بازیهای موجود در بازار برای Xbox 360

سلام

سوم شخص تیراندازی منظورته دیگه؟

سوم شخص:
Gears of War 3
Ghost Recon Future Soldier
Vanquish
Binary Domain

بله منظورم همون تیر اندازی بود.
اون دوتای اولی رو که گفتید بازی کردم اگه میشه بازی های بیشتری رو بگید.(اگه قدیمی هم بود اشکال نداره فقط میخوام قشنگ باشه!)

اون دوتای اولی رو که گفتید بازی کردم اگه میشه بازی های بیشتری رو بگید.(اگه قدیمی هم بود اشکال نداره فقط میخوام قشنگ باشه!)
Max Payne 3
Red Faction Guerrilla
Red Faction Armageddon
Army of Two: the 40th Day

بازی هایی مثل GTA هم اکشن سوم شخص حساب می شن؟

سلام دوستان.من دستگام lt3 اگه need for speed hot pursuit بگیرم اجرا میکنه؟

به احتمال زیاد اجرا نمیشه دقیقا مطئن نیستم.این بازی روی LT 2 جواب نمیداد به احتمال زیاد روی LT 3 هم جواب نمیده.

اینم ارزش بازی کردن رو داره ;)
Spec Ops:The Line

بچه ها بزنید توی کار بازی های تم اخر الزمانی ؛ هم قصه و اتمسفر نه چندان دور و خوفناکی دارند ؛ هم از واقعیت های تلخی سخن میگند واقعا اعجاب انگیزند

1- fallout 3( بمب های اتمی و نابودی بشر و انجام بعضی ماموریت های دیوانه کننده مثل زیر ازمایش رفتن برای اب و..) ولی خوب سبک rpg خوشایند همه نیست ولی خوبیش اینه بازی کاملا ازادید که من اینجور ازادی عمل دوست دارم.یک rpg کامل به نظرم و دلنشین با اهنگ های متن فوق العاده بازی

2-darkness ؛ اینم واقعا در یک موضوع عاطفی بازی درگیر کننده ای بود بازی که باید ادرس جنی رو با تلفن بگیری خودت ادرس دنبال کنی و معنی درونی عشق.. و همچنین این بازی خطی نیست.

3- metro 2033 که ؛ روس ها فوق العاده جو فوق العاده ای ساختند مردمی که در مترو قایم شدند و موجودات خطرناک که هر لحظه ممکن جانت کسی رو بگیرند
شما نمونه سراغ دارید؟
اینا همش اول شخص هست .

بازی spider man چطوریه ؟ بازی بچه گونه که نیست ؟!

سلیقه ی من بیشتر به بازی های شوتر میخوره , یه سر رفته بودم تو تاپیکش خیلی تعریف میشد ازش ! ارزش خرید داره ؟

بازی spider man چطوریه ؟ بازی بچه گونه که نیست ؟!
سلیقه ی من بیشتر به بازی های شوتر میخوره , یه سر رفته بودم تو تاپیکش خیلی تعریف میشد ازش ! ارزش خرید داره ؟
از هر لحاظ بازی خوب و خوش ساختیه، به هیچ وجه بچه گونه نیست، میشه گفت بهترین Spider Man ـی که تا حالا ساخته شده، و 100% ارزش خرید داره.
اگه از Batman خوشت اومده از این هم خوشت میاد. (البته قصد مقایسه ندارم و مطمئنا به بتمن نمیرسه ولی درکل خیلی خوبه)

از هر لحاظ بازی خوب و خوش ساختیه، به هیچ وجه بچه گونه نیست، میشه گفت بهترین Spider Man ـی که تا حالا ساخته شده، و 100% ارزش خرید داره.
اگه از Batman خوشت اومده از این هم خوشت میاد. (البته قصد مقایسه ندارم و مطمئنا به بتمن نمیرسه ولی درکل خیلی خوبه)

تآیید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or