بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

سلام دوستان
میشه یه راهنمائی کنین که از چه سایتی میشه بازی BF 3 burnermax رو بخرم اخه هرجا میرم میگن مشکل داره نمیاریم.
خیلی دلم میخواد تو live بازیشو تست کنم

سلام دوستان من تازه کنسولو گرفتم میخواستم ببینم به نظرتون چه بازیای قدیمی 2010 2011 رو بگیرم? یه چنتایی رو گرفتم ولی دوست دارم یه ارشیو کامل داشته باشم

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

سلام دوستان من تازه کنسولو گرفتم میخواستم ببینم به نظرتون چه بازیای قدیمی 2010 2011 رو بگیرم? یه چنتایی رو گرفتم ولی دوست دارم یه ارشیو کامل داشته باشم

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

بهتره مثلا از گیم اسپات یه لیست از قدیم به جدید درست کنم و انجام بدی
بهتره اول بازی های قدیمی رو انجام بدید که از چشم نیوفتن !

بازی های مشترک با کامپیوتر رو بازی کردی؟

---------- نوشته در 06:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان
میشه یه راهنمائی کنین که از چه سایتی میشه بازی BF 3 burnermax رو بخرم اخه هرجا میرم میگن مشکل داره نمیاریم.
خیلی دلم میخواد تو live بازیشو تست کنم
پخ شد.

بازی های مشترک با کامپیوتر رو بازی کردی؟

---------- نوشته در 06:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 PM ارسال شده بود ----------

پخ شد.

اره داداش بیشترشون رو بازی کردم بعضی از انحصاریها مثل gears و forza هم گرفتم....ممنون میشم بازیهای خوب رو بگین

---------- نوشته در 09:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:47 PM ارسال شده بود ----------

راستی یع سوال دیگه:مم 4گیگ گرفتم حالا واسه بازیهای arcade میتونم دانلود کنم یا نه حتما باید هارد داشته باشم؟با فلش نمیشه؟ حدود 3گیگ هم جا خالی دارم...

اره داداش بیشترشون رو بازی کردم بعضی از انحصاریها مثل gears و forza هم گرفتم....ممنون میشم بازیهای خوب رو بگین

این ها رو حتما بگیر:
Halo Reach
Vanquish
Red Dead Redemption Complete Edition

این ها هم خوبن:
Halo Combat Evolved Anniversary
Enslaved: Odyssey To The West
FIFA 12
FIFA Street
Final Fantasy XIII-2
Street Fighter X Tekken
Dark Souls (البته اگر از RPG سخت خوشت میاد)
Shadow of the Damned (این یکم سلیقه ایه)
Top Spin 4
Golden Eye 007 Reloaded
El Shaddai: Ascension of the Metatron (اینم سلیقه ایه)
NBA 2K12
SSX

ArAg

castelvania lords of shadow
silent hell hd collection
devil may cry hd collection
cathrine
halo 3
spec ops:the line
amzing spider man
ghost recon:fc
fifa street