بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

سلام خدمت دوستان

خواستم این بازی ها رو بگیرم گفتم نظرتون رو درموردشون بپرسم:

1.bioshock:infinite
2. the walking dead: the game of the year (آیا این عنوان از این بهتر هم داره؟)
3. Elder's scroll V skyrm
4. بهترین بازی سری Halo کدومه؟

من بازی هایی مثل DMC، Onimusha، رو دوست دارم، چه بازی هایی شبیه اینها هست؟

ممنون

1- از نظر داستان اصلا بازیش فوق العادست. گیم پلیش هم خیلی خوبه. درکل عالیه
2- داستانش بسیار عالیه و خود بازی هم خیلی خوبه فقط بدیش اینه که گیم پلیش حالت دکمه بزن و ... داره. البته برای بازیش باید زبانت خوب باشه!
3-من به شخصه اصلا ازش خوشم نیومد و دوستام هم همینطور ولی خیلیا هستن که اونو بهترین بازی قرن می دونن و من هم فقط به علت اینکه از سبکش خوشم نمیاد دوسش ندارم!
4- راستش halo ها رو بازی نکردم ولی احتمالا چون halo باز نیستی، اخریشو بازی کنی بهتره چون هم گرافیکش عالیه و از نظر کیفیت و عالی بودن از بقیه چیزی کم نداره

- - -ویرایش - - -

یک سوال: بازی مولتی افلاین (تو گیم سنتر) برای xbox چی پیشنهاد می کنین؟

میشه اینو جواب بدین؟

راستی بازی titan fall رومیشه بدون اتصال به نت و مولتی بازی کرد؟ (همون طور که گفتم تو گیم نت)

سلام خدمت دوستان

ممنون

1- عالی
2- خیر
3- یکی از برترین های نقش افرینی و برنده بهترین بازی سال 2011
4- برای شروع شما HALO 4 رو انتخاب کنی احتمالا واست بهتره. هم گیم پلی بسیار سریعی داره هم گرافیکش عالیه ( برنده بهترین گرافیک سال 2012 )
5 - Castlevania - metal gear rising - bayonetta

1- عالی
2- خیر
3- یکی از برترین های نقش افرینی و برنده بهترین بازی سال 2011
4- برای شروع شما HALO 4 رو انتخاب کنی احتمالا واست بهتره. هم گیم پلی بسیار سریعی داره هم گرافیکش عالیه ( برنده بهترین گرافیک سال 2012 )
5 - Castlevania - metal gear rising - bayonetta

ممنون
بایونتا، متال گیر رایزینگ، نینجا گایدن 2 و دارک سایدرز (1و2) رو دارم...کسل وانیا کدوم نسخش خوبه؟

ممنون
بایونتا، متال گیر رایزینگ، نینجا گایدن 2 و دارک سایدرز (1و2) رو دارم...کسل وانیا کدوم نسخش خوبه؟

هردو تا عالین البته یکش یه چیز دیگس

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

میشه اینو جواب بدین؟

راستی بازی titan fall رومیشه بدون اتصال به نت و مولتی بازی کرد؟ (همون طور که گفتم تو گیم نت)[/QUOTE]

نه خیر

این Vanquish چجور بازییه ؟
قدیمی هم هست
یک اکشن سوم شخص روباتی بسیار سریع و جذاب! البته تقریبا داستان و اینا نداره اما تو این سبک یکی از بهترین هاست. نقطه ضعفش هم فقط همون داستانشه. گیم پلیش روون و بی نظیره. حتما امتحانش کن. درسته قدیمیه ولی قطعا ارزشش رو داره.

سلام خدمت دوستان

ممنون
1-یکی از بهترین بازیهایی FPS هست که بازی کردم و داستان بسیار قوی هم داره.
2-اگر زبانت خیلی خوبه و میتونی جملات رو درک کنی میتونی از بازی لذت ببری.چون بیشتر گیم پلی به دیالوگ ها و انتخاب ها خلاصه میشه !
3-این بازی هم یکی از گسترده ترین بازیهای نقش افرینی هست.اگر میخوای تا اخرش بری باید زمان زیادی رو براش در نظر بگیری !
من خودم زیاد از Halo خوشم نمیاد ولی Halo 3 واقعا بی‌نظیره ! خودم از ساعت 10 شب تا 6 صبح پاش بودم و اصلا هم خسته نمی‌شدم.
من هم یکی از عشاقان سبک H&S هستم ! :دی از بازیهایی که توی این چند سال عرضه شده اینا خوب هستن و من ازشون لذت بردم.
Blades Of Time
Ninja Blade
Castlevania 1/2
این Vanquish چجور بازییه ؟
قدیمی هم هست
بازی بسیار پرهیجان و زیبایی هست ! گیم پلیش واقعا عالیه ! تازه Shinji Mikami هم کارگردانش هست !

بستگي به سليقه داره ولي بازيهايي كه بيشتر طرفدار داره به نظر من اينان:battlefield-cod ghosts-gta online-fifa-minecraft-

دستتون درد نكنه ولي مگه gta و بتل انلاين نيستن؟

gears of war
resident evil 5&6
به علاوه همه بازی های کینکت
من راستش اين ليستو براي بازي تو گيم سنتر مي خوام. گيرز ها و هيلو ها مولتي افلاينشون قشنگه؟؟

دستتون درد نكنه ولي مگه gta و بتل انلاين نيستن؟

من راستش اين ليستو براي بازي تو گيم سنتر مي خوام. گيرز ها و هيلو ها مولتي افلاينشون قشنگه؟؟

GTA و Battlfield که بخش چند نفرشون آنلاینه، هیلو هم که آنلاینه ولی Gears of Warها به نظرم جزو بهترین بازی چند نفره آفلاین هست، این تاپیک بیشتر می تونه شمارو کمک کنه http://forum.bazicenter.com/thread39407/
Splinter Cell: Blacklist هم خوبه، Far Cry 3 هم خوبه، Call of Duty: Ghosts عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or