بازی جدید شینجی میکامی و بازگشت به دنیای Survivor- Horror

hmd2009

کاربر سایت
بازی جدید شینجی میکامی و بازگشت به دنیای Survival - Horror

40614400099155300462.jpg

درود

آقای Shinji Mikami خالق بازی بزرگ و پر طرفدار رزیدنت اویل و پروژه اخیرش Vanquish در استادیو جدیدش Tango Gameworks با معرفی یک بازی جدید به اصل و ریشه سبک خود یعنی Survival برمیگردد.

این بازی در حال حاضر نامش Zwei به معنی دو (Two) میباشد و خود آقای میکامی کارگردان اجرایی بازی است . در مصاحبه ای که ایشان با Famitsu داشته اند میکامی گفت سبک Survival - Horror سبکی بود که او احساس میکند بیشترین مهارت را در این سبک دارد و میتواند بازی ی بسازد که انتظارات طرفداران/ بازیکن ها را برآورده کند. ظاهرا بازی در حال توسعه است . میکامی همچنین نظرات ZeniMax را هم در نظر گرفته است. بازی جدید میکامی از یک متور تغییر یافته سنگین استفاده خواهد کرد هر چند او اشاره ای به نام دقیق آن نکرده است آیا این متور انجین خود ZeniMax یعنی ID TECH 5 است و یا انجین بکار رفته در بازی Skyrim یعنی Creation Engine یا اینکه میکامی از Unreal Engine 3 استفاده خواهد کرد؟!
بازی هنوز در مراحل اولیه ساخت میباشد. اما در حالی که هنوز پلتفرم های اجرایی این بازی مشخص نشده است میکامی گفته است این بازی برای کنسول های HD در نظر گرفته شده است. تاریخ عرضه رسمی بازی هنوز مشخص نشده است. میکامی گفت : سبک بازی Survival - Horror است اون این سبک را انتخاب کرده زیرا او میخواسته تا انتظارات طرفداران/بازیکن ها را برآورده سازد.
Tango چند کانسپت آرت را در وبسایت خودش پست کرده است بنظر میرسد تم ها و موضوعاتی با درون مایه ی حشرات و موجوداتی غیر واقعی Bosch/insect بیشترین محبوبیت را داشته اند اگر چه اینطور بنظر میرسد سربازی که در تصویر زیر "شهر post apocalypse دیده میشود بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد.

آپدیت : سایت http://tangogameworks با قرار دادن یک آرت از بازی و یک مسیج به زبان ژاپنی از شینجی میکامی که اعلام کرده است که این بازی آخرین پروژه ای است که او کارگردانی خواهد کرد آپدیت شد!
شینجی میکامی همچنین گفت : این بازی یک Survival - Horror واقعی خواهد بود طوری که در آن بازیکن ها احساس ترس و تنش شدیدی خواهند کرد. و من تلاش میکنم تا برای شما یک بازی کاملا Survival - Horror بسازم من خیلی خوب میدانم که چطور باید این کار را انجام دهم تا بهترین کیفیت را داشته باشد مطمعن باشید. جای هیچ نگرانی نیست. وقتی فامیتتسو سوال کرد که منظور شما از سبک بقا - ترس چیست ؟ میکامی پاسخ داد این چیزی که ما ساختیم چیزی فراتر از یک توازن عادی میان ترسی است که بازیکن حس میکند و احساس موفقیتی که آنها پس از غلبه بر آن ترس با قدرت خویش حس می کنند هدف ما فقط ترساندن بازیکن نیست .اما همانطور از مفهوم ژانر بقا - و ترس برداشت میشود این بازی یک Survival - Horror است. وقتی که ما یه یک بازی ترسناک به عنوان یک سرگرمی نگاه میکنیم توانایی که به بازیکن این امکان را میدهد تا با استفاده از مهارت ها و امکاناتی که در اختیار دارد بر ترس در بازی غلبه کند در بازی هیجان بوجود می آورد. برای میکامی این طرز تفکر نسبت به به ژانر بقا - ترس چیزی است که از وقتی اولین بازی رزیدنت اویل را در سال 1997 ساخت هنوز تغییر نکرده است.

