بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خيلي معذرت مي خواهم
ولي چرا اين user هاي ايراني اينقدر احمقانه ( با كمال معذرت ) برخورد مي كنند

شما اگر واقعا مي خواهيد قيمت يك بازي را كه در آينده نزديك قرار است عرضه شود بدانيد و براي تهيه آن پولتان را پس انداز كنيد بهترين راه آن است كه 2 يا 3 سايت خارجي مثل amazon را چك كنيد و ببينيد كه قيمت را در آنجا چند دلار نوشته و آن مبلغ را به تومان تبديل كرده + 10.000 تومان اضافه تر
يعني مثلا وقتي يك بازي را زده 59 دلار ، اينجا در روز اول بايد باشد 69 تومان
حال اگر فروشنده اي با اختلاف قيمت خيلي فاحشي به شما قيمت بدهيد معلوم است كه دارد گران فروشي مي كند

اولا شما درست صحبت کن!! شغل شما معلومه لازم نیست اینجا تریپ دانای کل برداری
User های ایرانی به دلیل نبود قوانین البته که احمقن که اختیار رو دادن دست شما فروشنده ها!

دوستان با توجه به فرمول ارائه شده توسط این دوستمون بازی HR در ایران در روز عرضه باید نهایت 68 هزار تومان باشه!! در غیر این صورت : اگر فروشنده اي با اختلاف قيمت خيلي فاحشي به شما قيمت بدهيد معلوم است كه دارد گران فروشي مي كند

اولا شما درست صحبت کن!! شغل شما معلومه لازم نیست اینجا تریپ دانای کل برداری
User های ایرانی به دلیل نبود قوانین البته که احمقن که اختیار رو دادن دست شما فروشنده ها!

68 هزار تومان باشه!! در غیر این صورت : اگر فروشنده اي با اختلاف قيمت خيلي فاحشي به شما قيمت بدهيد معلوم است كه دارد گران فروشي مي كند

کاملا حق با شماست من هم تائید میکنم تو بازار ایران هیچ منطقی وجود نداره این حرفو من دارم میزنم که 3 ساله از خرید ps3 میگزره وقتی MGS4 اومد همین فروشنده ها که دم از منطق میزنن روز اول این بازیو 110 هزار تومان و AC1 رو 130 هزار تومان فروخته بودن که البته از نظر خودشون کاملا منطقی اونم منطق جالبه: همینه که هست می خوای به خواه نمی خوای 1 نفر پیدا میشه میخره منم فکر کنم چاره ای ندارم جز این که صبر کنم ارزون شه بخرم مثلا دورو ور 58 یا 60 تومان تا این فروشندهای با منطق قیمت فضائی ندن.

کاملا حق با شماست من هم تائید میکنم تو بازار ایران هیچ منطقی وجود نداره این حرفو من دارم میزنم که 3 ساله از خرید ps3 میگزره وقتی MGS4 اومد همین فروشنده ها که دم از منطق میزنن روز اول این بازیو 110 هزار تومان و AC1 رو 130 هزار تومان فروخته بودن که البته از نظر خودشون کاملا منطقی اونم منطق جالبه: همینه که هست می خوای به خواه نمی خوای 1 نفر پیدا میشه میخره منم فکر کنم چاره ای ندارم جز این که صبر کنم ارزون شه بخرم مثلا دورو ور 58 یا 60 تومان تا این فروشندهای با منطق قیمت فضائی ندن.

ايني كه شما گفتي كه چيز جديدي نيست
شما به نانوايي هم كي ميروي و مي بيني كه به يكباره قيمت را گران كرده و مي گوئيد چرا
در جواب به شما مي گويد كه همين كه هست ميخواهيد بخريد نمي خواهيد هم نخريد
ولي تا بحال شده كه مصرف كننده ها با هم متحد شوند و فقط براي چند روز كالاي گراني را نخرند تا ببينند كه فروشنده چگونه التماس ميكند
همين فروشندگان دبي هم جديدا دارند كلاهبرداري مي كنند و بازي را روز اول 10 تا 20 درهم گران تر از روز سوم و چهارم عرضه آن ميدهند

