بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

2 گیگ داده رو دیسک ، دیگه این باید دیجیتالی میشد . ولی الان میشه فهمید زور بخوای 39 دلار بدی واسه 2 گیگ:))

با اون PHANTOM PAINE فکر کنم بشه ۶.۵ تا ۷ گیگ که میشه یک بازی کامل...این احتمالا بخش اول بازی هست که اینقدر حجمش کمه.

سلام دوستان

کنسول من بازی هایی مثل batman:arkham city, gears of war:judgement, darksiders2 رو اجرا میکنه ولی فیفا 14؛ بایوشاک اینفینیت رو اجرا نمی کنه! آیا مشکل از بازی هاست یا نیاز به آپدیت داره (ارور دیسک ناخوانا میزنه ولی دیسک ها نو و سالم هستند)

سلام دوستان

کنسول من بازی هایی مثل batman:arkham city, gears of war:judgement, darksiders2 رو اجرا میکنه ولی فیفا 14؛ بایوشاک اینفینیت رو اجرا نمی کنه! آیا مشکل از بازی هاست یا نیاز به آپدیت داره (ارور دیسک ناخوانا میزنه ولی دیسک ها نو و سالم هستند)

مشکل از دیسک هست دوست عزیز. این دو بازی هم مثل Borderland 2 فقط باید برنرمکس باشند که اجرا بشند

مشکل از دیسک هست دوست عزیز. این دو بازی هم مثل Borderland 2 فقط باید برنرمکس باشند که اجرا بشند

خیر قربان فکر نکنک نیاز به برنر مکس باشه، چون دوستم همین دیسک ها رو روی کنسول آرکید اجرا کرده...شاید نیاز به آپدیت نرم افزاری داشته باشه

خیر قربان فکر نکنک نیاز به برنر مکس باشه، چون دوستم همین دیسک ها رو روی کنسول آرکید اجرا کرده...شاید نیاز به آپدیت نرم افزاری داشته باشه

با توجه به اینکه گفتید این ارور رو میده: (ارور دیسک ناخوانا میزنه ولی دیسک ها نو و سالم هستند)

بهتره دیسک ها رو عوض کنید.
این نکته رو توجه داشته باشید که یه دیسکی که روی کنسول فت اجرا میشه قرار نیست که روی یه کنسول اسلیم هم اجرا بشه.
و با توجه به کپی بودن بازی ها و پایین بودن کیفیت دیسک های خام امروزی ... ممکنه توی یک گیم نت هم دیسک روی یه کنسول اجرا بشه ولی روی کنسول بعدی اجرا نشه.

از آنجایی که بازی darksiders 2 رو اجرا میکنه حتما داریو کنسول شما آپدیت LT+3.0 رو داره. و اگه نیاز به آپدیت داشبرد هم داشت موقع لانچ بازی آپدیت میاورد. پس 99% مشکل از دیسک هست.

امروز رفته بودم توپخونه اصلا بازی 360 تا چند ماه قبل به این طرف رو نداشتن
با یکی دوتا از فروشنده ها صحبت کردم میگفت بازی غیر مجاز شده
جریان چیه؟

امروز رفته بودم توپخونه اصلا بازی 360 تا چند ماه قبل به این طرف رو نداشتن
با یکی دوتا از فروشنده ها صحبت کردم میگفت بازی غیر مجاز شده
جریان چیه؟
شاید چون نمیشناختنت بهت بازی ندادن :d چون این مارمولک های هیز اونجا همیشه بازی دارن. یا زیر میزشونه یا میرن از یه جا دیگه میارن اما اگه به کسی شک کنن میگن بازی نداریم :| از توپخونه هم نگیر اصلا. بازی هاش هیچکدوم برنر نیست :|

Metal Gear Solid V Ground Zeroes لیک شد

34726885706840160486.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or