازه به عناوین دیگه مثل کال اف و سایلنت هیل هم گند زدن .

کالکشنی که برای PS3 اومده باشه بعدا پورت شه برای PSvita هزار سال دیگه هم ارزش بازی نداره !
حداقل برای من ارزش نداره 30 دلار بدم کالکشنی که روی PS3 میشه مجانی بازی کرد !
تنها بازی مولتی پلتفرمی که ارزش داره اول برای ویتا بخری RE : Revolation بود که اونم قرار نیست منتشر بشه !!!!!!!!!!!

آقا p4 رو تموم کردی بده ماهم بازی کنیم خوب میخرم اصلا گیر نمیاد :((
بازی موبایل هم یدونه پورت کردن (asphalt 6) بازی ۱ دلاری روی موبایل ها شد ۴۰ دلار رو ویتا!

ببخشید ولی فکر نکنم آسفالت ویتا همون آسفالت 6 موبایل باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or