بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

همونطور که دوستان گفتند Garden Warfare بازی انلاین هست و حتی برای رفتن به قسمت تنظیمات هم میگه باید به لایو وصل بشید ! :دی پس باید قیدشو زد ! :-"
Earth Defense Force 2025 هم چند دقیقه ای امتحانش کردم و بسیار هم لذت بردم !!! :| اما گرافیک بازی یه حالیه ... در واقع رنگ بندی بازی خیلی افتضاحه ! گیم پلی هم سرگرم کنندست اما این هم از اون دسته بازیهایی هست که چند نفره بیشتر میچسبه ! مثل Payday و L4D و ... !

سلام من تو انحصاری های ماکروسافت از هیچکدومشون خوشم نیومد و بازی نکردم Geow و halo اما بعد این که بطور اتفاقی geow 3 گرفتم از شوتینگ و و کلا سلاح هاشو و کاورگیری مبتکرانه اش خوشم اومد و دیدم که شاید دیر شده واسه نسخه 1و 2 اما الان که بازی انچنان وجود نداره و عید موقع خوبی هست ، حالا میخواستم بدونم پیشنهاد شما اول کدوم شمارس چون من 3 رو ناقص رفتم تا وسطاش دیسک خراب شد . اول 1 بعد 2؟

سلام من تو انحصاری های ماکروسافت از هیچکدومشون خوشم نیومد و بازی نکردم Geow و halo اما بعد این که بطور اتفاقی geow 3 گرفتم از شوتینگ و و کلا سلاح هاشو و کاورگیری مبتکرانه اش خوشم اومد و دیدم که شاید دیر شده واسه نسخه 1و 2 اما الان که بازی انچنان وجود نداره و عید موقع خوبی هست ، حالا میخواستم بدونم پیشنهاد شما اول کدوم شمارس چون من 3 رو ناقص رفتم تا وسطاش دیسک خراب شد . اول 1 بعد 2؟
من پیشنهاد میکنم از همون شماره اول شروع کن به و لذت ببر :d

سلام دوستان
گاردن وارفار اومده ؟
یعنی فروشنده ها میارن یا به خاطر این که مولتی نمیارن؟
سلام میشه یه ماشین سواری معرفی کنید که بشه 2 نفره بازی کنید و قشنگ باشه
ممنون
یک گرید 2 هست میشه دو نفره اما اصلا حال نمیده
همیشه وقتی چند نفریم میخوام ریسینگ بزنیم بلور میزنیم
قدیمیه ولی خیلی فاز میده :دی

انتظار های به پایان رسید:d
بالاخره South Park: The Stick of Truth لیک شد
البته نسخه لیک شده ریجنش NTSC :(
63206378290382333717.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن