بازی های موجود در بازار برای PS4

• Thread starter Thread starter titan13
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

titan13

کاربر سایت
این تاپیک برای چند تا منظور ایجاد شده
1_ بازی هایی که تازه به بازار میاد معرفی بشه
2_ دوستانی که میخوان بازی بخرن و زیاد اطلاعات ندارن اینجا از راهنمایی دیگر دوستان بهرمند شن
3_ در کل برای اینکه بخواهیم بازی بخریم میاییم اینجا و با راهنمایی دوستان بازی مورد نظر رو میخریم
4_ افرادی که زیاد وقت ندارن تاپیکهتاپیکها ی بازی ها بیان میتونناینجا از خوب یا بد بودن بازی مطلع بشن

آخرین ویرایش:
کلا این جور بازی های ظرفیتی به احتمال زیاد با کردیت کارت هکی خریداری شده و به غیر از قفل شدن بازی ممکنه حتی به بن اکانت اصلی یا کلا دستگاه منجر بشه۰
خوب دوست عزیز باید به اینترنت وصل نشی و این کار هم جیلبریک هست و جیلبریک هم قانونیه.

سلام دوستان میخام سه تا بازی ترسناک بخرم خودم اینارو انتخاب کردم ایا بهتر از اینا هست یا اینا خوبه (the last of us رو بازی کردم)
the evil withinو daying light و alen isolation و resident evil hd remastred

- - -ویرایش - - -

بازی کارتونی هم خودم litle big planet 3 و rayman legends رو انتخاب کردم اگه بشه یکی دو تاهم شما معرفی کنید

Last edited by a moderator:
دوستان Rayman اگه تو بازار باشه چند قيمتشه دست ٢ ويا اگر آك باشه
كلا بازي كه هم ٢نفره خوب داشته باشه هم سينگل به جز فيفا و nba كلا غير ورزشي
ممنون

سلام دوستان میخام سه تا بازی ترسناک بخرم خودم اینارو انتخاب کردم ایا بهتر از اینا هست یا اینا خوبه (the last of us رو بازی کردم)

- - -ویرایش - - -

بازی کارتونی هم خودم litle big planet 3 و rayman legends رو انتخاب کردم اگه بشه یکی دو تاهم شما معرفی کنید

چیزی به اسم جلبریک برای ps4 نیس
کافی یکبار به نت وصل بشی تا همه بازی ها بن بشن

- - -ویرایش - - -

بازی های ترسناکت خوبه
بازی های کارتونی plants vs zombies :garden warfare هم هست که چون ظرفیت یک میخری نمیتونی بگیری

- - -ویرایش - - -

دوستان Rayman اگه تو بازار باشه چند قيمتشه دست ٢ ويا اگر آك باشه
كلا بازي كه هم ٢نفره خوب داشته باشه هم سينگل به جز فيفا و nba كلا غير ورزشي
ممنون
Diablo هم دو نفره آفلاینش خوبه هم آنلاینش و هم سینگلش

خوب دوست عزیز باید به اینترنت وصل نشی و این کار هم جیلبریک هست و جیلبریک هم قانونیه.

جیلبریک چیه ؟؟؟؟ چی میگی حاجی . اگه قانونیه ی یبار با اکانته آن شو ......

و آنلاین بازی کردن یک لذتی داره 100 تا بازی سینگل نداره . من با نت 2مگ راحت BF4 میزنم آنلاین ..

اگه قانونیه چرا نباید به نت وصل شی؟بازی ظرفیت یکه اصلا جلبریک نیست استفاده نکنید بهتره چون امکان داره کلا دستگاه بن شه

آدرس اشتباه به دوستان ندید شاید یکی رو حرفتون حساب کرد این کارا رو کرد
اولا کلا ps4نه هک شده نه جیلبزیک نه هیچ چیز دیگه
دوما جلبریک کار غیرقانونی هستش چه تو ایفون چه تو هر وسیله الکتریکی دیگه و شرکت مادر با فهمیدنش به هر نحو اجازه مسدود کردن دسترسی شما رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or