بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگر فقط براي 2 يا 3 بازي معروف ، خريداران عزيز هر مبلغي كه فروشندگان گفتند نپرداختند و با نهايتا 1 هفته تحمل ، بازي را با قيمت معقول خريداري كنند و افراد سودجو بازار ، جنس روي دستشان بماند ، آنوقت خواهيد ديد كه ديگر هيچ بازي جديد با قيمتي بالاتر از 70 تومان عرضه نخواهد شد مگر آنكه قيمت آن در خارج از ايران بالاتر از 60 دلار باشد و يا مثل بازي مثل Final Fantasy و يا Bayonetta كه فقط در كشوري خاص عرضه شده است و هزينه هاي خريد و حمل آن متفاوت ميباشد .

اتفاقا کار درست و بجایی کردید که توضیح دادید، به عنوان فروشنده و یا بهتر دوست انجمن ...

من خودم هم چند روز صبر کردم همین بازی GOW:C رو که همه جا با کلی گرون بودن میدادن، خود شما گفتید که ۱ روز صبر کنم و منم کردم ... بازی که ۲ روز پیش ۷۰ بود به بالا بود رو 63 دادید، و گفتم بفرستید ...شاید کمتر از ۲۰ دقیقه زنگ زدید با اینکه هیچ وظیفه ی نداشتید گفتید 62 میتونید بدید یعنی ۱۰۰۰ تومان کمتر ( با اینکه اصلا وظیفه ای نداشتید زنگ بزنید برام )... شاید مبلغی که کم کردید خیلی خیلی ناچیز بوده ولی انصافا حرکتی که کردید فوق العاده قشنگ بود، بهترین مشتری مداری که میتونستید انجام بدید رو انجام دادید ... چون گفتید بار جدید رسیده، میتونید کمتر بدید !

چون دقیقا حرف شما هست ... حمل و نقل و کمی صبر کردن ... اگه کمی درست صبر کرد میشه قیمت مناسب پیدا کرد.

خوب دوستان از پشت مانیتور آواتار های همو ببوسید و این بحث رو تموم کنید
من خودم 90%بازی هام رو از dc می خرم .ونظر شخصیم هم +هست.همیشه با بهترین قیمت در بهترین زمان ممکن بازی ها رو می ارند و درش شکی نیست.
موفق باشید

دوستان این فروشگاه dc کجاست؟بازیهای ست دوم هم کار میکنه؟

DC PC ایشون هستند!!!!دسته 2 هم از خودشون بپرس 5 6ماه پیش که من دقیق یادم نیست چی میخواستم...داشت!

تلفن و شماره فروشگاه DC و نیما (البته جفتش یکی هست انگاری)

فروشگاه نيما ( براي تهراني ها بهتر است )
33115013
33903657

دفتر DC ( براي شهرستاني ها بهتر است )
44228670
44237672

فروشگاهی رو می شناسید که بازی رو بیاره درب خونه عوض کنه ؟

میشه کمک کنید
من میخواستم MAG رو بگیرم ولی نمیدونم از کجا چون هر جا قبل از ریلیز رفتم گفتن نمیاریم
اگه ممکنه بگیر از کجا بگیرم

میشه کمک کنید
من میخواستم MAG رو بگیرم ولی نمیدونم از کجا چون هر جا قبل از ریلیز رفتم گفتن نمیاریم
اگه ممکنه بگیر از کجا بگیرم

این شماره ای که برای DC گذشتم تماس بگیر ... شاید اینا بیارن ... چون تقریبا هر بازی باشه میارن ! ۲ تا پست بالاتر !

این شماره ای که برای DC گذشتم تماس بگیر ... شاید اینا بیارن ... چون تقریبا هر بازی باشه میارن ! ۲ تا پست بالاتر !
آره تنها بازی که نیاوردن فکر کنم Saw بودش که من خیلی دنبال نسخه PS3 بودم:biggrin1: حتی Harry Potter رو هم داشتن که من گرفتم:biggrin1:

البته اون دوستمون dc منظور من را خوب متوجه نشد .من اصلا با ایران و فروشنده های ایرانی کاری ندارم بحث اینه که وقتی بازی توی دبی ممنوع است پس بالطبع بازی قاچاق میشه و ایرانی ها هم که گزینه ای جز دبی ندارند و مجبور هستند بازی را گرون تر بخرند در نتیجه گرون تر هم میفروشند.حالا اصلا ربطی به 2 روز صبر کردن نداره .
چند سال پیش هم بازی pes 2008 برای ps3 اولش خیلی گرون بود تا چند وقت هم این رویه ادامه داشت من از یکی از دوستانم توی پشت شهرداری پرسیدم اقا چرا اینقدر گرون میدید گفت ما مقصر نیستیم خرید توی دبی بالاست.

آره تنها بازی که نیاوردن فکر کنم Saw بودش که من خیلی دنبال نسخه PS3 بودم:biggrin1: حتی Harry Potter رو هم داشتن که من گرفتم:biggrin1:

:biggrin1:
تو قصد داری منو سکته بدی یا ناقص منو بفرستی اونور؟ من تازه خیر سرم داره کارم درست میشه !!! یادم میاد از اون پول های که دادی !!!!!!!!!! سر دارد میگیرم ......

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or