بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا اینجا چرا اینطوری شده دیگه درباره هر بازی اینجا نظر میدین .بعد تاپیک های هر بازی داره خاک میخوره .اگر میخواین اینجا بحث کنید دیگه برای چی برای هر بازی یه تاپیک زدین .الان بخش ترافی گاید هم که به کل فراموش شده .یه بخش تعویض هم که برای بازی های ویتا نیست هر جایی بچه ها برسن اگهی میزنن :d .

سلام دوستان !
بازی Guacamelee! که امروز 9 اپریل میاد قیمتش هم 14.99 خواهد بود . ظاهرا هم بازی عالی هست و IGN هم بهش 9 داده
بازی Dragon fantasy برای PS3/ Vita زمان 16 اپریل میاد و قیمتش هم 9.99 خواهد بود یک rpg کاملا classic هست.
بازی Thomas was alone هم برای عرضه روزه 23 اپریل در نظر گرفته شده
بازی Zombie Tycoon 2 هم که از بازیای پر طرفدار زمان PSP بود هم قرار 30 اپریل به قیمت 9.99 بیاد و برای PLUS دارن هم مجانی خواهد بود

بازیMuramasa Rebirth قراره 25 june امسال عرضه بشه به صورت همزان نسخه فیزیکی و online .
این بازی یک نسخه Collector edition هم داره
http://au.ign.com/articles/2013/04/09/vitas-muramasa-rebirth-gets-release-date-special-edition

----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------

امروز بازی Batman: Arkham Origins Blackgates برای عرضه روی 3ds و vita به همراه نسخه جدید arkham origins تایید شده که قرار 25 اکتبر امسال عرضه بشه . این بازی توسط armature studio در حال ساخت هست . این استودیو از افردای تشکیل شده که پیشتر Metroid Prime trilogy رو در سابقه کار خود دارند !

-این بازی به صورت 2.5 بعدی خواهد بود ... یعنی مراحل به صورت 3d رندر میشن اما gameplay در حالت 2d هستش
-داستان بازی پس از نسخه کنسولی اتفاق میفته
-مکان بازی توی یک جزیره در منطقه Blacgate هستش
-مرحله اغازین بازی توی Gothom آتفاق میفته
-بتمن به Blackgate میره تا جلوی یک شخص رو بگیره که هنوز معلوم نیست کی
-میان پرده های بازی به صورت 2d و به صدا گزاری کامل خواهند بود
-تعداد زیادی راههای مخفی و مکانهای مختلف برای جست و جو در نظر گرفته شده تا بازی حس خطی نداشته باشه
-بازی به صورت open هست و در واقع شما میتونید quest ها رو به نحوه دلخواه پیش ببرید ... بعضی موقعها لازم هست کارهای خاصی رو حتما انجام بدید تا اجازه پیش رفتن رو داشته باشید.
-هر موقع که بخواید بازی رو میتونید save کنید
-بازی سیستم checkpoint داره
-لمس touch screen حالت predator فعال میشه
-حالت detective هم داره
-بیشتر امکاناتی که در سری Arkham دیده شده اینجا هم هست
-همه ی gadget هایی که بتمن داره
-بازی هنوز هم شما رو به stealth تشویق میکنه
- بخش پیدا کردن سره نخها هنوز هم هست
-سیستم نبردها همانند نسخه کنسولی هستش
- این استودیو قل داده بازی نسبت به سری batman بسیار وفادار باشه
-بخش هنری و گرافیک بازی به همانند این سری خواهد بود
-بازی دارای EXP و Level up نخواهد بود به جاش بازی بر روی استفاده از gadget ها و اپگریدها و item collection فوکوس داره

------------------

بازی دوست داشتنی Tearaways هم دوستمون توی تاپیکش خبر عرضش رو زدن .

------------------
اینم سری امکانات جدید اصافه شده به ویتا در نسخه 2.10 فریمور :

1.قابلیت ایجاد کردن Folder برای مرتب سازی بهتر Home Screen ! ... شما میتونید تو هر فولدر 10 تا app قرار بدید.
برای اینار دستتون رو روی صفحه نگه دارید و بعدش به option هر app برید و از روی اون اپ بزنید Create A folder

2.یک Info bar به Home screen شما اضافه میشه که اجازه میده بدونید از کدوم یک از PS vita card هاتون دارید استفاده میکنید. همچنین شما میتونید Layout خودتون رو توی memory کارت save کنید

3.برای Browser ویتا Video اضافه شده البته ممکنه تعدادی از سایتها رو ساپورت نکنه.

