بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عزیزم ... ی 2 روز صبر کنی ارزون میشه ... شاید حتی زیر ۶۰ هم باشه ! :biggrin1:
فروشگاه DC هرچی چونه بزنی کم نمیکنن ... :biggrin1:
يه بار 2 تومن تخفيف گرفتم.:biggrin1:
ميگم چند نفر جمع بشيم به تعداد بخريم كه 60 يا زير 60 بده...:-"

راستي كسي به نيما زنگ زده ؟!؟
شايد اونجا ارزونتر دادن...

در ضمن تورج جان چون فقط بازي تو امريكا عرضه ميشه و تقاضا هم براش زياده نبايد انتظار افت شديد قيمت رو داشته باشي...اينو تجربه ثابت كرده...:biggrin1:

يه بار 2 تومن تخفيف گرفتم.:biggrin1:
ميگم چند نفر جمع بشيم به تعداد بخريم كه 60 يا زير 60 بده...:-"

راستي كسي به نيما زنگ زده ؟!؟
شايد اونجا ارزونتر دادن...

در ضمن تورج جان چون فقط بازي تو امريكا عرضه ميشه و تقاضا هم براش زياده نبايد انتظار افت شديد قيمت رو داشته باشي...اينو تجربه ثابت كرده...:biggrin1:

من هفته پیش ۲ تا game گرفتم ازشون بهم تخفیف ندادن تو ۲ تومن تخفیف گرفتی‌ ؟ بابا دمت گرم :biggrin1:

نیما میده 68
dcهم میده 63.از صبح تا حالا 3 امده پایین

فردا کمتر باید بدن !

چرا اینقدر گرون ؟
بازی انحصاری که نیست
-------
mw2 چی؟
تو خوبی‌ ؟ بازی رو اگه از فروشگاه بخوای بخری ۶۰$ پول میدی ... مگه چون بعضی‌ مولتی هست کمتر می‌شه قیمتش عزیزم ؟
اونم بعضی‌ که تازه اومده !
MW2 هم ۶۴ هست تو بازار

دوستان به نظر شما من uncharted 1 و infamous رو بفرستم ايران برام با mw2 و ac2 عوض کنن چقدر سر بدن خوبه؟
بعد اينم بگم که قراره 4 شنبه هفته ديگه برام تعويض کنن با توجه به پيش بينی قيمت اون موقع اگه ميشه بگيد

تورج بگو چقد بايد بدم اينجوری ننويس :biggrin1:
راستی اينا قيمتای الانه هفته ديگه ارزون تر نميشه؟

تورج بگو چقد بايد بدم اينجوری ننويس :biggrin1:
راستی اينا قيمتای الانه هفته ديگه ارزون تر نميشه؟

ببین صدرا جان ... ا هفته دیگه كه ارزونتر میشه كه هیچ ... ولی کی میخوای بفرستی ؟ شاید تا اون زمان دست دوم این بازی ها تو بازار باشه ...
جای كه دست ۲ ورداره بازی هات رو بعد سر بدی رو من اطلاع ندارم ... یعنی دارم ولی خوشحال میزنه (وست / WEST)
بهترین کار این هست كه بفروشن تو ایران برات از طریق همین سایت به این قیمتی كه من دادم ... چیزی كه مشخصه ۵۰ تومان از ۲ تا بازیت گیرت بیاد عالیه !

قیمت خرید اون ۲ تا بازی رو هم ... بهتره زمانی كه بازی رو فروختی حساب کنی ... ولی کمتر از ۶۰ ۵۸ امکان نداره تا ۱ ماه اینطور بشه ! قیمت هرکدوم از این بازی ها

اه پس مثل اينکه يکم بايد به آرشيو ضربه بزنيم خوب اگه killzone 2 هم بزارم روش چی؟؟؟؟نميخام بالای 30 تومن بدم

اه پس مثل اينکه يکم بايد به آرشيو ضربه بزنيم خوب اگه killzone 2 هم بزارم روش چی؟؟؟؟نميخام بالای 30 تومن بدم

بیشتر از 25 الی 30ور نمیدارن صدرا ... پیشنهاد میکنم تو كه ۳۶۰ داری خوب رو این بگیر ... نکنه بن شدی ؟

خب من همین الان زنگ زدم DC و یه اماری گرفتم
MW2 رو 65 میدن ریجن 1
GOW :C رو هم 68 میدن
AC II رو هم 65 میداد .
البته من برای یکی دو نفر دیگه هم میخواستم برا همین قیمت تعداد ( از هر بازی یکی 2 تا رو ازشون گرفتم )
قیمت هر کدوم رو 3-4 تومن کم کرد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or