81125971767409580525.jpg

آخرین ویرایش:
واقعا درک نمی کنم دقیقا کجای SoD عالی بود ؟!
تنها چیزی که در sod عالی بود وجود میکامی بود
خدايي اينو نمي تونم قبول كنم بازي از لحاظ موزيك كه به لطف استاد اكيرا شاهكار بود گيم پلي بازي درسته زياد قوي نبود ولي اون حس لذتي كه تركوندن دشمنا و غول هاي بازي هايي مثل RE4 داشتن رو داشت داستان بازي هم كه در حد خودش بد نبود و ديالوگ هاي بازي خيلي زيبا و حرفه اي بودن اتمسفر بازي هم كه به خوبي تونسته بود حس و حال جهنم و به كارگيري از نور و روشنايي رو به مخاطب منتقل كنه فقط چيزي كه اين بازي رو نابود كرد گرافيك پايينش بود كه قرباني موتورش شد وگرنه بازي كاملا خاص بود همون طور كه در بازي هاي قبلي سودا ديده بوديم;)

درکت می‌کنم هر کسی خوشش نمیاد از این بازی ولی اتمسفر، موزیک، شخصیت پردازیش و ... از خیلی از بازیای دیگه بهتر بود

قبول دارم از نظر موسیقی که به لطف استاد عالی بود ، اتمسفر هم بود اما شخصیت پردازی ، داستان کلیشه ای ، دیالوگهای بی ارزش و .... باعث شد کار خراب بشه و اصلا با شاهکار استاد یعنی re قابل مقایسه نبود
البته ممکنه بگین که توی این نسل شاید یکی از بهترین بازی ها به حساب میومد ولی در کل همچین آش دهن سوزی هم نبود

پشت سرت رو هم می تونی ببینی ؟ یا باید مدام بین عقب و جلو سوئیچ کنی تا کسی از پشت غافلگیرت نکنه ! این امتیاز بزرگ این دوربینه ! حالا توی این نسل یه عده مغزشون نکشیده از این ویژگی استفاده کنن مشکل از نوع دوربین نیست ! میکامی با یه سری ایده های ناب این دوربین رو وارد کرد یه عده به قصد شوتر استفاده کردن بعد که کارش گرفت یه مشت بازی چیپ و نوب پسند با این نوع دوربین عرضه شد که باعث شده الان خیلی ها فکر کنن این دوربین به درد سبک وحشت نمی خوره ! بازم تاکید میکنم بازیساز باید بتونه از این دوربین کار بکشه نه اینکه دوربین خودش معجزه کنه ! اینی که شما داری میگی این سبک فاضلاب شد و به سمت اکشن رفت و فلان هیچ ربطی به دوربین نداره ! اون سازنده ـس که بازی رو به اون سمت برده ! بازم تاکید میکنم siren جوابگوی تمام سوالات شما در این زمینه خواهد بود :دی وقتی که با شاتگان هم آدم خودش رو خیس میکنه :دی کلاً اگه فکر میکنی مشکل ژانر وحشت با یه دوربین درست میشه باید بگم سخت در اشتباهی !

ببین رفیق من از موقعی که هفت سالم بوده بازی میکردم تا الان که 27سالمه.وتمام عمرم هم پای کامپیوتر والکترونیک ودرس و........گذشته.
اشکال از مغز ما نیست .اشکال کار جایی دیگست که یکی مثل میکامی خوب نسل جدید گیمرها رو شناخت وبرای فروش بازیهاشون فهمیدن چیکار کنن.
نمیگم مشکل نسل جدید گیمرها هستن .

ولی خوب فعلا بعضیها عادت کردن اینطوری بازی کنن وبیشتر از انگشتهاشون کار بکشن تا مغزشون.

اون دوربینی که جنابعالی داری ازش ایراد میگیری اکثر بازیهای 3بعدی عالی با همون دوربین ساخته شدن.از رزیدنت اویل بگیر تا دینو کریسیز و مارتین گوتیک و کنت دون ومپایر و..........

بعضیها هم میگن بازی با این دوربین میومد خودت اولین کسی بودی که میگفتی پیف پیف باید توجه کنن من همین الانم روی پلی3 کالکشن رزیدنت اویل کلاسیک رو دارم وحتی رزیدنت یک هم که دارم با یه تغییر زاویه دید دوربینی که داخلش دادن بازم برام تازگی داره .
رزیدنت اویل ریمیک گیم کیوب رو اگه بازی کنید گرافیکش دست کمی از این نسل نداره اونوقت متوجه میشید .

