AMIRREZA-GAME
کاربر سایت
سلام میخواستم بدونم Resident Evil 4 Lt.2 اش به دستگاهه من که ال تی 3 هستش میخوره؟
میدونم منم کلی منظورم بود ولی خوبه واسه عید تامین شدیم :bighug:Castelvania و thief هم هستش!
دوستان تا اخر این هفته بازی جدید منتشر میشه یا نه
میخام سفارشم رو ثبت کنم گفتم اگر جدید میاد تا اخر هفته صبر کنم
من پیشنهاد میکنم از همون شماره اول شروع کن به و لذت ببر :dسلام من تو انحصاری های ماکروسافت از هیچکدومشون خوشم نیومد و بازی نکردم Geow و halo اما بعد این که بطور اتفاقی geow 3 گرفتم از شوتینگ و و کلا سلاح هاشو و کاورگیری مبتکرانه اش خوشم اومد و دیدم که شاید دیر شده واسه نسخه 1و 2 اما الان که بازی انچنان وجود نداره و عید موقع خوبی هست ، حالا میخواستم بدونم پیشنهاد شما اول کدوم شمارس چون من 3 رو ناقص رفتم تا وسطاش دیسک خراب شد . اول 1 بعد 2؟
سلام میشه یه ماشین سواری معرفی کنید که بشه 2 نفره بازی کنید و قشنگ باشه
ممنون
2 نفره فقط Split/Second ، فوق العادس این بازیسلام میشه یه ماشین سواری معرفی کنید که بشه 2 نفره بازی کنید و قشنگ باشه
ممنون
یک گرید 2 هست میشه دو نفره اما اصلا حال نمیدهسلام میشه یه ماشین سواری معرفی کنید که بشه 2 نفره بازی کنید و قشنگ باشه
ممنون
یعنی واقعا میشه برای XBOX صحبت از ریسینگ دونفره بشه و کسی حرفی از سلطان ریسینگ Forza 4 نزنه؟!!سلام میشه یه ماشین سواری معرفی کنید که بشه 2 نفره بازی کنید و قشنگ باشه
ممنون