بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

ممنون دوستان بیشترشون رو که گفتین بازی نکردم....واسه بازیهای ارکید که گفتم چیکار کنم؟
ممنون
فکر نمی کنم مشکلی باشه حتی می تونی یه فلش به دستگاه وصل کنی روی اون بریزی. من خودم رو فلشم بازی نصب کردم از روش اجرا هم می کنه.

نمیدونم جای درستی سوالم رو مطرح میکنم یا نه. میخواستم بدونم واسه skyrim نسخه goty یا نسخه ای که dlc ها رو داشته باشه میاد یا نه؟ و اگه میاد زمانش کی هست؟

نمیدونم جای درستی سوالم رو مطرح میکنم یا نه. میخواستم بدونم واسه skyrim نسخه goty یا نسخه ای که dlc ها رو داشته باشه میاد یا نه؟ و اگه میاد زمانش کی هست؟

آره عزیز میاد ولی یه سال از بازی بگذره یعنی 4 ماه دیگه اگه اشتباه نکنم

سلام.من تا حالا red dead redemption رو بازی نکردم.چه جور بازی هست؟سرگرم میشه شد باهاش؟مولتیش چه جوری هست؟اصلا میارزه بگیرم؟؟؟؟؟؟؟

من که اگه بهترین بازی که کردم نباشه! جزء 5 تا بازی تاپم هست! حتمآ بگیر بازی کن!
مولتیش رو من نرفتم نمیدونم!!

سلام.من تا حالا red dead redemption رو بازی نکردم.چه جور بازی هست؟سرگرم میشه شد باهاش؟مولتیش چه جوری هست؟اصلا میارزه بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
همون طور که دوستان گفتن این بازی عالی هست.مولتی بازی هم فوق العاده هست گشت وگذار در دنیای بازی با دوستانت و انجام دادن ماموریت های مختلف واقعا عالیه.

عزیز در همین حد بودن که خیلی از PC باز ها به خاطر همین بازی کنسول خریدن!!!

بازی نکنی نصف عمرت بر فناست (بلکه هم بیشتر!). یک Open World بی نظیره. مولتیش رو هم من بازی نکردم ولی شنیدم خوبه.

---------- نوشته در 01:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:29 AM ارسال شده بود ----------

کاملا تایید میشه حداقل بین 5 نفر از دوستان من و خودم lol به خاطر RDR کنسول (360 :دی ) گرفتن :دی

منم هستم میشه 6 تا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or