دوستان نظرتون درباره بازی witcher 2 چیه؟ حدود 4-5 ماهی بازی جدید نگرفتم تا با دقت عنواین که دوست دارم گلچین کنم سابقه بازی pg به mass efect بر میگرده شماره 2 بدم نیومد خوب بود اینم سیستمن مکالماتش حیاتی و چند بایان داره اینجور چیزای بازی های rpg دوست دارم سیستم مبارزاتش مثل کدوم بازیه؟
مکالمات تو بازی تاثیر زیادی داره به طور مثال در پایان چپتر 1 باید تصمیمی بگیری که بعد از اون با 2 روند کاملا متفاوت روبرو میشی. پایان های مختلفی هم وجود داره.دوستان نظرتون درباره بازی witcher 2 چیه؟ حدود 4-5 ماهی بازی جدید نگرفتم تا با دقت عنواین که دوست دارم گلچین کنم سابقه بازی pg به mass efect بر میگرده شماره 2 بدم نیومد خوب بود اینم سیستمن مکالماتش حیاتی و چند بایان داره اینجور چیزای بازی های rpg دوست دارم سیستم مبارزاتش مثل کدوم بازیه؟

نظرت مختصر و مفید بود البته با جادو من زیاد کنار نمیام البته اگر مثل fable 2 باشه جادو ها تو اون هم تجربه داشتم خوشم میاد ولی dargon age 2 نه.skyrim هم بازی کردم ولی بی سر و ته مثل اون دوست ندارمبا این که بازی بزرگیه .بهتره ی فیلم از بازی ببینم بهتر تصمیم میگیرم.متشکر. subzero خوب دوستت گفته بخر بشیمون نمیشی ولی سبک rpg دوست نداری بحثش جداست من بدم نمیاد از این سبکمکالمات تو بازی تاثیر زیادی داره به طور مثال در پایان چپتر 1 باید تصمیمی بگیری که بعد از اون با 2 روند کاملا متفاوت روبرو میشی. پایان های مختلفی هم وجود داره.سیستم مبارزات تا حدودی شبیه AC هست ولی پیچیده تر و سخت تر + استفاده از جادو.داستان بازی فوق العاده س.گرافیک بازی خیره کننده س.صداگذاری و موزیک هم واقعا زیباس.در کل اگه با بازی های RPG رابطه ی خوبی داری به هیچ عنوان از دست نده.![]()
نظرت مختصر و مفید بود البته با جادو من زیاد کنار نمیام البته اگر مثل fable 2 باشه جادو ها تو اون هم تجربه داشتم خوشم میاد ولی dargon age 2 نه.skyrim هم بازی کردم ولی بی سر و ته مثل اون دوست ندارمبا این که بازی بزرگیه .بهتره ی فیلم از بازی ببینم بهتر تصمیم میگیرم.متشکر. subzero خوب دوستت گفته بخر بشیمون نمیشی ولی سبک rpg دوست نداری بحثش جداست من بدم نمیاد از این سبک
اگه میخوای یه هیجان و ترس خفن همرا با اکشن نفس گیر تجربه کنی اول Dead Space 2سلام من چند روزی هست که حال بازی ندارم و حتما هم میخوام بازی تموم کنم به نظر شما کدوم رو اول از همه تموم کنم؟:d
Dead Space 2
dragons dogma
devil may cru hd collection
final fantasy XII-2
بدون شک اول DS2 و بعدش DMC HD.سلام من چند روزی هست که حال بازی ندارم و حتما هم میخوام بازی تموم کنم به نظر شما کدوم رو اول از همه تموم کنم؟:d
Dead Space 2
dragons dogma
final fantasy XII-2
سلام من چند روزی هست که حال بازی ندارم و حتما هم میخوام بازی تموم کنم به نظر شما کدوم رو اول از همه تموم کنم؟:d
Dead Space 2
dragons dogma
final fantasy XII-2
خوش بحالت من که هنوز وقت نکردم read dead redemption تموم کنم سرمون شلوغهسلام من چند روزی هست که حال بازی ندارم و حتما هم میخوام بازی تموم کنم به نظر شما کدوم رو اول از همه تموم کنم؟:d
Dead Space 2
dragons dogma
final fantasy XII-2