در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
من که نخریدم ولی اونایی که خریده بودن میگفتن بازی طبق تکنولوژی های DirectX10 ساخته شده و با هیچ سیستم نسل فعلی روون اجرا نمیشه....اقایون کسی FLIGHT SIMULATOR X رو گرفته چه طوره با حاله یکی لطف کنه بگه
مشخصات رو که دوستمون گفت...مشخصات بازی گوتیک 3 که توی read me ش نوشته لطف کنید. می خوام ببینم این بازی روی لگن من هم اجرا میشه یا نه؟
اگه زحمتی نیست در مورد بازی کمی توضیح هم بدید ممنون می شم.
سلام .یه سوالی دارم اگرم مربوط نمیشه لینک تایپیک مربوطه رو بدید من میخوام 2142bf رو دو نفره با دو تا کامپیوتر بازی کنم کارت شبکه هم ندارم میخواستم ببینم راهی هست که من کامپیوتر ها رو بدون کارت شبکه به هم وصل کنم و 2142 رو 2نفره بازی کنم اگر کسی میدونه خواهشا جواب بده.
پس دوستان بی زحمت لطف کنن اگر بازی رو خریدن بیان اینجا بگن که هر ناشری (تکین ، مدرن و ....) چه نسخه ای از بازی رو پخش کرده.......امریکایی یا اروپایی....و اگر نسخه ی اروپایی رو پخش کرده ، فایل پچ بازی به حجم 57.6 مگابایت رو گذاشته توی CD/DVD ش یا نه....سلــــــــــــــــــــــ ـــام
این خبر جدیده جدیده .همین الان کرک درسته بازی گوتیک3 اومد.نسخه انگلیس بازی.البته کرک 1.01 بازی.این دیگه آخرشه!!!!!.یعنی بازی رو نصب میکنین و بعدا پچ بازی رو نصب میکنین که حجمش هست 57.6 . بعدشم کرک 1.01 بازی رو میریزید.
خبر به این خوبی اول صبحی شنیده بودید ؟؟؟؟؟؟
این کرک کار تیم Razor هستش.(شنیده بودم قبلا که این گروه به خاطر کرک بازی WarCraft کارش بیخ پیدا کرده بوده.ولی خدا خیرش بده )
پچ بازی 4.4 مگه.هم توی سایت های تورنت هست هم توی سایت gamecopyworld.
خداحافظ
من که نخریدم ولی اونایی که خریده بودن میگفتن بازی طبق تکنولوژی های DirectX10 ساخته شده و با هیچ سیستم نسل فعلی روون اجرا نمیشه....
پس دوستان بی زحمت لطف کنن اگر بازی رو خریدن بیان اینجا بگن که هر ناشری (تکین ، مدرن و ....) چه نسخه ای از بازی رو پخش کرده.......امریکایی یا اروپایی....و اگر نسخه ی اروپایی رو پخش کرده ، فایل پچ بازی به حجم 57.6 مگابایت رو گذاشته توی CD/DVD ش یا نه....
Flight Simulator X بر مبنای DirectX 9.0 ساخته شده ... دلیل افت فریم ریت هم ربطی به استفاده از DX10 نداره و ایراد از خود بازیه که احتمالا با یه پچ برطرف میشه
وقتی هم که DX10 و ویندوز ویستا منتشر بشن قراره یه پچ DX10 برای بازی بیاد بیرون که با نصب اون پچ بازی DX10 ساپورت میشه
نسخه ی آمریکایی هنوز منتشر نشده که کسی بخواد پخشش کنه
تورنتهایی که اومدن همه اروپایی بودن
ورژن دموی یه بازی هیچ وقت 3.5 گیگ حجمش نیست !
اون 5 تا نقشه هم بچه ها گفتن هرچی بری جلوتر اضافه میشه
اینجا حجم مورد نیاز برای نصب بازی 2.3 گیگ اعلام شده ولی وقتی من بازی رو نصب کرد کل حجم بازی 1.68 گیگ بود!!! یعنی ممکنه تکین دموی بازی رو عرضه کرده باشه.
برای من بازی 5 مرحله ی سینگل پلیر بیشتر نداره و با این که تفنگ ها و آیتم های دیگه بازی تو قسمت Customize بازه ولی نمیتونم اونا رو انتخاب کنم درضمن من وقتی نقشه ای رو تموم می کنم و امتیاز می گیرم امتیازم ذخیره نمیشه. کسی از دوستان همچین مشکلی داره؟
این قدر این شرکتهای ایرانی تو بازی دست میبرن که معلوم نیست حجم بازی چه قدرهمیبینی که ننوشته سه خورده ای حجمشه نوشته یک و خورده ای!
پس ...
با صبر کردن همه چیز درست میشه
فک کنم خود شما بودید که گفتید دویل می کرای اصلیه ولی نبود و حالا اصلیش اومده برید تو سایت های خبری میفهمید !
میبینی که ننوشته سه خورده ای حجمشه نوشته یک و خورده ای!
پس ...
با صبر کردن همه چیز درست میشه
فک کنم خود شما بودید که گفتید دویل می کرای اصلیه ولی نبود و حالا اصلیش اومده برید تو سایت های خبری میفهمید !
مشخصات بازی گوتیک 3 که توی read me ش نوشته لطف کنید. می خوام ببینم این بازی روی لگن من هم اجرا میشه یا نه؟اگه زحمتی نیست در مورد بازی کمی توضیح هم بدید ممنون می شم.
سلامیه سوال مهم MK Armagedon تو ایران پیداش شده ؟؟؟؟؟؟ :confused: