بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

داستان عالی؟ به 10 ساعت یا بیشتر مراحل تکراری میگن عالی؟ گرافیکش که حرفی نداره ولی طراحی شهر و نمای ساختمان ها و .... خیلی خیلی خشکن.اصلا زبان هم فول فول باشی بازم لذتش همون 5 ساعت اوله.

امیر علی جان بازیش کاملا سلیقه ای هست من که خیلی خوشم اومد اولین بازی بود که واقعا حس یک کاراگاه رو داشتم البته اگه اینگلیسیتون خوب نیست طرفش نرید چون این بازی به اینگلیسی قوی نیاز داره من که تا آخر بازی یک دیکشنری کنار دستم بود

سلاوم دوستان کسی میدونه london 2012 با LT3 میاد فقط؟؟ من lt2 دارم اپدیت میخواد وقتی میذارم!

این بازی XGD3 نیست و با ال تی +2 هم اجرا میشه . ولی اگه اپدیت کنسولتون قدیمی باشه . با انجام اپدیت روی دیسک
بازی های XGD3 دیگه اجرا نمیشن - اگه افلاین استفاده می گنید در اون حالت هم میتونید بعد ارتقاء داشبرد با تایتل اپدیت اجر کنید

دوستان بازی دخترونه ی بچگونه یا بازی کارتونی مثل Ice Age 4 یا How to train Your Dragon سراغ دارین؟

اینا به ذهنم میاد

kung fu panda
g-force
shrek the third
sonic
rayman
rango
wall-e
crash
cars
ولی باز خودتون با سنشون چک کنید - شاید بعضیاش سخت باشه و یا نامناسب .

اینا به ذهنم میاد

kung fu panda
g-force
shrek the third
sonic
rayman
rango
wall-e
crash
cars
ولی باز خودتون با سنشون چک کنید - شاید بعضیاش سخت باشه و یا نامناسب .

به نظر من با نوع بازی های که شما معرفی کردید
kung fu panda
g- force
rango
مناسب تره

سلام دوستان
چرا کسی اینو آدم حساب نمیکنه؟
Winning Eleven 2012

دوست عزیز این بازی همون بازی PES 12 هست. فقط این بازی در ژاپن با اسم Winning Eleven عرضه میشه.

هر دو بازی یکی هست

---------- نوشته در 08:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 PM ارسال شده بود ----------

کسی از دوستان این بازی رو انجام داده؟ گیم پلی و گرافیک بازی چطوره؟ ارزش خریدن داره؟

77178297045688956450.jpg

گرافکی در حد کانتر

از نظر داستان:اولی
گرافیک:اولی
گیم پلی:دومی
مدرن بودن:دومی
در کل جفتش پیشنهاد میشه

آخه Spek Ops ا6.5-7 گرفته!
بعد من ghost recon قبلیاش رو اصلآ خوشم نمیومد! که باید به 4 تا دیگه میگفتی چی کار کنن! کجا برن! این نسخش هم اینجوریه؟؟

آخه Spek Ops ا6.5-7 گرفته!
بعد من ghost recon قبلیاش رو اصلآ خوشم نمیومد! که باید به 4 تا دیگه میگفتی چی کار کنن! کجا برن! این نسخش هم اینجوریه؟؟

ببین دوست من برای اولین بار به حرفم گوش بده :دی
جفتشو بازی کن لذت میبری.واقعا جفتش قشنگه
ghost recon هم با نسخه های قبلیش زمین تا زیرزمین فرق میکنه :دی
حتما جفتشو بازی کن.تاکید میکنم اصلا ضرر نمیکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or