بازی های موجود در بازار برای PS4

• Thread starter Thread starter titan13
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

titan13

کاربر سایت
این تاپیک برای چند تا منظور ایجاد شده
1_ بازی هایی که تازه به بازار میاد معرفی بشه
2_ دوستانی که میخوان بازی بخرن و زیاد اطلاعات ندارن اینجا از راهنمایی دیگر دوستان بهرمند شن
3_ در کل برای اینکه بخواهیم بازی بخریم میاییم اینجا و با راهنمایی دوستان بازی مورد نظر رو میخریم
4_ افرادی که زیاد وقت ندارن تاپیکهتاپیکها ی بازی ها بیان میتونناینجا از خوب یا بد بودن بازی مطلع بشن

آخرین ویرایش:
دوستان ما آخر نفهمیدیم جریان بازی last of usچیه ?
یکی میگه زامبي کشی هست
یکی میگه عاشقونه هست
یکی میگه ترسناکه
میخوام بخرمش
لطف میکنید یکمی در موردش توضیح بدین
خخخخخ
نه آقا خیلی خوبه و خیلیییییی خوش قیمته بعضی جاهاش ترسناکه ولی نه زیاد کلا معرکست

سلام دوستان من میخام 10 یا 15 تا واسه ps4 بازی بخرم. اگه کسی این بازی هارو تجربه کرده راهنمایی کنند.
assassin's Creed unity, dragon age:inquisition, the evil within, farcray4,dark soulsii,evolve,daying light,alien:isolation,driveclub,Middle-earth:shadow of mordor,destiny,diabloIII,THE LAST OF us,resident evil HD remastred,watch dogs,killzone shadowfall,knack,Sherlock Holmes,batman:Arkham Knight,God of war remastred, ,The wither:wild hunt,mortal Kombat x, little big planet 3, bloodborne
اگه همشون ارزش خرید دارن که هیچ اگه نه لطفاً اونایی که بدن رو بگین.

سلام دوستان من میخام 10 یا 15 تا واسه ps4 بازی بخرم. اگه کسی این بازی هارو تجربه کرده راهنمایی کنند.
assassin's Creed unity, dragon age:inquisition, the evil within, farcray4,dark soulsii,evolve,daying light,alien:isolation,driveclub,Middle-earth:shadow of mordor,destiny,diabloIII,THE LAST OF us,resident evil HD remastred,watch dogs,killzone shadowfall,knack,Sherlock Holmes,batman:Arkham Knight,God of war remastred, ,The wither:wild hunt,mortal Kombat x, little big planet 3, bloodborne

10 تا میشه حداقل 2 میلیون تومن :D یا از این ظرفیتی هاس ؟

اونایی که به نظرم خوب هستن رو بولد کردم

داداش من جیلبریک شده میخرم.
مثلاً ۵۰۰گیگ بازی میداره ۲۰۰هزار یا ۲۵۰ هزار تومان در میاد

- - -ویرایش - - -

۱ترابایت هم فکر کنم ۴۵۰۰۰۰یا ۵۰۰۰۰۰ تومانه

- - -ویرایش - - -

درضمن دوستان سبک بازی knack و Diablo چجوریه؟

- - -ویرایش - - -

۱ترابایت هم فکر کنم ۴۵۰۰۰۰یا ۵۰۰۰۰۰ تومانه

- - -ویرایش - - -

درضمن دوستان سبک بازی knack و Diablo چجوریه؟

مطمئنی PS4 جیلبریک شده؟؟ :))

.اطلاعیه اخر گروه حتما مطالعه شود درباره جیلبریک ps4 | انجمنهای پرشین تولز

- - -ویرایش - - -

کلاهبرادری مررتضی رحمانی در پرشین تولزه

- - -ویرایش - - -

بازیه ظرفیت یک میفروشه میگه جلبریک
داداش شما چی میگید از این بنده خدا چی می‌خایین اومده کاری کرده میتونی یه بازیو با قیمت خیلی پایین بخری دیگه
اگه کسی هم باور نداره بره مغازه خودش ببینه

.اطلاعیه اخر گروه حتما مطالعه شود درباره جیلبریک ps4 | انجمنهای پرشین تولز

- - -ویرایش - - -

داداش شما چی میگید از این بنده خدا چی می‌خایین اومده کاری کرده میتونی یه بازیو با قیمت خیلی پایین بخری دیگه
اگه کسی هم باور نداره بره مغازه خودش ببینه
برادر من اگه اینی که ایشون میگه جلبریکه پس ps4 خیلی وقته جلبریک شده چون بازی ظرفیت یک خیلی وقته هست تو بازار

منظورتان از بازی ظرفیت یک چیه؟
: در این نوع ظرفیت بازی به صورت آفلاینه یعنی به بازی بازان این اجازه رو نمیده تا به صورت آنلاین بازی کنند ( حتی با وجود اکانت Plus ) نمیشه بازی ها رو به صورت آنلاین بازی کرد و فقط حالت آفلاین داره اگه حتی بیرون از بازی شما به نت وصل شید کل بازی ها قفل می شن
حالا ایشون داره همین نوع بازی ها رو میفروشه و میگه جلبریک کرده

خوب ایران که سرعت اینترنتش خیلی پایینه و گرون پس آنلاین به درد ما نمیخوره
همون آنلاین خوبه به شما هم توصیه میکنم جیلبریک کنین

- - -ویرایش - - -

کسی هست بازم راهنمایی کنه کدوم بازی هارو بخرم

- - -ویرایش - - -

همان آنلاین اشتباه تایپی
- - -ویرایش - - -

اشتباه تایپی همان افلاین

درسته ولی این نوع از بازی ها کلا غیرقانونین و یه بار سونی تو یه آپدیت کاری کرد همه بتزی های ظرفیت یک قفل شد برای اپدیت کردن کنسول هم باید به نت وصل شید یا با پی سی دانلود کنید بریزید رو کنسول کسایی که ظرفیت یک داشتن اینکارو کردن ولی بازی هاشون قفل شد بعد اپدیت 2.51 بعد دپوباره خریدن الانم احتمالش هست دوباره یه همچین اپدیتی بیاد

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

اشتباه تایپی همان افلاین
کلا این جور بازی های ظرفیتی به احتمال زیاد با کردیت کارت هکی خریداری شده و به غیر از قفل شدن بازی ممکنه حتی به بن اکانت اصلی یا کلا دستگاه منجر بشه۰

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or