بازی های موجود در بازار برای PS4

• Thread starter Thread starter titan13
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

titan13

کاربر سایت
این تاپیک برای چند تا منظور ایجاد شده
1_ بازی هایی که تازه به بازار میاد معرفی بشه
2_ دوستانی که میخوان بازی بخرن و زیاد اطلاعات ندارن اینجا از راهنمایی دیگر دوستان بهرمند شن
3_ در کل برای اینکه بخواهیم بازی بخریم میاییم اینجا و با راهنمایی دوستان بازی مورد نظر رو میخریم
4_ افرادی که زیاد وقت ندارن تاپیکهتاپیکها ی بازی ها بیان میتونناینجا از خوب یا بد بودن بازی مطلع بشن

آخرین ویرایش:
سلام به نظرتون بین fallout 4 و call of duty bo3 و need for speed 2015 کدومشونو بگیرم؟؟
فال اوت خیلی طولانی هست ولی زیاد بازی پر هیجانی نیست(نسبت ب اون دوتا)
کال اف دیگه گفتنی نداره سبک اکشن اول شخص هست این نسخه اش هم بیشتر انلاینه
نید فور اسپید یک ماشین سواری تو شهری هست هیجانش بالاست انلاین هم هست

سلام دوستان.
بين اساسينز سنديكا و بلادبورن كدومشون زودتر ميشه تمومش كرد.( بدون چرخيدن اضافه و ايتم جمع كردن يا مراحل فرعى و اينا) و چند ساعت؟
و اينكه در رابطه با بلادبورن مثل دارك سولز بايد جون بكنى تا تموم شه؟ و اينكه ميشه گفت بلادبورن چيزى شبيه shadow of damned و دارك سولزه؟
خيلى ممنون.

سلام دوستان
من یه بازی میخوام فقط برا انلاین زدن و مولتی، کدووم بازی رو بگیرم بهتره، البته دستینی رو دارم ، بازی دیگه ای میخوام

سلام دوستان . راستش چند وقته که میخوام از بین سه بازی metal gear و diablo 3 و bloodborn دو تاشو بگیرم . واقعا گیر کردم که کدوماشو بگیرم با سبک هر کدوم از بازی ها اشنا هستم و از همشون هم خوشم میاد منتها به نظرشما کدوماشون از نظر مدت زمان گیمپلی و ارزش تکرار بازی نسبت به همدیگه برتر هستند؟؟؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید و نظرتون در مورد بازی ها بدین

سلام دوستان . راستش چند وقته که میخوام از بین سه بازی metal gear و diablo 3 و bloodborn دو تاشو بگیرم . واقعا گیر کردم که کدوماشو بگیرم با سبک هر کدوم از بازی ها اشنا هستم و از همشون هم خوشم میاد منتها به نظرشما کدوماشون از نظر مدت زمان گیمپلی و ارزش تکرار بازی نسبت به همدیگه برتر هستند؟؟؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید و نظرتون در مورد بازی ها بدین
سلام تو خرید Bloodborne شک نکن خیلی داستان و گیم پلی خوبی داره ولی یکمی سخته Diablo 3 هم بازیه جالبی هست خوبیش اینه که لوکال مولتی هم داره MGSV هم واقعا بازیه زیبایی هست ولی ناقصه به نظر من اول Bloodborne و MGSV رو بگیر به محضی که پول تو دستت اومد دیابلو رو هم بگیر موفق باشی

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk

سلام تو خرید Bloodborne شک نکن خیلی داستان و گیم پلی خوبی داره ولی یکمی سخته Diablo 3 هم بازیه جالبی هست خوبیش اینه که لوکال مولتی هم داره MGSV هم واقعا بازیه زیبایی هست ولی ناقصه به نظر من اول Bloodborne و MGSV رو بگیر به محضی که پول تو دستت اومد دیابلو رو هم بگیر موفق باشی

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk
ممنون از راهنماییت دمت گرم

به نظر من diablo o bloodborne رو بگیر ام متال گیر بازیه خوبیه ولی یکمی اعصاب خردکن بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or