بازیهای موجود در بازار برای PC

Game: Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent

By: Ubisoft, Ubisoft Montreal
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Nov 9, 2006 (more)
Players: 1-4 (tech info)
منبع : GameSpot

http://www.gamespot.com/pc/action/splintercell4/index.html
عجب اوضاعی شده نه به اون همه بازیهای توپ که اومده نه به این خبر مسخره دیگه دارم دیوونه میشم اگه واقعیت داشته باشه که بد بخت شدیم:( :( :( :( :(
ببینم یوبی تایید نکرده هنوز

عجب اوضاعی شده نه به اون همه بازیهای توپ که اومده نه به این خبر مسخره دیگه دارم دیوونه میشم اگه واقعیت داشته باشه که بد بخت شدیم:( :( :( :( :(
ببینم یوبی تایید نکرده هنوز
چه سایتی معتبر تر از GS وقتی اون زده یعنی درسته دیگه;)

تو سایت یوبی هنوز زده اکتبر 2006 !(چند وقته خوب اپدیت نمیشه سایتش)
ولی مطمئنا گیم اسپات از خودش در میاره

سلام بچه ها میشه شماره تلفن شرکت تاکین بهم بگید می خوام ازشون چندتا بازی بخرم. سوالم خارج از محدوده نیست که. امیل که بهشون زدم امیل برگشت خورد . اگه نتونستید اینجا بهم بگید بهم پیام خصوصی بزنید.

سلام
من 3 سی دیشو گرفتم

5 سیدیه یا 3 سیدی؟

3 سیدیش انگار ناقص است میگفت 5 سیدیش کامل است

سلام بچه ها میشه شماره تلفن شرکت تاکین بهم بگید می خوام ازشون چندتا بازی بخرم. سوالم خارج از محدوده نیست که. امیل که بهشون زدم امیل برگشت خورد . اگه نتونستید اینجا بهم بگید بهم پیام خصوصی بزنید.
Takin

با سلام خدمت دوستان اقا دستم به دامنتون؟؟؟؟؟؟؟:confused: :confused: کسی می دو نه این بازیهای جدید مخصوصا فییر و دارک مسیا رو تو کرج کی اورده:blushing: :blushing: چون من تا ساعت 3 بیشتر خونه نیستم و باید برم دانشگاه اگه کسی میدونه تو رو خدا قبل از 3 جواب پست ما را دقیق بده...:cheesygri :cheesygri :cheesygri خدا خیرتون بده

با سلام خدمت دوستان اقا دستم به دامنتون؟؟؟؟؟؟؟:confused: :confused: کسی می دو نه این بازیهای جدید مخصوصا فییر و دارک مسیا رو تو کرج کی اورده:blushing: :blushing: چون من تا ساعت 3 بیشتر خونه نیستم و باید برم دانشگاه اگه کسی میدونه تو رو خدا قبل از 3 جواب پست ما را دقیق بده...:cheesygri :cheesygri :cheesygri خدا خیرتون بده

سلام .ببین تو کرج زودتر از همه جا{ نوین نگاه} بازیها رو میاره و نمایندگی هم هست ادرسشم میدان هفت تیر بازار کیش هست شمارشم2225690 هست. حالا نمیدونم اینا رو اورده یا نه ولی تو کرج اینا مرکز پخشند.شرمنده اگر تبلیغ شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or