بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه جا میگفت demon`s souls باز شده داره 52 تومان. اگه به نظر شما قیمتش خوبه تا بگیرم؟[/QUOTE]

يه جا ديگه زنگ زدم گفت 59 تومن[/QUOTE]

59 پوله باز نشدشه

باز شدش 40-45 !!!

منم همین الان از dc سفارش دادم collection رو بیارن قیمت رو 62 گفت. کد دمو هم توش نیست!

DC که میگفت موجود نداره تا 5-6 اذر ؟ تازه قیمت 68 داد .
اینا مشکل دارن با خودشون ؟

همین الان رسید بازیم ... ۶۱ گرفتم از فروشگاه DC ... جا دار تشکر کنم بابت اینکه قول دادن هر ساعتی كه بشه امروز بهم برسونن و رسوندن ... ممنون :smile:

ميشه يه لطفي كنيد ادرس وشماره فروشگاه dc رو بدين ممنون

Phone Numbers:
فروشگاه نيما ( براي تهراني ها بهتر است )
33115013
33903657

دفتر DC ( براي شهرستاني ها بهتر است )
44228670
44237672

اینا خدایی یه چیشون میشه ! دفتر DC به من قیمت داده 68 بعد گفته موجود نداریم ! الانم نمیدونم بچه ها از نیما گرفتن یا DC ! ولی یکی بیاد روشن کنه چرا نیما و DC اینقد اختلاف قیمت دارن ؟

اینا خدایی یه چیشون میشه ! دفتر DC به من قیمت داده 68 بعد گفته موجود نداریم ! الانم نمیدونم بچه ها از نیما گرفتن یا DC ! ولی یکی بیاد روشن کنه چرا نیما و DC اینقد اختلاف قیمت دارن ؟

ببخشيد اينجا جواب ميدهم
قضيه اين است كه ما ( يعني DC ) يك تعداد خودمان خريده بوديم و آورده بوديم كه بار ديروز را 63 ميداديم و امروز هم سري جديد كه رسيد را 61 داديم ولي چون خوش قيمت ميداديم زود تمام شدند
خدائيش امروز واسه 4.45 بازي رسيد واسه 6.5 تمام كرده بوديم
ولي فروشگاه نيما چون يك فروشگاه در پاساژ لباف است بايد جنسش را جور كند و تعدادي را از همكاران خريده بود كه به خاطر اينكه بالاتر خريده بود ، به قيمت بالاتري هم مي فروخت

WestGame بازی تعویض میکنه ؟ قیمتاش چه طوره ؟:biggrin1:

west تو تعويض که يادمه خوب بود يه زمانی نميدونم هنوزم هست يا نه!!!!

راستی من Uncharted 1,killzone 2 با infamous رو بدم 50 تومن سر بدم ميتونم MW2 و AC2 رو بگيرم؟

اگه AC II همراه با MW2 رو با هم 120 حساب کنیم و KZ2 رو 25 - انچارتد رو 15 - اینفیموس رو 30 که با هم میشه 70 حساب کنیم اگه 50 بدی رو اون 3 تا بازی به احتمال زیاد میتونی اون 2 تا ( ACII و MW 2) رو بگیری .

KZ2 =====> 30
UN1 =====> 15
inFAMOUS =====> 30
پس نتيجه ميگيريم خفن ضرر ميكني... :biggrin1:

من خودم اينجوری به اونی که ميخواد واسم عوض کنه گفتم:uc1=20,KZ2=30,Infamous=35

بچه ها یه چیزی.من امروز رفته بودم توپخونه از یه مغازه قیمت گرفتم به این شرح
AC2=55
Uncharted 2 =50
GOW collection=55:eek:
قیمتا اومده پایین یا این بابا پایین میداد.بخوایید اسم مغازه و شماره تلفنشو میگم.تازشم انقدر خوش برخورد بودن کلی گفتمیمو ختدیدیم منو رفیقم باهاشون
گاو کالکشنو نیما 62 اونم باز میداد.فتحی هم نداشت.کنار فتحی فکر کنم شب نما or something:biggrin1: کیداد 65.درکل میشد 65 پیدا کرد ولی 55:eek:

AC2=55
Uncharted 2 =50
قیمتا اومده پایین یا این بابا پایین میداد.بخوایید اسم مغازه و شماره تلفنشو میگم.تازشم انقدر خوش برخورد بودن کلی گفتمیمو ختدیدیم منو رفیقم باهاشون
گاو کالکشنو نیما 62 اونم باز میداد.فتحی هم نداشت.کنار فتحی فکر کنم شب نما or something:biggrin1: کیداد 65.درکل میشد 65 پیدا کرد ولی 55:eek:

رفیق میشه شماره و آدرس اون مغازه که AC2 رو 55 میده رو به من pm کنی؟...
آخه جای تعجب داره....!

AC2=55
Uncharted 2 =50
دوست عزیز ریجن بازیا چند بود؟
میشه واسه من پ.خ کنی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or