در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
اولا اضافه شونده نه بلکه نسخه کامل. نیاز به نصب شماره قبلی بازی نیست:cheesygri. ثانیا چون همه جا تعطیله کسی نتونسته بگیردش.ولی روز شنبه آره.
یعنی چه؟!! اونا که به من گفتند که نیازی به نسخه قبلی نیست. حالا من که بخوام بخرمش چکار کنم؟ یعنی باید نسخه شماره قبلش هم هم بخرم؟ اینطور هم که شما گفتید روی نسخهه قبلیش که توی ایرانه نصب نمیشه!! یعنی همش کشک!!!!!!!!!!!! تو رو خدا یکی جوابمو بده.
خیر نسخه کامل نیست و برای نصب حتما باید شماره قبلی بازی نصب شده باشه.( برای همین بهش میگن expansion pack :rolleyes: ) من دیشب دانلودش کردم و برای نصب حتما باید شماره قبلی بازی رو به ورژن 1.07 ارتقا بدید. خود بازی آپدیت 1.07 رو داره ولی روی نسخه اروپایی FEAR که در ایران پخش شده نصب نمیشه و مجبور شدم 300 مگ آپدیت واسه ورژن اروپایی هم دانلود کنم!
خب Extraction Point هم یه Expantion Pack هست منظورش اونی که شما فکر می کنی نیست!سلام.
فکر میکنم داری اشتباه میکنی
در ضمن extraction point هست اونی که شما میگی expansion هست
دیگه اینشو نیمدنم:cheesygriخب Extraction Point هم یه Expantion Pack هست منظورش اونی که شما فکر می کنی نیست!