کلا بحث در این مورد بی فایده هست چون واقعا به بازیسازهای بزرگ این سبک حق میدم خودشون خوب فهمیدن که کسایی که بعدن وارد دنیای گیم شدن چه سلیقه ایی دارن.

قبول دارم از نظر موسیقی که به لطف استاد عالی بود ، اتمسفر هم بود اما شخصیت پردازی ، داستان کلیشه ای ، دیالوگهای بی ارزش و .... باعث شد کار خراب بشه و اصلا با شاهکار استاد یعنی re قابل مقایسه نبود
البته ممکنه بگین که توی این نسل شاید یکی از بهترین بازی ها به حساب میومد ولی در کل همچین آش دهن سوزی هم نبود

خوب مشکل خیلی از ماها این که تا یکی یه بازی میسازه میریم سراغ مقایسه.!! دلیلی نداره چون میکامی کارگردان RE بوده با این بازی مقایسه بشه. مثال زیاده که مقایسه کردن لذت خیلی چیزارو از بعضیا گرفته.
CoD = BF
U3 = GEOW 3
SoT = RE
LoSH = GoW
خیلی بارها شده سره جنگ دعوا یا تعصب بی دلیل لذت یه بازی رو از خودمون بگیریم.
البته اگر سلیقه باشه که بحثش جداست ولی وقتی میای میگی مقایسه خوب معلومه که سایه RE رو انداختی رو این بازی و لذتش رو از خودت گرفتی

ببین رفیق من از موقعی که هفت سالم بوده بازی میکردم تا الان که 27سالمه.وتمام عمرم هم پای کامپیوتر والکترونیک ودرس و........گذشته.
اشکال از مغز ما نیست .اشکال کار جایی دیگست که یکی مثل میکامی خوب نسل جدید گیمرها رو شناخت وبرای فروش بازیهاشون فهمیدن چیکار کنن.
نمیگم مشکل نسل جدید گیمرها هستن .

ولی خوب فعلا بعضیها عادت کردن اینطوری بازی کنن وبیشتر از انگشتهاشون کار بکشن تا مغزشون.

اون دوربینی که جنابعالی داری ازش ایراد میگیری اکثر بازیهای 3بعدی عالی با همون دوربین ساخته شدن.از رزیدنت اویل بگیر تا دینو کریسیز و مارتین گوتیک و کنت دون ومپایر و..........

بعضیها هم میگن بازی با این دوربین میومد خودت اولین کسی بودی که میگفتی پیف پیف باید توجه کنن من همین الانم روی پلی3 کالکشن رزیدنت اویل کلاسیک رو دارم وحتی رزیدنت یک هم که دارم با یه تغییر زاویه دید دوربینی که داخلش دادن بازم برام تازگی داره .
رزیدنت اویل ریمیک گیم کیوب رو اگه بازی کنید گرافیکش دست کمی از این نسل نداره اونوقت متوجه میشید .

کلا بحث در این مورد بی فایده هست چون واقعا به بازیسازهای بزرگ این سبک حق میدم خودشون خوب فهمیدن که کسایی که بعدن وارد دنیای گیم شدن چه سلیقه ایی دارن.
منم همچین طفل نو پا نیستم :دی نگفتمم مشکل از مغز ماست ! مشکل از اون بازیسازیه که اکشن میسازه !
قرمزه :
هر چقدر فکر میکنم ربط این رو با تغییر دوربین درک نمیکنم :دی
ببین پسر خوب تمام مشکل شما از اینه که میگی بازیهای ترسناک اکشن شدن همه از انگشت به جای مغز استفاده میکنن و ... اینا یعنی معما یعنی فکر یعنی به چالش کشیدن گیمر ! اینا هیچ ربطی به دوربین نداره !
سبزه :
اون زمان استاندارد بازیها اون دوربین بوده ! همونطور که زمان ps2 هم اکثر بازیها از یه نوع دوربین تقریباً واحد استفاده میکردن ! شما این نسل نمی تونی یه ip جدید و موفق توی سبک ترسناک (ریمیک و بازسازی و ... طبیعتاً بازی جدید حساب نمیشه :دی) با اون نوع دوربین پیدا کنی چون استاندارد این نسل اون نیست ! بله زمان ps1 میشه گفت 90% بازیها اون نوع دوربین رو داشتن چون دوربین استاندارد اون موقع با توجه به سبک و تیپ بازیسازی اون بوده زمان ps2 دیگه اون مدل دوربین ps1 رو شاهد نبودیم چه بسا مدل کارآمد تر و متناسب تری با سخت افزارش شاهد بودیم توی این نسل هم همینطور قطعاً نسل بعد هم تغییراتی خواهیم داشت ! این یه امر اجتناب ناپذیره ! چه بسا اگه ps1 قدرتی برابر با 360 و ps3 داشت شاید اون زمان هم همین مدل دوربین رو میداشتیم !

