بازی های موجود در بازار برای PS4

• Thread starter Thread starter titan13
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

titan13

کاربر سایت
این تاپیک برای چند تا منظور ایجاد شده
1_ بازی هایی که تازه به بازار میاد معرفی بشه
2_ دوستانی که میخوان بازی بخرن و زیاد اطلاعات ندارن اینجا از راهنمایی دیگر دوستان بهرمند شن
3_ در کل برای اینکه بخواهیم بازی بخریم میاییم اینجا و با راهنمایی دوستان بازی مورد نظر رو میخریم
4_ افرادی که زیاد وقت ندارن تاپیکهتاپیکها ی بازی ها بیان میتونناینجا از خوب یا بد بودن بازی مطلع بشن

آخرین ویرایش:
همین امروز میخرمش
یکی از دوستان دسته دو داره همین نسخه جدیده با تمامه dlc ها میده 140 خوبه به نظرت؟

تو امضات عکسه دیابلو زدی . دیابلو بازی؟؟؟؟؟

یادش بخیر ماکه به قوله معروف بازی و شستیم گذاشتیم کنار
اگه Destiny The Taken King هس خو بگیر اگه نه که نگیر چون سه‌تا Expansion با همراه دیسک هست

آره، اگه خدا قبول کنه. :دی

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

حالا من میخوام Destiny بگیرم از اونور میگم دستنی رو روی Xbox بازی کردم ی بازی نسل هشتمی بگیرم همچی حال کنم...
حالا بین Witcher3 MGSVtpp MadMax گیرکردم اساسی...B-) :-[

Last edited by a moderator:
اقا فردا دیگه میرم مغازه واسه تعویض گاد او وارم
حالا در یک کلا
GTA
Witcher
DriveClub
کدومش?!

ویچر انلاین نداره?

Sent from my K016 using Tapatalk

GTA بازی نکردی ؟ وای بر تو

- - -ویرایش - - -

دوستان بازی the elder scrolls چجوریاس ؟ ارزش خرید داره ؟

اگه Destiny The Taken King هس خو بگیر اگه نه که نگیر چون سه‌تا Expansion با همراه دیسک هست

آره، اگه خدا قبول کنه. :دی

فروشنده بهم گفت همین نسخه جدیده the taken kine هست و گفتم dlc چی گفت هر چی دی ال سی تا الان برا دستینی اومده داخله سی دی شه

- - -ویرایش - - -

اقا فردا دیگه میرم مغازه واسه تعویض گاد او وارم
حالا در یک کلا
GTA
Witcher
DriveClub
کدومش?!

ویچر انلاین نداره?

Sent from my K016 using Tapatalk

سلام عزیز

من تو الویت هام یکی ویچر بود یکی دستینی که دیروز ویچر و خریدم و واقا راضیم ازش گرافیک و گیم پلیشو دیدم واقا خوشم اومد پیشنهاد میکن حتما بگیریش

فروشنده بهم گفت همین نسخه جدیده the taken kine هست و گفتم dlc چی گفت هر چی دی ال سی تا الان برا دستینی اومده داخله سی دی شه
من دیجیتالی گرفتم ولی از دوستان شنیدم داخل پک فیزیکی خود بازی دستینی هست و دی ال سی هاش فقط کدش هست باید دانلود کنی همه رو.حتما بپرس چون حجم دانلودش بالاست

وصل میشه ماله من با اینترنت ADSL مخابرات با ایرانسل هم خوب جواب نمیده + باید اکانت EA بسازی همنام ایمیل اکانت PSN.

من اینترنت 16 مگ دارم ماهی 100 گیگم حجم مشکلی نتی ندارم خلاصه مشکل من اینه که کجا باید اکانت ea بسازم دقیقا مشکل همین جا هست جایی پیدا کردم در pc origin هست می سازیش اما اینجا چیزی ندیدم می شه اموزشش رو بگید؟ در ضمن ps plus لازم داره؟ من 1 سال ps plus دارم

1 سوال دیگه هم داشتم می شه این ps plus از اکانتی به اکانت دیگه منتقلش کرد؟
ادیت:
الان از اسیت ea همگام با ایمیلم یکی ساختم تست کنم ببینم اجرا می شه گفتم نکنه ea server فی لترش کردن

آخرین ویرایش:
من اینترنت 16 مگ دارم ماهی 100 گیگم حجم مشکلی نتی ندارم خلاصه مشکل من اینه که کجا باید اکانت ea بسازم دقیقا مشکل همین جا هست جایی پیدا کردم در pc origin هست می سازیش اما اینجا چیزی ندیدم می شه اموزشش رو بگید؟ در ضمن ps plus لازم داره؟ من 1 سال ps plus دارم

1 سوال دیگه هم داشتم می شه این ps plus از اکانتی به اکانت دیگه منتقلش کرد؟
1 برو تو سایت EA یه اکانت بساز حله اگه ارور 000000C8 میده مشکل مربوط اینترنت میشه، حالا PING میتونه باشه تا IP یا ISP که ازش سرویس داری میگیری.
2 فکر نکنم پلاس بخواد همون PSN کافیه، خود من پلاس ندارم اما موقع ورود به بازی 2 روز TRY رو زدم و الان هم دارم بازی میکنم
سوال اخر هم نمیدونم

1 برو تو سایت EA یه اکانت بساز حله اگه ارور 000000C8 میده مشکل مربوط اینترنت میشه، حالا PING میتونه باشه تا IP یا ISP که ازش سرویس داری میگیری.
2 فکر نکنم پلاس بخواد همون PSN کافیه، خود من پلاس ندارم اما موقع ورود به بازی 2 روز TRY رو زدم و الان هم دارم بازی میکنم
سوال اخر هم نمیدونم

دمت گرم ساختم من 00000069 error می گرفتم حالا تست کنم باید درست بشه دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or