بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ريليز آمريکا 9 فبريس اروپا و آسيا 5 بود نميدونم چرا نيست. اينجام فکر کنم ممنوع شده چون ميدونيد کلاً وقتی کمدی الهی رو به دستور پاپ دانته آليگيری نوشت علمای اسلامی خيلی جنجال کردن اينجام وقتی به خاطر اسم god of war ميگن اصل توحيد رو نا ديده گرفته بازی ممنوع ميکنن ميخوای اين نشه؟؟؟ در کل اينکه ممکنه سخت گير بياد من خودم دنبالشم

ريليز آمريکا 9 فبريس اروپا و آسيا 5 بود نميدونم چرا نيست. اينجام فکر کنم ممنوع شده چون ميدونيد کلاً وقتی کمدی الهی رو به دستور پاپ دانته آليگيری نوشت علمای اسلامی خيلی جنجال کردن اينجام وقتی به خاطر اسم god of war ميگن اصل توحيد رو نا ديده گرفته بازی ممنوع ميکنن ميخوای اين نشه؟؟؟ در کل اينکه ممکنه سخت گير بياد من خودم دنبالشم
خداییش به god واسه همین موضوع گیر دادن؟:laughing:خیلی جالبه.وقتی darksiders رو ممنوع میکنن اینکه حای خود داره مخصوصا اول بازی بئاتریس با اون وضع آشفته:cheesygri هست

اين بازي در كشور هاي اسلامي منطقه ( دبي - قطر - بحرين و ...) ممنوع اعلام شده و شركت نمايندگي اش هم اعلام كرده كه نمي آره

خوب من الان چيکار کنم؟؟؟؟ بازی معروفيم نيست که قاچاقی بيارن حيف شد.:((

خدا رحم کنه god of war 3 چه بازار سیاهی داره تو ایران با این وضعیت. حالا دانته زیاد مهم نیست من رو 360 تمومش کردم 6 ساعتم نبود

بچه ها به نظرتون Heavy Rain اگه بیاد راحت پیدا میشه تو ایران؟؟؟ در مورد قیمتش چه نظری دارین؟

خدا رحم کنه god of war 3 چه بازار سیاهی داره تو ایران با این وضعیت. حالا دانته زیاد مهم نیست من رو 360 تمومش کردم 6 ساعتم نبود

بچه ها به نظرتون Heavy Rain اگه بیاد راحت پیدا میشه تو ایران؟؟؟ در مورد قیمتش چه نظری دارین؟

خيلي معذرت مي خواهم
ولي چرا اين user هاي ايراني اينقدر بچه گانه برخورد مي كنند
اين گونه سئوالات و جملات هيچ گونه توجيه منطقي و صحيحي ندارد بدليل آنكه :
1 - 99 درصد فروشندگان بازي هاي PS3 در ايران، بازي ها را از بازار دبي مي خرند و در دبي هم بدليل آنكه يك جور هايي بازار انجا بي حساب كتاب است ، فروشندگان هم طبق ميل خودشان و نظر خودشان قيمت بازي را مي دهند . پس وقتي كه هنوز يك فروشنده ايراني يك بازي را نخريده و نمي داند كه به چه قيمتي قرار است بخرد ، شما چگونه اين سئوال را مطرح مي كنيد كه آقاي ... ( فروشنده ) شما بازي .... ( كه قرار است 2 ماه ديگر ريليز شود ) را به چه قيمتي خواهيد فروخت !!
2- با پرسيدن مكرر اين گونه سئوالات فقط شما باعث ميشويد كه فروشندگان بفهمند كه يك بازي كه قرار است بيايد ، طرفداران خوب و زيادي دارد گه از 3 ماه قبل دارند براي عرضه آن لحظه شماري ميكنند و ترس اين را دارند كه يا بازي بيايد و زود تمام شود و يا اينكه بعلت قيمت بالاي آن با توجه به استقبال زياد از آن بازي ، نتوانند بازي را تهيه كنند . يعني به نوعي شماي مصرف كننده خودتان داريد فروشنده را ترغيب به بازار گرمي و گران فروشي ميكنيد

شما اگر واقعا مي خواهيد قيمت يك بازي را كه در آينده نزديك قرار است عرضه شود بدانيد و براي تهيه آن پولتان را پس انداز كنيد بهترين راه آن است كه 2 يا 3 سايت خارجي مثل amazon را چك كنيد و ببينيد كه قيمت را در آنجا چند دلار نوشته و آن مبلغ را به تومان تبديل كرده + 10.000 تومان اضافه تر
يعني مثلا وقتي يك بازي را زده 59 دلار ، اينجا در روز اول بايد باشد 69 تومان
حال اگر فروشنده اي با اختلاف قيمت خيلي فاحشي به شما قيمت بدهيد معلوم است كه دارد گران فروشي مي كند

( چون ديدم كه بنظر بعضي ها در استفاده از كلمات زياده روي كرده بودم - كلمه را تغيير دادم و همانگونه كه اول هم نوشته بودم با كمال معذرت !!
ولي از نظر من انيكه آدم بخواهد عقلش را بدست كسي كه اطلاعاتش به اندازه خود او و يا حتي كمتر است بدهد و از آن شخص سئوال بپرسد، كار معقولي نيست )

