بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بد نیست با توضیحات کامل حرف بزنید دوستان تا بقیه هم استفاده ببرن. فتحی هم آورده بود و 72 میداد و نیما هم 60 میداد.

بد نیست با توضیحات کامل حرف بزنید دوستان تا بقیه هم استفاده ببرن. فتحی هم آورده بود و 72 میداد و نیما هم 60 میداد.
بله حق با شماست من بد گفتم.دوستانی هم که اسم و شماره مغازه رو میخوان اسمش HI-VU ه.پله های مترو رو بیاید بالا دقیقا روبروشه(توپخونه).خدا شاهده که به من امروز گفت AC2 رو بهم 55 میده.منم تعجب کردم.:eek:
اینم شمارشون 33958517-33958540
شما هم یه آماری بگیرید ببینید طرف چرت گفته یا نه.

بله حق با شماست من بد گفتم.دوستانی هم که اسم و شماره مغازه رو میخوان اسمش HI-VU ه.پله های مترو رو بیاید بالا دقیقا روبروشه(توپخونه).خدا شاهده که به من امروز گفت AC2 رو بهم 55 میده.منم تعجب کردم.:eek:
دستت دردنکنه دوست عزیز. اگه این قیمت بده یکم عجیب هست:biggrin1:

بله حق با شماست من بد گفتم.دوستانی هم که اسم و شماره مغازه رو میخوان اسمش HI-VU ه.پله های مترو رو بیاید بالا دقیقا روبروشه(توپخونه).خدا شاهده که به من امروز گفت AC2 رو بهم 55 میده.منم تعجب کردم.
من زنگ زدم
همچین چیزی نیست قیمت با جای دیگه فرقی نداره

دوستان يه بار جواب مارو کامل بديد راحت بشيم من اين جمعه KZ2,infamous و uncharted 1 رو بفرستم ايران برام با MW2 و AC2 عوض کنن 50 تومن سر بدن خوبه يا نه؟؟؟؟:biggrin1:
در ضمن آخرای هفته ديگه تعويض ميکنن برام;)

دوستان يه بار جواب مارو کامل بديد راحت بشيم من اين جمعه KZ2,infamous و uncharted 1 رو بفرستم ايران برام با MW2 و AC2 عوض کنن 50 تومن سر بدن خوبه يا نه؟؟؟؟:biggrin1:
در ضمن آخرای هفته ديگه تعويض ميکنن برام;)

اگر كسي اين قيمت را داده ، معطل نكن و تعويض كن
الان آكبند KillZone و Infamus
35 تومان است

دوستان میشه آدرس و شماره ی تلفن جایی رو بدین که uncharted2رو از همه ارزونتر میده؟(تعویض میخوام کنم)(تهران)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or