بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان الان MW2 آکبند و باز قیمتش چقدر هست؟؟ اگر ممکنه بگید کجا قیمت کردید...ممنون....

دوستان الان قیمت آکبند batman وinfamous چنده؟ به نظرتون از بین این 2تا کدوم رو اول بگیرم؟

دوستان الان MW2 آکبند و باز قیمتش چقدر هست؟؟ اگر ممکنه بگید کجا قیمت کردید...ممنون....
نوش 60-62 از dc
دوستان الان قیمت آکبند batman وinfamous چنده؟ به نظرتون از بین این 2تا کدوم رو اول بگیرم؟

infamous 35-40 .بتمن رو نمی دونم
اول بتمن رو بگیر باحالتره

باید برای Infamous وقت زیادی بزاری . ولی بتمن فک کنم 10 ساعته خط داستانیش تموم میشه .
البته Batman مطمئننا بازی بسیار عالی هست ! بعد از Uncharted 2 بهترین بازیی بود که امسال بازی کردم .

باید برای Infamous وقت زیادی بزاری . ولی بتمن فک کنم 10 ساعته خط داستانیش تموم میشه .
البته Batman مطمئننا بازی بسیار عالی هست ! بعد از Uncharted 2 بهترین بازیی بود که امسال بازی کردم .
آره؟پس رفتم واسه بتمن ;) آماره قیمت نداره کسی؟

الان اکبند GOW Collection چنده ؟؟؟:blushing::blushing:
(( تو سایتی مثل آمازون قیمتش از بازیهای دیگه PS3 ارزونتره؛ حالا واقعا قیمتش کمتره یا اونجا حراجی گذاشته ؟؟!! :biggrin1::biggrin1::blushing::blushing: ))

الان اکبند GOW Collection چنده ؟؟؟:blushing::blushing:
(( تو سایتی مثل آمازون قیمتش از بازیهای دیگه PS3 ارزونتره؛ حالا واقعا قیمتش کمتره یا اونجا حراجی گذاشته ؟؟!! :biggrin1::biggrin1::blushing::blushing: ))
من جمعه 62 گرفتم ! الان باید 58 تا 60 باشه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or