بازی های موجود در بازار برای PS4

• Thread starter Thread starter titan13
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

titan13

کاربر سایت
این تاپیک برای چند تا منظور ایجاد شده
1_ بازی هایی که تازه به بازار میاد معرفی بشه
2_ دوستانی که میخوان بازی بخرن و زیاد اطلاعات ندارن اینجا از راهنمایی دیگر دوستان بهرمند شن
3_ در کل برای اینکه بخواهیم بازی بخریم میاییم اینجا و با راهنمایی دوستان بازی مورد نظر رو میخریم
4_ افرادی که زیاد وقت ندارن تاپیکهتاپیکها ی بازی ها بیان میتونناینجا از خوب یا بد بودن بازی مطلع بشن

آخرین ویرایش:
دوستان فیفا بخرم یا pes ((نسخه ۱۶))
میخوام باهاش حال کنم گرافیکش میخوام خوب باشه
همین شما کدورم رو پیشنهاد میدید؟

فیفا را پیشنهاد میکنم بگیری :) حال میکنی باش :d

من خودم همیشه اول فیفا را میگیرم چون از هر لحاظ خوب هست و پیشرفت سالیانه خوبی هم داره از لحاظ گرافیک و سایر موارد بعدا شايد pes اگه واقعا خوب از آب در اومده باشه میخرم :d

دوستان فیفا بخرم یا pes ((نسخه ۱۶))
میخوام باهاش حال کنم گرافیکش میخوام خوب باشه
همین شما کدورم رو پیشنهاد میدید؟
بزرگترین فرق این دو بازی اینه که اگه فیفا رو یک سال هر روز هم بازی کنی ازش خسته نمیشی ولی pes تا دو ماه دیگه دلت رو میزنه و تکراری میشه ..
تو تاپیک pes نکاه نکن که دوستان با آب و تاب از بازی تعریف میکنن کلا جو سازی توش زیاده

اغاغ من فعلا نمیخوام پلاس رو شارژ کنم، و چند ماه افلاین بازی کنم، حالا یه سوال این که ،
1_ ایا بازی جی تی ای که تو نسل قبل بازی نکردم ارزش داره برا افلاین بازی کردن بگیرم،
2_ ابدیت بازی که حدود 7 گیگه، برا افلاینن هم تعییراتی ایجاد میکنه تا بزنم یا فقط برا انلاینه، یعنی من که افلاین بازی میکنم نیازه بزنمش

بزرگترین فرق این دو بازی اینه که اگه فیفا رو یک سال هر روز هم بازی کنی ازش خسته نمیشی ولی pes تا دو ماه دیگه دلت رو میزنه و تکراری میشه ..
تو تاپیک pes نکاه نکن که دوستان با آب و تاب از بازی تعریف میکنن کلا جو سازی توش زیاده

به نظرم فقط تو ایران pes رو اینقدر تحویل میگیرن!!!!!!

اغاغ من فعلا نمیخوام پلاس رو شارژ کنم، و چند ماه افلاین بازی کنم، حالا یه سوال این که ،
1_ ایا بازی جی تی ای که تو نسل قبل بازی نکردم ارزش داره برا افلاین بازی کردن بگیرم،
2_ ابدیت بازی که حدود 7 گیگه، برا افلاینن هم تعییراتی ایجاد میکنه تا بزنم یا فقط برا انلاینه، یعنی من که افلاین بازی میکنم نیازه بزنمش
1-بله 100% ارزش داره چون خط داستانی فوق العادس
2-تا جایی که من اطلاع دارم برای DLC ها و بهبود سرور های انلاین هست و برای افلاین ضروری نیست

این KillZone SF چی داره من نمیدونم?
تو ps3 وقتی اومدم ریختم مرحله اولشو تموم نکرده پاکش کردم در صورتی که من عاشق بازی هایی مثل CoD و BF هستم! ولی اینقدر فضای بازی برام نچسب بود زده شدم ازش
بخش انلاینش چیز خاصی داره که اینقد طرفدار داره??????

Sent from my K016 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or