در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
چرا همش میخواین حرف خودتونو بزنین ؟
اول در مورد DMC اینی که الان اومده نسخه ی آمریکایی بازیه ... نسخه ی آمریکایی یعنی نسخه ای که توی آمریکای شمالی منتشر شده و سایتهایی مثل GS و IGN که آمریکایی هستن تاریخ الان رو به عنوان تاریخ انتشار بازی زدن
اونیم که 2-3 ماه پیش اومد نسخه ی اروپایی بود که توی اروپا منتشر شد
حالا یه عده این وسط هستن که نمیتونن این موضوع رو درک کنن و فکر میکنن اگه یه بازی زودتر از تاریخ GS اومد یعنی اصلی نیست و فقط اونی که با تاریخ GS هماهنگه اصلیه !
دوم در مورد Battlefield
اون حجم 2.3 گیگ و 1.68 ی که ایشون نوشتن حجمیه که بازی روی هاردشون اشغال کرده
اون حجم 3.5 گیگی که من گفتم حجم فایلهای اصلی بازیه ... یعنی وقتی DVD رو میزاری توی درایو و ازش Properties میگیری حجم 3.5 گیگ (حالا یه خورده بالا پایین) رو نشون میده
حجم 3.5 گیگ هم نمیتونه دمو باشه چون دمو نهایتا 1 یا 2 مرحلس و بازیهای فعلی نهایت حجم دموشون 1 یا 1.5 گیگه ... وقتی شد 3.5 گیگ یعنی کل فایلهای بازیه و بازی کامله
مفهومه ؟
در هر حال امیدوارم جواب پست منا دیگه ندی و بحثا همینجا چالش کنی و بری ...
شما اگر بخواید حجم اصلی بازی را ببینید باید برید به پوشه ای که بازی را نصب کردید و اونجا روی پروپرتیس کلیک کنید نه روی دیویدی بازی!!!
یه سوال مهم MK Armagedon تو ایران پیداش شده ؟؟؟؟؟؟
سلام ...
من بازی را چند روز پيش گرفتم ... فقط ميتونم بگم توی جمع اوری شخصيت های کامبت يک شاهکاره و يکی از بهترين نسخه های اين بازی هست. بازی داستانی و مرحله ای هم خوب طراحی شده و چند مینی گیم جدید هم اضافه شده. هیچ کس این بازی را از دست نده!
اين عکسو از صفحه انتخاب شخصيت ها گرفتم:
بابا چرا میزنیمن نمیدونم شما و دوستاتون از چه شرکتی بازی رو خریدین و حجمش چقدر بوده و چقدر رو هاردتون جا گرفته و چنتا دمو توش بوده و اصلا هم این موضوع مهم نیست
اینو کاملا جدی میگم ... اگه 1 نفر دیگه بیاد بگه Battlefield 2142 دموش اومده 3 روز بن میشه !
اصلآ حرف و سخن شما بسیار متین و درسته !اینو کاملا جدی میگم ... اگه 1 نفر دیگه بیاد بگه Battlefield 2142 دموش اومده 3 روز بن میشه !
منظورتا که درست متوجه نشدم!رفتم سرزمین warhammerرو داشت . البته نمیدونم ماله قبلا یا نه چون خیلی وقت بود نرفته بودم
ولی جدیدترین سری Warhammer که الان تو بازار موجوده Dawn of War - Dark Crusade هست که تعداد سیدیهاش فک کنم 4 عدد باشه
و یه چیز دیگه کسی بازیStronghold Legends را گرفته؟
و یه چیز دیگه کسی بازیStronghold Legends را گرفته؟چرا بحث در مورد این بازی پر طرفدار کم شده؟ایا بازیش پس رفت داشته؟
یه چیز خیلی عجیب و خنده دار . آقا توی یه کلوپ شنیدم یارو گفت GTA7 رو برام بزار !!!!!!!!!!!بعد رفتم گفتم پک GTA7 !!!!رو داری ببینمش . اوردش دیدم روش نوشته بود Grand Theft Auto : Just Cuase !!!!
منتظر کوچ بچه های Rpgباز به تاپیک گوتیک3 هستم.