آقا چرا کتابی صحبت میکنی؟:دی

شاید ایشون ژاپنیش خوبه و دنبال ژاپنیش میگرده :d

اخه دسته دوم من بایونتا رو 90 سفارش دادم از اونجا اوردن برام yakuza3 هم همینطوره احتمالا
تا مارس باید وایسی

فروشگاهی رو می شناسید که بازی رو بیاره درب خونه عوض کنه ؟

اگه منظورتون این هست که فرستادن درب منزل مجانی باشه ( یعنی جزو سرویس فروشگاه باشه (همون تحویل رایگان) خیر جای اینکار رو نمیکنه
باید بگید پیک کنن براتون که هزینه پیک جدا میخوره که بستگی به فاصله منزل شما تا ون مغازه داره ... تقریبا همه مغازه ها پیک میکنن !

موفق باشی

اگه منظورتون این هست که فرستادن درب منزل مجانی باشه ( یعنی جزو سرویس فروشگاه باشه (همون تحویل رایگان) خیر جای اینکار رو نمیکنه
باید بگید پیک کنن براتون که هزینه پیک جدا میخوره که بستگی به فاصله منزل شما تا ون مغازه داره ... تقریبا همه مغازه ها پیک میکنن !

موفق باشی

خیر :دی
منظورم این بود که بازیی که سفارش میدم رو بیاره و بازیی که دارم رو به پیک بدم و اون مقداری که لازمه رو به پیک بدم و بازی رو تحویل بگیرم .

خیر :دی
منظورم این بود که بازیی که سفارش میدم رو بیاره و بازیی که دارم رو به پیک بدم و اون مقداری که لازمه رو به پیک بدم و بازی رو تحویل بگیرم .
امير حسين فکر نميکنم اصلاً همچين جايی وجود داشته باشه !!
چون بايد اوّل به پيک بفهمونن که چه بازی بايد بگيری و تميز باشه و دفترچه و ... داشته باشه
ولی ميتونی خودت پيک بفرستی و با فروشگاه هماهمگ کنی و بازی رو تعويض کنی ......... اکثر فروشگاه ها هم اين کار رو ميکنن

ايني كه شما گفتي كه چيز جديدي نيست
شما به نانوايي هم كي ميروي و مي بيني كه به يكباره قيمت را گران كرده و مي گوئيد چرا
در جواب به شما مي گويد كه همين كه هست ميخواهيد بخريد نمي خواهيد هم نخريد
ولي تا بحال شده كه مصرف كننده ها با هم متحد شوند و فقط براي چند روز كالاي گراني را نخرند تا ببينند كه فروشنده چگونه التماس ميكند
همين فروشندگان دبي هم جديدا دارند كلاهبرداري مي كنند و بازي را روز اول 10 تا 20 درهم گران تر از روز سوم و چهارم عرضه آن ميدهند

شاید تو بعضی از موارد حق با شما باشه ولی به چند دلیل منطقی نیست اولا:بازی ps3 نون نیست که نهایتش 10 یا 20 تا تک تومنی فرق کنه که من بخیال چونه زدنش بشم چون بازی ps3 فرقش از 30 هزار تومن یا 40 هزار تومن شروع میشه خیلی از فروشندهای ما رو طمع میگیره و به هیچ عنوان کوتاه نمیان بعد دلیل دوم اینه که هیچ کودوم از فروشندهای ما نمی خواد از هزار تومن سودش بگزره فعلا که ps3 شده بهترین مرکز سود دهی به فروشگاهای ما 2 روز پیش از پاساژ لباف resistance 1 رو قیمت گرفتم 50 هزار تومان جالب نیست..؟فقط چون آکبند بود به نظر شما این دلیل منطقی..؟تو همون دبی فکر نکنم این طوری باشه.پس نتیجه میگیریم که به هیچ عنوان نباید بازی رو همون روز اول گرفت باید صبر کرد.

اهم اهم يه سؤال!!!!

من ميخوام mw2 رو با مسافر بفرستم ايران برام با dante's inferno عوض کنن،چقدر سر بدن خوبه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or