4. اجازه دیدن HTML MEssages رو میده و همچنین اجازه فرستادن email به چند گیرنده در یک زمان همچنین search هم اضافه شده

5.PS Plus دارها حالا براشون MObile software به صورت اتوماتیک اپدیت میشه

6.یک اپشن جدید به اسم Mute Automatically اضافه شده که در واقع PS VITA شما به صورت اتوماتیک Speaker هاشو رو Mute میکنه وقتی هدست میزارید و وقتی هم Headset رو بر میدارید موسقی رو Pause میکنه زمانی که از app دیگه در حال استفاده هستید.

ظاهرا هم وقتی عکسها رو زوم میکنید از کیفیت کاسته نمیشه در حین زوم ... اینطور ذکر شده : ZOOM IN HD IN PHOTOS

آخرین ویرایش:
واقعا چجوری دلشون میاد Batman رو برای PSvita به حالت 2D بسازن !!!!
من خودم انتظار یه Batam مثل نسخه کنسولی ولی جمع و جور تر رو داشتم !

2.5D اه در واقع

اتفاقا من خوشم میاد یاد زمانی که پای Sega Gensis می شستم بازی می کردم میفتم، اما مساله اینه که سازندش عوض شده، احتمال این که بازی به طور کل افت کنه هست

2.5D اه در واقع

اتفاقا من خوشم میاد یاد زمانی که پای Sega Gensis می شستم بازی می کردم میفتم، اما مساله اینه که سازندش عوض شده، احتمال این که بازی به طور کل افت کنه هست

فکر کنم بازی خوبی بشه ... یه طرف قضیه هم میتونه به خاطر مولتی پلتفرم بودن بین 3ds - vita باشه ... نمیدونم !
اما به نظرم بازی جالبی میشه ...
فقط نگفتن دانلودی هست یا به ضورت فیزیکی میاد ....
نمایش نسخه کنسولیش هم ضعیف نبود ... اینا از همون فرمولها استفاده کنن بازی افت نمیکنه ... حکایت خیلی از بازیهای دیگه بدونه سازنده های اصلیشون هست که افت نکردن ... همون سطح موندن یا بهتر شدن حتی .

آقا این بازی RocketBirds رو کسی گرفته؟ باحال به نظر میاد.ریت بسیار بالایی هم داره.
من 20 روز پیش که واسه پلاس یه 3-4 دلاری تخفیف خورد گرفتم . اولا بازی یه جو خاصی داره . یه فضایی داره که نمیدونم چطوری بهت بگم . مثل حس هاف لایف یا اینطور بازی هایی :دی بازی داستانی نداره تقریبا ولی معمولا دیالوگ ها و کات سین ها بیشتر تم خنده دار دارن . کلا خود بازی تم خنده داری داره که تو یه دنیایی با فضا و حس عجیب میگذره . در مورد یه مرغ ـه که میخواد امپراطوریه پنگوئن ها رو سرنگون کنه :دی. در واقع یه کنایه به حکومت های دیکتاتوری و شورشی ها و اینا داره .
بازی یه نیمچه پازل هایی هم داره . بخش شوتینگ بازی هم جالبه هر چند تکراریه ولی جالبه یعنی وقتی درگیری پیش میاد دلت نمیخواد زود تموم بشه میخوای بازم بُکُشی :دی
یه بخش راکت سواری هم داره که آذار دهندست :دی
بازی هم خیلی طولانی نیست . یعنی نه کوتاهه نه بلنده ولی طولانی نیست .
گرافیک هم معمولیه . خوبه کلا گرافیکش مشکلی نداره .
نظر شخصی اینکه ارزش 5-6 دلاری که من دادم رو داشت ( 80% راضی از خریدم بودم 20% نه :دی ) .... به نظرم ارزش 10 دلار رو نداره .
بازی Co op و این چیزا هم داره البته .

Virtues Last reward رو نیمه های شب گذشته تموم کردم:d واقعا خوشم اومد از بازی و از بس داستان جالبی داشت این حرف ارمان هم دقیقا براش صدق میکرد
تنها نکته منفی بازی هم همین هست که میخوای شب تا صبح بشینی سرش !!!
اخر بازی من و فی و دیو تونستیم بیاییم بیرون ولی چون دیالوگ ها خیلی خیلی زیاد شده بودن و نصف شب هم بود من زدم خیلیا رو رفت و الان سوالم اینه که اون اقای «برادر» و برادرش:d دقیقا ماجراشون چی بوده و اون بمب هم که فی دربارش میگفت و پسوردش رو میخواست چی بود؟ در کل یکم داستانش رو واسم شرح بدین:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or