خوب مشکل خیلی از ماها این که تا یکی یه بازی میسازه میریم سراغ مقایسه.!! دلیلی نداره چون میکامی کارگردان RE بوده با این بازی مقایسه بشه. مثال زیاده که مقایسه کردن لذت خیلی چیزارو از بعضیا گرفته.
CoD = BF
U3 = GEOW 3
SoT = RE
LoSH = GoW
خیلی بارها شده سره جنگ دعوا یا تعصب بی دلیل لذت یه بازی رو از خودمون بگیریم.
البته اگر سلیقه باشه که بحثش جداست ولی وقتی میای میگی مقایسه خوب معلومه که سایه RE رو انداختی رو این بازی و لذتش رو از خودت گرفتی

حالا چت روم نشه ، ولی به جان خودم / خودت اینجوری نبوده :d
کلا از فن بازی زیاد خوشم نمیاد ، مگر در مواقعی خاص :d
اما ملاک من برای انتخاب یک بازی :
1- داستان یا روایت داستان جذاب و گیرا
2- شخصیت پردازی کامل و عالی
3- گیم پلی جذاب
4- گرافیک

sod از این موارد از نظر من فقط شماره 3 رو برای من داشت :d

U3 = GEOW 3

میشه توضیح بدی دقیقا این دو تا بازی چه ربطی به هم دارن و از چه نظر و مقایسه کدوم بخش ها به این نتیجه رسیدی؟

حالا کلی گفتم و در کل جفتشون Action هستن و .. رو بزار کنار چون خودمم بلدم، باقی توضیحات و دلایل رو بگو.

منم همچین طفل نو پا نیستم :دی نگفتمم مشکل از مغز ماست ! مشکل از اون بازیسازیه که اکشن میسازه !
قرمزه :
هر چقدر فکر میکنم ربط این رو با تغییر دوربین درک نمیکنم :دی
ببین پسر خوب تمام مشکل شما از اینه که میگی بازیهای ترسناک اکشن شدن همه از انگشت به جای مغز استفاده میکنن و ... اینا یعنی معما یعنی فکر یعنی به چالش کشیدن گیمر ! اینا هیچ ربطی به دوربین نداره !
اتفاقا ربط مستقیم داره.
از اینکه محیط رو باید جستجو کنی بگیر تا حل معماهای گوناگون.تا کمک به ترس بازی.
جنابعالی موقعی که داشتی رزیدنت اویل بازی میکردی از در که وارد میشدی فقط صدای پای زامبی رو میشنیدی و از روی صدای پاش میتونستی فاصله رو حدس بزنی.{اماده شدن برای تیر اندازی و هدر نرفتن مهمات.}
پسر خوب اینا همش نکته های کلیدی بازی هستن.
جنابعالی داخل داخل راهرو داری میری زاویه طوری دیده میشه که بغل رو نمیبینی ومیشنوی صدای پا میاد .تاثیرش رو حس میکنی.
الان شما با این دوربین جدید میخوای بازی معمایی بسازی یکی بسازن ببینیم چطور میشه؟میخوای پاسکد پیدا کنی یا تیکه ورق روی زمین پیدا کنی یا شیئا خاصی پیدا کنی اصلا یه بازی اینطوری بسازن با همین دوربین رزیدنت5 ببینیم چطوری میشه.
شمایی که میگی استاندارد اصلا چند تا بازی فکری مثل نسلهای قبل برای این نسل زدن برای کنسولها؟
پاسخ روشنه .

