بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام ببخشید بازی های قدیمی مثل Devil may cry 4 و Uncharted 1 اکشون کجا گیر میاد و قیمت اکشون چند هست ممنون!

لعنت به این شانس:(امروز هرجا رفتم mag نداشتن:(بهم گفتن برو بعد از تعطیلات:(

من که تو ساری اک Uncharted 1 رو 35 قیمت گرفتم ! البته معمولیش 35 بود ! Platinum فک کنم 40 تومن بود ! مثل اینکه فروشنده های ایرانی مغز خر گاز گرفتن ! کارشون همیشه برعکسه !

دوستان آدرس این فروشگاه dc کجاست؟یه جوون مردی پیدا بشه سریع به ما بگه:(
واقعا از دوستان سپاسگزارم.بعد از پستم چندین نفر بهم آدرس رو دادن:love:واقعا گلید همتون مرسی:love:

آخرین ویرایش:
من که تو ساری اک Uncharted 1 رو 35 قیمت گرفتم ! البته معمولیش 35 بود ! Platinum فک کنم 40 تومن بود ! مثل اینکه فروشنده های ایرانی مغز خر گاز گرفتن ! کارشون همیشه برعکسه !

من بار دوم که خریدمش ... plat بود و آکبند ... تهران 32 گرفتم ... تازه اونم از وست گیم ... اگه جای دیگه میگرفتم ارزون تر بود ...

ميخوام FightNightRound4 بگيرم خواستم ببينم مزنه آك و دسته دومش الان چنده؟!در ضمن حالا نميدونم جاش هست يا نه ولي من بيشتر واسه آنلاين ميخوام بگيرم به نظر شما ارزش داره بگيرم يا نه!
پ.ن:البته حالا ارزش داشته باشه يا نداشته باشه بايد حتما بخرم چون اين پدر گرامي دهن PSPوPS2 رو با FNR3 سرويس كردن گفته من بيشتر به خاطر اين سري جديدش برات PS3 ميگيرم :d

ميخوام FightNightRound4 بگيرم خواستم ببينم مزنه آك و دسته دومش الان چنده؟!در ضمن حالا نميدونم جاش هست يا نه ولي من بيشتر واسه آنلاين ميخوام بگيرم به نظر شما ارزش داره بگيرم يا نه!
پ.ن:البته حالا ارزش داشته باشه يا نداشته باشه بايد حتما بخرم چون اين پدر گرامي دهن PSPوPS2 رو با FNR3 سرويس كردن گفته من بيشتر به خاطر اين سري جديدش برات PS3 ميگيرم :d

2 هفته پیش اکبندش خریدم 52 تومان.

آخرین ویرایش:
سلام من یه call of duty 5 : world of war دارم ببخشید اینو بیرون چند می خرن . لطفا سریع جواب بدین چون من فردا می برمش بفروشمش .
علیرضا .
بای .

سلام من یه call of duty 5 : world of war دارم ببخشید اینو بیرون چند می خرن . لطفا سریع جواب بدین چون من فردا می برمش بفروشمش .
علیرضا .
بای .
اگه آکبند باشه فکر نکنم بيشتر از 35 ازت بگيرن عليرضا .
اگرم بازشده باشه که هرکی يه قيمتی ميگه ولی فکر کنم نهايتاً 25 ازت بگيرن .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or