بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

آقا چی LA ارزش نداره؟ یه بازی با سبکه جدیدو داستان عالیو گرافیک بی نظیر. 100 درصد اگه زبانتون خوب باشه ازش لذت می برین

داستان عالی؟ به 10 ساعت یا بیشتر مراحل تکراری میگن عالی؟ گرافیکش که حرفی نداره ولی طراحی شهر و نمای ساختمان ها و .... خیلی خیلی خشکن.اصلا زبان هم فول فول باشی بازم لذتش همون 5 ساعت اوله.

داستان عالی؟ به 10 ساعت یا بیشتر مراحل تکراری میگن عالی؟ گرافیکش که حرفی نداره ولی طراحی شهر و نمای ساختمان ها و .... خیلی خیلی خشکن.اصلا زبان هم فول فول باشی بازم لذتش همون 5 ساعت اوله.
به نظر من که محشر بود.کلا جالب بود همه چیش عالی بود

دوستان خواهشا یه نفر دقیق توضیح بده:

این بازی Trials Evolution قرار نیست روی دیسک عرضه بشه؟ قبلا سابقه داشته که بازی های مخصوص Live روی دیسک هم بیان؟ اگه قرار نیست بیاد رو دیسک و 1% هم احتمال اومدنش نیست، اینو چطور باید بازی کنم؟ راهی غیر از جیتگ نیست؟ الان جیتگ قیمت کردم تو بازار میگن دور و بر 100 تومن آب میخوره که اونم 30% احتمال سوختن دستگاه هست. :( بعد سرعت اینترنت منم خیلی پایینه. حدود 128. من معتاد سری قبل Trials بودم. الان این ترکونده تو فروش مایکروسافت. لطفا راهنمایی کنید.
53.gif

این بازی Trials Evolution قرار نیست روی دیسک عرضه بشه؟ قبلا سابقه داشته که بازی های مخصوص Live روی دیسک هم بیان؟ اگه قرار نیست بیاد رو دیسک و 1% هم احتمال اومدنش نیست، اینو چطور باید بازی کنم؟ راهی غیر از جیتگ نیست؟ الان جیتگ قیمت کردم تو بازار میگن دور و بر 100 تومن آب میخوره که اونم 30% احتمال سوختن دستگاه هست. :( بعد سرعت اینترنت منم خیلی پایینه. حدود 128. من معتاد سری قبل Trials بودم. الان این ترکونده تو فروش مایکروسافت. لطفا راهنمایی کنید.
53.gif

سلام
نمیشه دقیق گفت ولی اگه بخوان بدن هم فکر نکنم به این زودی بدن .
جیتگ معمولا مشکلی پیش نمیاد و اگه موقع جیتگ کردن هم مشکلی پیش بیاد پای طرف هست نه شما !
Trial ها کلا عالی هستند :)

53.gif

تو ایران با این سرعت اینترنت باید قید خیلی چیزارو بزنی
از جمله لایو و ..............................کلا این جور چیزا تو ایران آرزوست.حیف

سلام
نمیشه دقیق گفت ولی اگه بخوان بدن هم فکر نکنم به این زودی بدن .
جیتگ معمولا مشکلی پیش نمیاد و اگه موقع جیتگ کردن هم مشکلی پیش بیاد پای طرف هست نه شما !
Trial ها کلا عالی هستند :)
سلام

بدجوری ستمِ. آدم دستگاه و امکانات یه چیزی رو داشته باشه اما به خاطر نبود یه قابلیت از بازی کردن گیم مورد علاقش محروم باشه. خیلی ستمِ.

منم امیدوارم بزودی بازیش بیاد. یه بازی رو دوست داشتیم اونم اینجوری شد. :(:(

تو ایران با این سرعت اینترنت باید قید خیلی چیزارو بزنی
از جمله لایو و ..............................کلا این جور چیزا تو ایران آرزوست.حیف
بله باید قید خیلی چیزها رو بزنیم. مثل دیدن خیزش بتمن تو سینما.
154fs232528.gif

سلام

بدجوری ستمِ. آدم دستگاه و امکانات یه چیزی رو داشته باشه اما به خاطر نبود یه قابلیت از بازی کردن گیم مورد علاقش محروم باشه. خیلی ستمِ.

بعد یه مدت ایشالا رو دیسک می دن - ولی باید نیمه پر لیوان رو هم دید ! مثلا شما به راحتی نسخه قبلی رو تونستید اجرا کنید بدون هزینه اضافی .

به نظر من که محشر بود.کلا جالب بود همه چیش عالی بود
سرعت و هیجان: 0
به همین دلیل ظاهرا استودیوی Team Bondi رو راک استار تعطیل کرده چون بازی اون چیزی که مد نظر اون ها بوده (اکشن سریع و زیبا که در همه بازی های اکشن راک استار به خوبی دیده میشه) نبوده. بازی کلا 10 - 15 ساعت دیالوگه و دیگر هیچ.

به همین دلیل ظاهرا استودیوی Team Bondi رو راک استار تعطیل کرده چون بازی اون چیزی که مد نظر اون ها بوده (اکشن سریع و زیبا که در همه بازی های اکشن راک استار به خوبی دیده میشه) نبوده. بازی کلا 10 - 15 ساعت دیالوگه و دیگر هیچ.

درسته
ولی در کل داخل ساختمان ها و موشن ها خوب بود . فقط خیابون و ماشین ها و کلا بیرون با کیفیت داخل اصلا جور در نمیاد . حیفش کردن
به نظر من حد اقل ارزش یه بار آخرش رفتن رو که داره .

نخیرم دلیلش به خاطر فروش بازی بود که اون طور که راک استار میخواست نبود بعدشم این استدیو اصلا مال راک استار نیست که بخاد تعطیلش کنه.در هر صورت این نظر شخصی شماست و کاملا قابل احترامه من که از بازی لذت بردم دلیل نمیشه بقیه هم لذت ببرن.البته اینم قبول دارم که از بازی خیلی بیشتر انتظار میرفت

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان نوب بازی در میارن؟! شما اصلاً بازی رو تموم کردی که داری میگی عالی بود؟ اگر تموم کردی مطمئنن هیچوقت نمیگفتی عالی بود.

پ ن پ
الکی میگم بازی خوبه :|
مشکل سلیقه شماست که از بازی خوشتون نمی یاد.

بچه ها لطفا تاپیکو از بحث اصلیش خارج نکنید و بحث L.A Noire رو تموم کنید.از نظر منو چند تا دوست دیگه این بازی خوبه.و از نظر چند تا دوست دیگه این بازی بده.همین دیگه:d

---------- نوشته در 05:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 PM ارسال شده بود ----------

سلام

بله باید قید خیلی چیزها رو بزنیم. مثل دیدن خیزش بتمن تو سینما.
154fs232528.gif
خوب داداش اگه واقعا عاشق بازی هستی.بورو لایو بعد از اونجا بازی رو دانلود کن درسته خیلی طول میکشه با اینترنت 128 ولی بازم بازیش ارزش داره.بعد که نسخه تریال بازی رو دانلود کردی ماکروسافت پوینت بخر و بعد نسخه کاملشو بخرو بازی کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or