آخرین ویرایش:
2- با پرسيدن مكرر اين گونه سئوالات فقط شما باعث ميشويد كه فروشندگان بفهمند كه يك بازي كه قرار است بيايد ، طرفداران خوب و زيادي دارد گه از 3 ماه قبل دارند براي عرضه آن لحظه شماري ميكنند و ترس اين را دارند كه يا بازي بيايد و زود تمام شود و يا اينكه بعلت قيمت بالاي آن با توجه به استقبال زياد از آن بازي ، نتوانند بازي را تهيه كنند . يعني به نوعي شماي مصرف كننده خودتان داريد فروشنده را ترغيب به بازار گرمي و گران فروشي ميكنيد

شما اگر واقعا مي خواهيد قيمت يك بازي را كه در آينده نزديك قرار است عرضه شود بدانيد و براي تهيه آن پولتان را پس انداز كنيد بهترين راه آن است كه 2 يا 3 سايت خارجي مثل amazon را چك كنيد و ببينيد كه قيمت را در آنجا چند دلار نوشته و آن مبلغ را به تومان تبديل كرده + 10.000 تومان اضافه تر
يعني مثلا وقتي يك بازي را زده 59 دلار ، اينجا در روز اول بايد باشد 69 تومان
حال اگر فروشنده اي با اختلاف قيمت خيلي فاحشي به شما قيمت بدهيد معلوم است كه دارد گران فروشي مي كند

کاملا حق با شماست
هم چنان من شما رو به عنوان یک فروشنده ی منصف قبول دارم و نشون دادید که به مشتری هاتون هم توجه دارید .
اما کسی هست که در روز اول فروش یک بازی مهم تو ایران 10 تومن به قیمت اصلی اضافه کنه و فقط به همون مقدار سود رضایت بده؟:biggrin1:

خود شما GOW C رو روز اول 50 تومن میفروختید؟

GOW:C بحثش جدا بود چون تو دبی هم درست حسابی نبود و فقط ریجن 1 بود قیمتش یکم تغییر کرد. به نظر HR هم مثل U2 روز اول بیشتر از 75 تومان نمیشه. یعنی اگه بشه هم کسی نمیخره. تو تهران اولین جا کنج آورد و بعدش فتحی و در نهایت هم DC. در هر صورت من معمولا دیدم DC بازی هایی رو که میاره با قیمت خوب میده. مثلا روز اول من بمتن و FIFA رو خریدم ازشون و همون 69 تومان هم خریدم که بنظرم قیمت منصفانه ای برای روز اول هستش. در هر صورت باید دید که وقتی این چند تا بازی که در پیش هست میان فروشنده ها چیکار می کنند. مخصوصا HR که خیلی ها از جمله خودم دنبال یکی از پک های بازی میگردن

خود شما GOW C رو روز اول 50 تومن میفروختید؟

اول اينكه من بعنوان كسي كه مي خواهد تبليغ كار خودش را بكند و بگويدكه من منصف هستم اينجا پست ندادم بلكه بعنوان كسي كه با نحوه ورود جنس به بازار ايران و دبي آشنا هستم اين متن را نوشتم
شما اگر يك هفته بيائيد و به جاي ما جواب تلفن ها را بدهيد ، ميبينيد كه روزانه چندين نفر زنگ ميزنند و سئوالهاي بي ربط اين چنيني را ميپرسند كه مثلا شما بازي مافيا 2 را نداريد يا كي مياريد يا اگر بياريد چند است !!
حرف من اين است كه با توجه به بي سواد بودن و فروشنده صرف بودن 90 درصد فروشندگان عزير در ايران و عدم وجود نماينده رسمي شركتهاي توليد بازي و همچنين بي حساب و كتاب بودن بازار ، اولا كه اين گونه سئوالها نه تنها هيچ كمكي به مصرف كنندگان نمي كند ( چون اصولا فروشندگان هيچ گونه اطلاعات درست و بروزي ندارند و از روي باد هوا حرف زده و در بهترين شرايط همان چيزي را ميدانند كه خود شما هم ميتوانيد در سايتهاي معتبر بازي و فروشگاه هاي معتبر آنلاين خارجي ببينيد )‌بلكه فقط باعث ايجاد بازار كاذب و عرضه بازي با قيمت كذائي ميشود

همين GOW : Collection را كه شما فرموديد ، روز اول در توپخانه به قيمت 120 هزار تومان فروختند و فرداي آن روز 80 تا 75 بود . ولي قيمت خريد آن در دبي 195 درهم ( يعني تقريبا در حدود اكثر بازي هاي جديد ) بود كه اين قيمت را هم فروشندگان دبي با توجه به فرصت طلبي خود اعلام كرده بودند .

اگر فقط براي 2 يا 3 بازي معروف ، خريداران عزيز هر مبلغي كه فروشندگان گفتند نپرداختند و با نهايتا 1 هفته تحمل ، بازي را با قيمت معقول خريداري كنند و افراد سودجو بازار ، جنس روي دستشان بماند ، آنوقت خواهيد ديد كه ديگر هيچ بازي جديد با قيمتي بالاتر از 70 تومان عرضه نخواهد شد مگر آنكه قيمت آن در خارج از ايران بالاتر از 60 دلار باشد و يا مثل بازي مثل Final Fantasy و يا Bayonetta كه فقط در كشوري خاص عرضه شده است و هزينه هاي خريد و حمل آن متفاوت ميباشد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or