بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگه heavy rain اومده لطفا قیمت رو بگید
من زنگ زدم فتحی گفت هنوز نیومده

جالبه heavy rain فردا تو ژاپن عرضه میشه حالا تو ایران کدوم ورژن بازی میاد من نمیدونم .
سایت examiner هم امروز نوشته بود که بعضی مغازه ها تو امریکا زودتر بازی را دارن میفروشند یا کرایه میدن .
احتمالا بازی هفته دیگه تو ایران هم موجود باشه!

الان تو ترد بازی یکی از بچه ها گفته وست اورده 100 میده !!!

دوستان عزیز بازی از امروز ظهر تو ایران اومده بود و باز هم مثل همیشه شرکت DC با قیمت های خوب خودش بازی رو آورده. توصیه می کنم هر کی می خواد بگیره زود بجنبه. البته 5 تا پک Special بیشتر نیاورده بود که من و یکی از دوستام خریدیم. قیمتش هم عالی بود چون به نسبت قیمت جهانی 50 پوندی بسیار قیمت خوب و معقولی دادن. در نهایت هم بگم که این پک شما یک Origami بود که باید خودتون می ساختید و DLC اول بازی و Dynamic Theme بازی و Sound Track های بازی و همین طور دفترچه و یک چیزی مثل نقشه و ریجنش هم 2 بود. فردا که دست خودم رسید عکس هم میزارم براتون از اون شی نقشه مانند. خلاصه بجنبید تا تموم نشده بازی رو بگیرید و از باران جاری شده لذت ببرید:biggrin1:

سلام
منم امروز از DC گرفتم :) 75 تومان بود و ریجن 2 ولی من موندم پکم معمولی بود ولی origami بود داخلش :eek:
در کل دوستانمون در DC واقعآ هم خوش برخوردند و هم خوب قیمت میدن :love:
پ.ن : Special هم DC میگفت 95 تومان که گفت واسه شنبه و یک شنبه میاره

اقا این جا کسی MAG داره . اک یا دسته دوم . فرقی نمی کنه ؟ فقط در ارومیه ؟؟

اقا این وست خیلی گرون میده.توپخونه گفت 5شنبه برات میارم به قیمت 70 یا 80.

دوستان این hr که الان برای فروش موجوده ce هست یا معمولی..؟ قیمت جفتشم اگه ممکنه بگید ممنون میشم...

اقا این وست خیلی گرون میده.توپخونه گفت 5شنبه برات میارم به قیمت 70 یا 80.
80 گرونه
یادمه یکی از بچه ها میگفت وست فقط برای تعویض بازی خوبه نه برای چیزه دیگری

دوستان این hr که الان برای فروش موجوده ce هست یا معمولی
قیمت را هم من بالا گفتم هم تورج جان برای اطلاع بیشتر هم زنگ بزنید فروشگاه DC بد نیست

حالا جالب اینجاست که با کلی چونه زدن راضی شد mw2 بهم بده 65:eek:بعدش متوجه شدم فابریک نیست:eek:بیخیال شدم که بخرم:biggrin1:

I am Heavy Rain Collector's Edition Owner Too
In Price Of 100000 Toman
ky5j6x4r3wufims72y1.jpg

من هم بازی رو گرفتم ... برهان جان امروز بهم گفت بازی آمده ... من اصلا خبر نداشتم :d دستت درد نکنه ناناز :d
خواهش می کنم وظیفه بود ناناز:biggrin1:

دوستان این hr که الان برای فروش موجوده ce هست یا معمولی..؟ قیمت جفتشم اگه ممکنه بگید ممنون میشم...
دوست عزیز شما دو تا پست بالاتر رو یک نگاه بندازی جوابتون رو دادم چون من خودم پک رو خریدم. مورد دیگه هم اینکه مثل اینکه در تمام نسخه های بازی یک Origami موجود هست و خواستن به همه یک حالی بدن:biggrin1:

کسی جایی می شناسه بازی رو 70 تا 75 بدن؟(ترجیحاً توپخونه باشه و شماره تلفنش هم بدین)
من زنگ زدم به دی سی تلفن رو پیغام گیر بود!کسی جواب نمی داد.
آقا کسی اگه تو خود سایت بازی رو می فروشه من حتماً میخوام برای هفته بعد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or