بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اره
البته رسید ! لول

فیفا 13 مثل همون Fifa Soccer هست که موقع لانچ کنسول اومده بود منتها با یک کاور جدید !!!!!
مثل ps3 نیست ... بیشتر تو مایه های 10-11 هست ....

حیف پول! :D

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

---------- نوشته در 06:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:58 PM ارسال شده بود ----------

فکر نکنم نسخه english کلا فیزیکی داشته باشه ... فقط جاپنی نسخه فیزیکی داره ... باشه سعی میکنم یک سری اطلاع به دست بیارم تا فردا اینا بزنم ..
Sly ... مفت گیرم اومد ... اینجا عید پاک بود ... sly گرفتم 21 دلار !!!! DOA5 هم .... جالبتره ... ولی هیچکدوم هنوز دستم نرسیده !!! هنوز داره میاد ( با پست)

آره آرمان، یکجا پیدا کردم، ولی فقط نسخه ژاپنی داشت:(

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

من میخوام Call Of Duty رو بخرم فقط واسه آنلاین..کسی خریده قبلا؟ آنلاینش خوبه؟ ارزش داره؟

من گرفتم ، آره بد نیست واسه آنلاین بازی کردن اما روی سینگل اش اصلا حساب نکن، در حال حاضر که ویتا بازی آنلاین نداره این بهترینه، البته Phantasy Star Online 2 هم توی راهه که F2P هم هست اما معلوم نیست کی ریلیز بشه برای آمریکا و اروپا فقط گفتن امسال میاد، برای بازی کردنش هم باید مموری حداقل 8 گیگ داشته باشی

من گرفتم ، آره بد نیست واسه آنلاین بازی کردن اما روی سینگل اش اصلا حساب نکن، در حال حاضر که ویتا بازی آنلاین نداره این بهترینه، البته Phantasy Star Online 2 هم توی راهه که F2P هم هست اما معلوم نیست کی ریلیز بشه برای آمریکا و اروپا فقط گفتن امسال میاد، برای بازی کردنش هم باید مموری حداقل 8 گیگ داشته باشی
کنترل ـش سخت نیست یکم ؟
من تو یوتوب دیدم یه یارو یه چیزی وصل کرده بود ویتا شده بود شبیه دسته پلی 3 با اون بازی میکرد راحت تر به نظر میرسید !

کنترل ـش سخت نیست یکم ؟
من تو یوتوب دیدم یه یارو یه چیزی وصل کرده بود ویتا شده بود شبیه دسته پلی 3 با اون بازی میکرد راحت تر به نظر میرسید !

چند بار بازی کنی عادت می کنی، من مشکلی باهاش ندارم

می گم که بازی تاپی نیست ، اما دقت کنید بازی شوتر دیگه ای هم نیست بخواید با ویتا آنلاین بازی کنید :d
یا باید این رو بگیرید یا صبر کنید Killzone بیاد، اما در کل پلیر خیلی زیاد داره

آره منم دنبال همون شوتر آنلاینم تا کیلزون بیاد پس بگیرم؟ لگ نداره؟ راستی من گریپ هم دارم دستم خسته نمیشه..

به نظر من مولتی اش در حال حاضر برای ویتا بد نیست قابل قبوله به نسبت، لگ هم نداره سرور هاش خوب کار شده روز های اول مشکلاتی داشت اما آپدیت داد و حل کرد

من میخوام Call Of Duty رو بخرم فقط واسه آنلاین..کسی خریده قبلا؟ آنلاینش خوبه؟ ارزش داره؟
به نظرم Multi خوبی هم نداره !
اثلا این بازی هم قیمت خوده نسخه کنسولیش هست بعد مولتیش کلا 1/10 امکانات Black ops 2 -1 هم نداره ... بیشتر شبیه یک نسخه ساده سازی شده برای گوشی موبایل هست از نظر Multi تا حتی کنسولی دستی !
به نظرم بیخیالش شو ... حیف پول واقعا ... !!!

به نظرم Multi خوبی هم نداره !
اثلا این بازی هم قیمت خوده نسخه کنسولیش هست بعد مولتیش کلا 1/10 امکانات Black ops 2 -1 هم نداره ... بیشتر شبیه یک نسخه ساده سازی شده برای گوشی موبایل هست از نظر Multi تا حتی کنسولی دستی !
به نظرم بیخیالش شو ... حیف پول واقعا ... !!!
یعنی صبر کنم Killzone بیاد؟؟ DOA چی؟ اونو بگیرم یا NFS ?? میخوام آنلاین داشته باشه..LBP هم ف کنم خوبه..

یعنی صبر کنم Killzone بیاد؟؟ DOA چی؟ اونو بگیرم یا NFS ?? میخوام آنلاین داشته باشه..LBP هم ف کنم خوبه..

DOAاگه از سبکش خوشت بیاد بازی خوبیه، NFS ارزش خرید روی ویتا نداره

اقا نینجا رو به نظرتون سیگما 1 شو بگیرم یا 2 رو؟ من هیچکدومو رو PS3 بازی نکردم..

جفتش رو :d

اما بازی ای نیست که هر کسی خوشش بیاد ها، گه HnS اعصاب خرد کن دوست داری بگیرش

اقا نینجا رو به نظرتون سیگما 1 شو بگیرم یا 2 رو؟ من هیچکدومو رو PS3 بازی نکردم..
به نظره من که Sigma 1 عالی هست ... 2 هم کلا بد نیست اما بیشتر مشابه همون Sigma 1 هست اما Sigma 2 هم جالبه ....

اره Killzone که حتما !!!! اون عالی میشه ( البته امیدواریم :D)
DOA 5+ هم من 1-2 روز پیش گرفتم بازیش خیلی عالی هست. گرافیک عالی ... فریم ریت 60 روان - gameplay هم که مثل همون نسخه کنسولی هست کلا پرت عالی هست ... fithing دوست داری حتما طرفش برو ...
NFS هم خوبه ... انلاینش هم OK هست اما روی کنسول هم بری در درجه اول بهتره اگه دوست داری روی ویتا بری که بازم خوبه ... Gameplay فرقی نداره اما گرافیکش مقداری بعضی جاها تو ذوق میزنه
LBP فکر نکن :d:d در کنار P4G که بهترین بازی ویتاست :D:D:D:D:D:D:D:

تاحالا شده یه بازی بخرین بعد ببینین برای این کارت AR هست ؟:|
این بازی Table ice hockey رو فقط باید با اون کارت ها بازی کرد من فکر کردم با تاچه :|
1.5 دلار مون پرید !:دی

تاحالا شده یه بازی بخرین بعد ببینین برای این کارت AR هست ؟:|
این بازی Table ice hockey رو فقط باید با اون کارت ها بازی کرد من فکر کردم با تاچه :|
1.5 دلار مون پرید !:دی
دارید خرج میکنید حداقل یک نگاه سرسری هم که شده به توضیحات بندازید:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or