بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

Metal Gear Solid V Ground Zeroes لیک شد

34726885706840160486.jpg

Metal Gear Solid V Ground Zeroes XBOX360-COMPLEX با لینک مستقیم از سرور داخلی در کلوب دانلود بازی قرار گرفت دوستان ...

دوستان من بازی فیفا استریت رو که حدودا دو سال پیش اومده بود رو الان اومدم تو دستگاهم گذاشتم ولی پخشش نمیکنه یعنی اصلا نمی خونه دیسک رو. میخوام ببینم که این به خاطر اینه که دستگام LT3 شده ولی بازی LT3 نیست؟ باید یه دور دیگه بازی رو بگیرم که برای LT3 مناسب باشه؟

دوستان من بازی فیفا استریت رو که حدودا دو سال پیش اومده بود رو الان اومدم تو دستگاهم گذاشتم ولی پخشش نمیکنه یعنی اصلا نمی خونه دیسک رو. میخوام ببینم که این به خاطر اینه که دستگام LT3 شده ولی بازی LT3 نیست؟ باید یه دور دیگه بازی رو بگیرم که برای LT3 مناسب باشه؟
خیر ، مشکل از دیسک بازیتونه ، من همین الان دستگام Lt3 ه ولی راحت Fifa Street رو بازی میکنم ، با اینکه همون دو سال پیش خریدم بازیرو ، روی هارد هم به راحتی نصب میشه

شما باید ببینی اگر 2 سال قبل دستگاهت LT2 بوده ممکن بازیت را برای LT2 پچ کرده باشند البته این دیسک هایی که در ایران موجود عمر کوتاهی داره به یک سال نکشیده نابود میشه که این مورد احتمالش خیلی بیشتر.

امروز ninja gaiden جدید رو امتحان کردم
گیم پلیش خوب بود
یه چیز تو مایه های Afro Samurai
فقط خیلی سریع بود
اصلا کمبوهارو دیده نمیشن
در کل من خوشم نیومد
حیف 8 گیگ دانلود کردم و دیسکی که رایت کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or