اتفاقا ربط مستقیم داره.
از اینکه محیط رو باید جستجو کنی بگیر تا حل معماهای گوناگون.تا کمک به ترس بازی.
جنابعالی موقعی که داشتی رزیدنت اویل بازی میکردی از در که وارد میشدی فقط صدای پای زامبی رو میشنیدی و از روی صدای پاش میتونستی فاصله رو حدس بزنی.{اماده شدن برای تیر اندازی و هدر نرفتن مهمات.}
پسر خوب اینا همش نکته های کلیدی بازی هستن.
جنابعالی داخل داخل راهرو داری میری زاویه طوری دیده میشه که بغل رو نمیبینی ومیشنوی صدای پا میاد .تاثیرش رو حس میکنی.
الان شما با این دوربین جدید میخوای بازی معمایی بسازی یکی بسازن ببینیم چطور میشه؟میخوای پاسکد پیدا کنی یا تیکه ورق روی زمین پیدا کنی یا شیئا خاصی پیدا کنی اصلا یه بازی اینطوری بسازن با همین دوربین رزیدنت5 ببینیم چطوری میشه.
شمایی که میگی استاندارد اصلا چند تا بازی فکری مثل نسلهای قبل برای این نسل زدن برای کنسولها؟
پاسخ روشنه .
دیگه تاپیک داره منحرف میشه :دی گفتم که شما برو siren رو بازی کن ببین چه جوری با همین دوربین میشه یه بازی خیلی ترسناک + معما هایی که انتظار داری رو ساخت !
دیگه حرفی ندارم

دیگه تاپیک داره منحرف میشه :دی گفتم که شما برو siren رو بازی کن ببین چه جوری با همین دوربین میشه یه بازی خیلی ترسناک + معما هایی که انتظار داری رو ساخت !
دیگه حرفی ندارم
منظورت اینه:
Siren_Blood_Curse.jpg

اینم ویکیش:
Siren: Blood Curse - Wikipedia, the free encyclopedia
known in Japan as Siren: New Translation

این بازی مال سال 2008 هست.

اتفاقا بازیش رو تعریفش رو زیاد شنیده بودم رفتم بلو ریش رو به هر بدبختی اون زمان پیدا کردم گذاشتم تو دستگاه دمو اولش که داخل جنگل بودن سه تا خبر نگار داشتن صحنه رو میدیدن بعدش اون خبرنگار عینکیه در اومد مثلا تیکه انداخت!!!!اخه خداوکیلی موقعی که صحنه وحشتناک میبینی چطوری میشی؟وای میسی جک تعریف میکنی؟
بعدش که بازی شروع شد.گرافیک که اصلا مال نسل قبل بود حالم بهم خورد.
در کل بدترین انحصاری سونی تو این نسل فکر کنم همین بازی بود.
اینقدر افتضاح بود که اسمشم یادم رفته بود رفتم یه جستجو کردم دیدم به به ...

در کل good luck

میشه توضیح بدی دقیقا این دو تا بازی چه ربطی به هم دارن و از چه نظر و مقایسه کدوم بخش ها به این نتیجه رسیدی؟

حالا کلی گفتم و در کل جفتشون Action هستن و .. رو بزار کنار چون خودمم بلدم، باقی توضیحات و دلایل رو بگو.

مشکل اینجاست که شما زیادی خودت رو روشن فکر میدونی. اصلا نفهمیدی من چی میگم. شما او تاپیک امتیازای بازی رو یادت نمیاد؟ هر کدوم 100 صفحه رفت بود جلو؟
یا بعضیا اومدن گرافیک U2 رو با Goew3 مقایسه میکردن و کلی به هم چرت پرت گفتن؟ من اصلا کاری به اینا ندارم آقای روشن فکر.
من اصلا نگفتم شبیه به همن که جو گیر میشی!!! من فقط میگم بعضی ها با مقایسه های بیجا لذت بازی رو از خودشون میگیرن. حالا میای واسه من میگی هر دو اکشن هستن.!!
آتوسا خودش منظورم و فهمید. همون کافیه.

داستان کلیشه ای ، دیالوگهای بی ارزش
اون دوستمون که در وصف "سوتد" یک سری صفات و القاب بکار برده بودن ، با همه موارد میشه کنار اومد بجز این دو مورد ، و مخصوصا" دومیش ... !
دیالوگ های بازی از بکر ترین و منحصر به فرد ترین دیالوگهاییه که میشه توی یه محصول رسانه ای شنید .
من نمیدونم چجوریه که شما به داستان و دیالوگ های سوتد گیر میدی ، اون وقت می گی Prototype داستان خوبی داشت :دی !

پانوشت : دوربین چه ربطی به القای حس ترس داره ؟!
کلا با پستهای احسان توی این تاپیک موافقم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or