بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
الان بهترین جا برای خرید گاو کالکشن کجا هست ؟ کجا از همه قیمت بهتری می ده ؟

سلام قیمت AC2 آکبند و باز شدش چنده؟؟بخوام با Killzone 2 یا gta iv عوض کنم چقد سر بدم خوبه؟
مرسی

فتحی،شب نما,نیما و های وی یو کالکشن ر. نداشتن و منو حواله دادن یک شنبه.
Uncharted 2 هم نو من گرفتم 50.از های وی یو گرفتم.
AC2 رو هم میداد 60.اگر به قول خودشون قیمت ها روز به روز بالا پایین نشه:eek::laughing:

خب روز جمعه ای به خاطر اینکه برا نمایشگاه رفته بودم تهران رفتم از توپخونه بازی رو گرفتم ! بازی رو 62 گرفتم البته 65 میگفت 3 تومن رو به زور ندادم :d هیچ جا هم بازی رو نداشت یعنی خود پاساژ که بسته بود ولی جاهای دیگه هم نداشت یه مغازه بود که 5-6 تا مغازه با پاساژ فاصله داشت از اون گرفتم .
در مورد مغازه ی Hi - Vu هم باید بگم خودم امروز رفتم پیشش ! GOW رو نداشت یعنی میگفت هنو نیومده !!!
بعد ازش قیمت AC II رو خواستم گفت تا دیروز 55 میفروخته ( در تایید حرف Only - Crysis ) ولی امروز موجود نداشت ! ( تابلو بود خالی میبنده )
در مورد اینکه GOW چند روزی میشه اومده بهش گفتم بعد هم بهش گفتم فروشگاه نیما و DC از چند روز پیش بازی رو حدود 60 تا 65 پخش میکردن بهش گفتم ! یه دفعه یارو ( حدودا 19-20 سالش بود ) گفت : اهان منظورت کالکشنه ؟ منم گفتم اره ! گفت : من خودم بار رو از دوبی اوردم بین همه خودم پخش کردم ! DC و نیما هم از من گرفتن بارشون رو ! من خودم تا چهارشنبه 49 تومن میفروختم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهش گفتم : تو بازار مرشد یکی از بچه ها گرفته 58 تومن شما چجوری 49 تومن میفروختی ؟ دیگه پسره لال شد حرفی نزد ! کلا معلوم بود این یارو علاقه ی فراوانی به بهروز خالی بند داره ! تو ویترینش رو هم که دیدم جدیدترین بازی PS3 ش بازی Smack Down 2010 ّبود !

در مورد اینکه GOW چند روزی میشه اومده بهش گفتم بعد هم بهش گفتم فروشگاه نیما و DC از چند روز پیش بازی رو حدود 60 تا 65 پخش میکردن بهش گفتم ! یه دفعه یارو ( حدودا 19-20 سالش بود ) گفت : اهان منظورت کالکشنه ؟ منم گفتم اره ! گفت : من خودم بار رو از دوبی اوردم بین همه خودم پخش کردم ! DC و نیما هم از من گرفتن بارشون رو ! من خودم تا چهارشنبه 49 تومن میفروختم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهش گفتم : تو بازار مرشد یکی از بچه ها گرفته 58 تومن شما چجوری 49 تومن میفروختی ؟ دیگه پسره لال شد حرفی نزد ! کلا معلوم بود این یارو علاقه ی فراوانی به بهروز خالی بند داره ! تو ویترینش رو هم که دیدم جدیدترین بازی PS3 ش بازی Smack Down 2010 ّبود !
از این مدل آدم ها تو توپخونه زیاده نیما جان.نباید زیاد جدی گرفتشون.;)
بازیتم مبارک.

فردای همون روزی که اون دوستمون شماره رو داد من زنگ زدم قیمتش از جاهای داگه بالاتر بود
بهتریتجا DCهست

الان اون يکی از بچه ها منظور من بود ديگه؟:d

دوستان نظرم عوض شد AC2 رو نسخه 360 ميگيرم:biggrin1:
ميخوام بدم برام infamous و uncharted 1 رو با MW2 عوض کنن چقدر سر بدن خوبه؟

فردای همون روزی که اون دوستمون شماره رو داد من زنگ زدم قیمتش از جاهای داگه بالاتر بود
بهتریتجا DCهست
حرفت احتمال زیاد درسته.دیگه وقتی خودشون میگن بازی روز به روز بالا پایین میاد چه توقعی میشه داشت؟ انگار که مثلا سونی میگه امروز 50 دلار فردا میگه 60دلار:laughing: ولی دیدی چی شد؟ ایکاش AC2 رو 10 تا ازش میگرفتم احتکار میکردم بالای قیمت میفروختم.
راستی این نیما یا فتحی که میگید از جاهای دیگه بالاتر میگن که؟ U2 رو داشت دسته دو بهم 48 مینداخت گفتم ممنون پاچم انقدر هم گشاد نیست.قبلش بهم کالکشنو میگفت باز شدش 65:eek: انگار با ببو طرفه.فتحی هم تقریبا جریانش همینطوری بود.فکر کنم قیافم خیلی پپه گونست که این قیمتا رو میدن:confused:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or