بازیهای موجود در بازار برای PC

تورنت Pes6 اومده.حجمش هم 3.47 گیگ هستش.مگه این بازی نرفت برای ژانویه 2007.حالا چرا الان پیداش شده !!!!!

اونی که رفته برای ژانویه 2007 نسخه ی آمریکایی بوده
نسخه ی اروپایی بازی تاریخ انتشارش دقیقا امروزه یعنی 26 اکتبر

اولا اضافه شونده نه بلکه نسخه کامل. نیاز به نصب شماره قبلی بازی نیست:cheesygri. ثانیا چون همه جا تعطیله کسی نتونسته بگیردش.ولی روز شنبه آره.:cool:

اولا اضافه شونده نه بلکه نسخه کامل. نیاز به نصب شماره قبلی بازی نیست:cheesygri. ثانیا چون همه جا تعطیله کسی نتونسته بگیردش.ولی روز شنبه آره.:cool:

خیر نسخه کامل نیست و برای نصب حتما باید شماره قبلی بازی نصب شده باشه.( برای همین بهش میگن expansion pack :rolleyes: ) من دیشب دانلودش کردم و برای نصب حتما باید شماره قبلی بازی رو به ورژن 1.07 ارتقا بدید. خود بازی آپدیت 1.07 رو داره ولی روی نسخه اروپایی FEAR که در ایران پخش شده نصب نمیشه و مجبور شدم 300 مگ آپدیت واسه ورژن اروپایی هم دانلود کنم!

یعنی چه؟!! اونا که به من گفتند که نیازی به نسخه قبلی نیست. حالا من که بخوام بخرمش چکار کنم؟ یعنی باید نسخه شماره قبلش هم هم بخرم؟ اینطور هم که شما گفتید روی نسخهه قبلیش که توی ایرانه نصب نمیشه!! یعنی همش کشک!!!!!!!!!!!! تو رو خدا یکی جوابمو بده.

یعنی چه؟!! اونا که به من گفتند که نیازی به نسخه قبلی نیست. حالا من که بخوام بخرمش چکار کنم؟ یعنی باید نسخه شماره قبلش هم هم بخرم؟ اینطور هم که شما گفتید روی نسخهه قبلیش که توی ایرانه نصب نمیشه!! یعنی همش کشک!!!!!!!!!!!! تو رو خدا یکی جوابمو بده.

روی نسخه ای که در ایرانه نصب میشه ولی اول باید آپدیت 1.07 رو واسه نسخه اروپایی دانلود و نصب کنید , چون آپدیتی که تو خود بازیه مال نسخه آمریکایی هستش و به اروپایی نمیخوره.

شرکتها به احتمال زیاد فایل آپدیت واسه نسخه اروپایی رو تو سی دی بازی می ذارند. بهرحال اگه نسخه قبلی FEAR رو نداری بایستی اون رو هم تهیه کنی.

خیر نسخه کامل نیست و برای نصب حتما باید شماره قبلی بازی نصب شده باشه.( برای همین بهش میگن expansion pack :rolleyes: ) من دیشب دانلودش کردم و برای نصب حتما باید شماره قبلی بازی رو به ورژن 1.07 ارتقا بدید. خود بازی آپدیت 1.07 رو داره ولی روی نسخه اروپایی FEAR که در ایران پخش شده نصب نمیشه و مجبور شدم 300 مگ آپدیت واسه ورژن اروپایی هم دانلود کنم!

سلام.
فکر میکنم داری اشتباه میکنی;)
در ضمن extraction point هست اونی که شما میگی expansion هست;)

سلام

تورنت بازی Phantasy Star Universe به همراه کرکش اومده و میتونید Story Mode بازی رو به راحتی بدون اینکه نیاز به وصل شدن به سرور سگا باشه بازی کنید ... حجمشم 5.5 گیگابایته

تورنت Marvel Ultimate Alliance هم احتمالا به زودی میاد (نسخه های PS2 XBOX PSP اومده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or