بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

دوستان نظرتون درباره بازی witcher 2 چیه؟ حدود 4-5 ماهی بازی جدید نگرفتم تا با دقت عنواین که دوست دارم گلچین کنم سابقه بازی pg به mass efect بر میگرده شماره 2 بدم نیومد خوب بود اینم سیستمن مکالماتش حیاتی و چند بایان داره اینجور چیزای بازی های rpg دوست دارم سیستم مبارزاتش مثل کدوم بازیه؟

دوستان نظرتون درباره بازی witcher 2 چیه؟ حدود 4-5 ماهی بازی جدید نگرفتم تا با دقت عنواین که دوست دارم گلچین کنم سابقه بازی pg به mass efect بر میگرده شماره 2 بدم نیومد خوب بود اینم سیستمن مکالماتش حیاتی و چند بایان داره اینجور چیزای بازی های rpg دوست دارم سیستم مبارزاتش مثل کدوم بازیه؟

راستش منم با بازیهای RPG اصلا حال نمیکنم.یکی از دوستام گفت برو اینو بگیر پشیمون نمیشی و ......منم گرفتم و پشیمون شدم :دی
من که اصلا باهاش حال نکردم.الان ممکنه بعضیا بیان بگن محشره و ..........
بازم میل خودته ولی من باهاش ارتباط برقرار نکردم

مکالمات تو بازی تاثیر زیادی داره به طور مثال در پایان چپتر 1 باید تصمیمی بگیری که بعد از اون با 2 روند کاملا متفاوت روبرو میشی. پایان های مختلفی هم وجود داره.
سیستم مبارزات تا حدودی شبیه AC هست ولی پیچیده تر و سخت تر + استفاده از جادو.
داستان بازی فوق العاده س.
گرافیک بازی خیره کننده س.
صداگذاری و موزیک هم واقعا زیباس.
در کل اگه با بازی های RPG رابطه ی خوبی داری به هیچ عنوان از دست نده. ;)

مکالمات تو بازی تاثیر زیادی داره به طور مثال در پایان چپتر 1 باید تصمیمی بگیری که بعد از اون با 2 روند کاملا متفاوت روبرو میشی. پایان های مختلفی هم وجود داره.سیستم مبارزات تا حدودی شبیه AC هست ولی پیچیده تر و سخت تر + استفاده از جادو.داستان بازی فوق العاده س.گرافیک بازی خیره کننده س.صداگذاری و موزیک هم واقعا زیباس.در کل اگه با بازی های RPG رابطه ی خوبی داری به هیچ عنوان از دست نده. ;)
نظرت مختصر و مفید بود البته با جادو من زیاد کنار نمیام البته اگر مثل fable 2 باشه جادو ها تو اون هم تجربه داشتم خوشم میاد ولی dargon age 2 نه.skyrim هم بازی کردم ولی بی سر و ته مثل اون دوست ندارمبا این که بازی بزرگیه .بهتره ی فیلم از بازی ببینم بهتر تصمیم میگیرم.متشکر. subzero خوب دوستت گفته بخر بشیمون نمیشی ولی سبک rpg دوست نداری بحثش جداست من بدم نمیاد از این سبک

نظرت مختصر و مفید بود البته با جادو من زیاد کنار نمیام البته اگر مثل fable 2 باشه جادو ها تو اون هم تجربه داشتم خوشم میاد ولی dargon age 2 نه.skyrim هم بازی کردم ولی بی سر و ته مثل اون دوست ندارمبا این که بازی بزرگیه .بهتره ی فیلم از بازی ببینم بهتر تصمیم میگیرم.متشکر. subzero خوب دوستت گفته بخر بشیمون نمیشی ولی سبک rpg دوست نداری بحثش جداست من بدم نمیاد از این سبک

بخشی از گیمر ها فقط سبک rpg دوست دارن . بخشی سبک rpg اصلا دوست ندارن .و بعضیا همه جور سبکی انجا می دن - مثل خود من - من زیاد با سبک rpg حال نمی کنم ولی - ولی واقعا بعضی از این سبک rpg ها واقعا می چسبه
و خیلی حال میده و تا ته کامل می رم و گیم دیگه ای رو اجرا نمی کنم تا تموم شه .

سلام دوستان یک فروشگاه خوب و مطئن سراغ دارید که قیمت بازیهاش هم 2 تا 2500 تومن باشه.و خودتون هم ازش خرید کرده باشید.
لطفاپ.خ کنید.
ممنون....:d

سلام به همه .من یه فروشگاه میخوام که با خیال راحت و ارزون بشه ازش بازی های مکس برنر گرفت . تو تهران باشه راستی . ممنون از همه

سلام من چند روزی هست که حال بازی ندارم و حتما هم میخوام بازی تموم کنم به نظر شما کدوم رو اول از همه تموم کنم؟:d
Dead Space 2
dragons dogma
devil may cru hd collection
final fantasy XII-2

سلام من چند روزی هست که حال بازی ندارم و حتما هم میخوام بازی تموم کنم به نظر شما کدوم رو اول از همه تموم کنم؟:d
Dead Space 2
dragons dogma
final fantasy XII-2
اگه میخوای یه هیجان و ترس خفن همرا با اکشن نفس گیر تجربه کنی اول Dead Space 2
پشیمون نمیشی.

Dead Space 2
dragons dogma
final fantasy XII-2
بدون شک اول DS2 و بعدش DMC HD.
البته از نظر ارزش (به نظر من) DMC باارزش تره ولی چون DS2 زودتر تموم میشه گفتم اول اون. :دی

Dead Space 2
dragons dogma
final fantasy XII-2

احسان FFXII-2 رو اگه بخوای سریع تموم کنی (یعنی هیچ ماموریت جانبی انجام ندی و زیاد تو شهر ها نچرخی) راحت 25 ساعت طول می کشه! به نظرم اول DMC3 از DMC HD رو بازی کن (شش- هفت ساعت زیاد طول نمی کشه اگه DMC باز باشی :d ) بعدش DS2 بعدش DMC1 بعدش FFXIII-2 !

Dead Space 2
dragons dogma
final fantasy XII-2
خوش بحالت من که هنوز وقت نکردم read dead redemption تموم کنم سرمون شلوغه
ولی ds2 اول بعد dmc hd colection

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or