بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

Castlevania Lords of Shadow 2 لیک شد.

46387786866733466062.jpg

سلام
بچه ها من امروز رفته بودم جایی که همیشه بازی میخرم، ازش پرسیدم بعد از nfs: rivals بازی جدید چی داری که بخرم. بهم گفت فعلا هیچی :| پس این thief و castelvania و بقیه بازی هایی که اینجا زدین اومده چرا نیستن؟ شماها هم نتونستین تهیه کنین :-/

سلام
بچه ها من امروز رفته بودم جایی که همیشه بازی میخرم، ازش پرسیدم بعد از nfs: rivals بازی جدید چی داری که بخرم. بهم گفت فعلا هیچی :| پس این thief و castelvania و بقیه بازی هایی که اینجا زدین اومده چرا نیستن؟ شماها هم نتونستین تهیه کنین :-/
این بازی ها دو سه روز اومده و از مغازه دارها نمیشه خیلی انتظار داشت که تو این مدت کوتاه آورده باشن، شما آخر هفته یه سر بزنی همه این بازی هارو دارن:>

این بازی ها دو سه روز اومده و از مغازه دارها نمیشه خیلی انتظار داشت که تو این مدت کوتاه آورده باشن، شما آخر هفته یه سر بزنی همه این بازی هارو دارن:>
ممنون بابت جواب. اما پس چرا بعضی از بچه ها دارن و بازی میکنن :-/ منظورم اینه که از کجا تهیه میکنن؟ از اون میدان توپخونه هیزخونه :| :d

ممنون بابت جواب. اما پس چرا بعضی از بچه ها دارن و بازی میکنن :-/ منظورم اینه که از کجا تهیه میکنن؟ از اون میدان توپخونه هیزخونه :| :d

تمام اون فروشنده هایی هم که بازی رو به شما عرضه میکنن از اینترنت دانلود میکنن که خود این یکی دو روزی طول میکشه
دوستانی هم که تعریف میکنن خودشون دانلود و رایت میکنن که اونم یه راهش هست

ای بابا چقدر بازی ریخت رو سرمون من هنوز وقت نکردم بازی های دو سال پیش رو انجام بدم. چرا این بازی ساز ها به فکر من نیستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :)

بچه ها این PvZ GW سینگل هم داره یا نه ؟! واسه PC هنوز لیک نشده ؟!
پ.ن: خیلی بد شد که فقط Mode ـه مالتی پلیر داره که ! :(

آخرین ویرایش:
بچه ها این PvZ GW سینگل هم داره یا نه ؟! واسه PC هنوز لیک نشده ؟!
پ.ن: خیلی بد شد که فقط Mode ـه مالتی پلیر داره که ! :(
مداش خیلی شبیه به L4D هست! یعنی هم versus داره هم co-op ! البته متاسفانه همش آنلاینه! در نتیجه لیک شدنش برای pc فایده ای نداره

با این وضعی که داره پیش میره فکر کنم تا فردا Yaiba: Ninja Gaiden Z و South Park: The Stick of Truth هم میان ! :دی
اینا یک هفته پیش کجا بودن ؟ :-/

سه ماهه هیچ بازی نیس کنسول داره خاک میخوره حالا یهو... :| تازه فوقش تا 2 هفته دیگه Dark souls 2 و MGS V هم میان!! خوبه Titan Fall تاخیر خورد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or