Alien87
کاربر سایت
Metal Gear Solid V Ground Zeroes XBOX360-COMPLEX با لینک مستقیم از سرور داخلی در کلوب دانلود بازی قرار گرفت دوستان ...
خیر ، مشکل از دیسک بازیتونه ، من همین الان دستگام Lt3 ه ولی راحت Fifa Street رو بازی میکنم ، با اینکه همون دو سال پیش خریدم بازیرو ، روی هارد هم به راحتی نصب میشهدوستان من بازی فیفا استریت رو که حدودا دو سال پیش اومده بود رو الان اومدم تو دستگاهم گذاشتم ولی پخشش نمیکنه یعنی اصلا نمی خونه دیسک رو. میخوام ببینم که این به خاطر اینه که دستگام LT3 شده ولی بازی LT3 نیست؟ باید یه دور دیگه بازی رو بگیرم که برای LT3 مناسب باشه؟
دوستان من بازی فیفا استریت رو که حدودا دو سال پیش اومده بود رو الان اومدم تو دستگاهم گذاشتم ولی پخشش نمیکنه یعنی اصلا نمی خونه دیسک رو. میخوام ببینم که این به خاطر اینه که دستگام LT3 شده ولی بازی LT3 نیست؟ باید یه دور دیگه بازی رو بگیرم که برای LT3 مناسب باشه؟
هم متال گیر و هم دارک سولز هردو XGD2 هستند و اصلا برنرمکس ندارهدوستان بازی متال گیر حتما باید برنر مکس رو گرفت یا نه
ممنون
با پیش فرض اینکه بازی های بالارو نسخه های قبلیشو هم بازی کردی به نظرم:دوستان این بازی هارو گرفتم به ترتیب کدوم ها رو بازی کنم؟
gears of war3
naruto storm3
castlevania 2
buletstorm
mgs v
ممنون فقط میشه چند تا بازیه دیگه هم معرف کنیدبا پیش فرض اینکه بازی های بالارو نسخه های قبلیشو هم بازی کردی به نظرم:
1-gears of war3
2-castlevania 2
3-mgs v
Geras of warدوستان یه بازی تو سبک mtro last light هس ؟ من ازین بازی خیلی خوشم اومده . . . بازی بهتر ازین بازی اگه هاس بکین ...