بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
الان آمار بازی چطوریاست ؟ :دی سریع بگید بریم بخریم که کلی عقب موندیم .

برو سایتش رو یه نگاه بنداز ... واقعا مسخره بازی شده ها این فروشگاه ها زورشون میاد بازیو بیارن ... حالا بجا 200 تا 50 تا بیار ... خوب همه هم از اون میخرن دیگه

یکی از دوستام که فکر کنم تهرانه و فروشنده هست بازیو اورده و با هزینه پست قیمت 80 به من داد حالا اگه خواستین شمارشو میگرم بهتون میدم تا باهاش گفتمان بزنید:biggrin1:(دوست psnم هست)
راستو دروغش پایه خودش من فقط نقل قول کردم;)

فکر نمی کنی این دوستت خیلی گرون فروش هست ... U2 اومده بود ما 70000 تومن خریدیم همون 2 روز اول ولی این بازی 1 هفته ست پخش شده بعد میده 80000

آقا قیمت مهم نیست ، فقط سریع یه جا رو بگید بریم بخریم . من به آشناهای خودم زنگ زدم گفتن چهارشنبه ولی خیلی دیر ِ . من مثلا قرار بود Platon Leader بشم با این وضعیت خیلی عقب موندم .

از DC خبر گرفتيد؟؟؟؟ اونا حتماً دارن
DC هم جز همون آشناهایی بود که من زنگ زدم . خیلی برام جالبه که بازی چند روزه رسما عرضه شده ولی حتی یه دونه هم نیست . درسته سبک بازی Only Multiplayer ، زیاد خریدار نداره ولی Socom هم سبکش همین بود روز اول پر بود .
Review میخوایم بنویسیم خیر سرمون :دی

یک جا تو سعادت اباد اورده و 80 تومان میده . هرکی خواست بگه من شمارشو بهش بدم.

يه چيز ديگم من شنيدم نميدونم راسته يا دروغ ميگن عمده فروشای بازار مرشد ندارن و فقط فروشگاه های رسمی دارن و واسه همين ایران يا نميارن يا گرون ميدن فردا تحقيق ميکنم خبر قطعی ميدم چون امروز در حد حرف از يکی شنيدم

برو سایتش رو یه نگاه بنداز ... واقعا مسخره بازی شده ها این فروشگاه ها زورشون میاد بازیو بیارن ... حالا بجا 200 تا 50 تا بیار ... خوب همه هم از اون میخرن دیگه

فکر نمی کنی این دوستت خیلی گرون فروش هست ... U2 اومده بود ما 70000 تومن خریدیم همون 2 روز اول ولی این بازی 1 هفته ست پخش شده بعد میده 80000
اون که اره ولی پول پست رو 5000 تومن حساب کرد که قیمت بازی میشه 75000 تومن
بازم به خودتون بستگی داره من دیدم خیلی مشتاق بازی هستید گفت بتونم مشکلتون رو حل کنم;)

من امروز آنلاین شدم PSN ولی حتی یک نفر هم از فرند های خارجیم هم بازی نمی کردن ... فکر کنم این بازی زیاد اونور طرفدار نداره ... KZ رو هنوز که هنوز دارن بازی می کنن

درود .دوستان هرکی بازی MAG رو میخواد توپخونه پاساژ لباف فروشگاه نیما به قیمت 68000 ریجن 2 موجود هست.من خودم خریدم.

ببخشید 2 تا سوال دارم...
1_yakuza 3 قیمتش چنده؟
2_تو رنج Infamous چه بازی هایی میتونم بخرم؟و تا 10 تومن ماوالتفاوت(درست نوشتم؟:دی) که سر بدم چه بازی هایی؟و تا 15 تومان؟:دی
ببخشید 4 تا شد:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or