بازیهای موجود در بازار برای PC

ای بابا!!!
چرا من هروقت میخوام یه بازی رو عین آدم نصب کنم نمیشه؟
بازی BF2142 رو دیویدیش رو گذاشتم توی دستگاه و وقتی زبان رو انتخاب کردم و اومدم که روی دکمه Install کلیک کنم گفت که سیدی بذار! Please Insert Game Disc
توی بخش کرک هم گشتم فرجی حاصل نشد....
چه کنم؟
باتشکر....
.:ویرایش:.
حل شد!! مشکل دیگه ای که دارم اینه که قبل از اینکه کسی راهنمایی کنه خودم پیدا میکنم!! مرضه دیگه....کاریش نمیشه کرد!
باتشکر....

آخرین ویرایش:
امروز Mortal kombat Armageddon رو گرفتم یاد قدیما بخیر شخصیت های قدیمی همه هستن
فقط یه دمو اولش داشت خیلی قشنگ بود حتما ببنیدش خیلی باحاله ادمای دو گروه توی جنگ با هم جنگ میکنند و تریپ کامبتی اند حال بود اخرش هم میگه
Armagedon has begun

يعني اصلا نميشه كه به صورت داستاني بازي كنيم.ما اين بازي رو گرفتيم براي فقط 6 مرحله؟اگه اين باشه كه خيلي زده حاله.دوستان اگه كسي ميدونه زودتر راهنمايي كنه.ممنون..

اصولا این بازی خط داستانی نداره و حتی مرجله سینگل هم نداره!
شما فقط میای چندتا مپ رو بازی میکنی تا به یه رنک Rank برسی.بعد اسلحه یا تجهیزات دیگه ای آزاد میشن.همینطور که جلو میری به مپهاتون هم اضافه میشه.
همه اینکارارو میکنین تا تجهیزاتتون کامل بشه برای بازی مالتی پلیر.
ولی خداییش همین مپهاش هم ته حاله!!! فقط یکم یاراتون خنگ تشریف دارن! مشکل اینه که اگه هوش مصنوعی اونارو بالا ببرین حریفتون هم هوشش بالا میره (چون جفتشون Bot محسوب میشن).پس همین خوبه ;)
باتشکر....

یعنی مثل کانتر استریک دیگه ؟؟؟ (از لحاظ بازی با مپ)

حالا امکانات شبکه چطوره ؟؟ میشه مجانی با خط های dial-up بازی کرد ؟
44.gif

ُسلـــــــــــــــــــــــــام

این خبر جدیده جدیده .همین الان کرک درسته بازی گوتیک3 اومد.نسخه انگلیس بازی.البته کرک 1.01 بازی.این دیگه آخرشه!!!!!.یعنی بازی رو نصب میکنین و بعدا پچ بازی رو نصب میکنین که حجمش هست 57.6 . بعدشم کرک 1.01 بازی رو میریزید.

خبر به این خوبی اول صبحی شنیده بودید ؟؟؟؟؟؟

این کرک کار تیم Razor هستش.(شنیده بودم قبلا که این گروه به خاطر کرک بازی WarCraft کارش بیخ پیدا کرده بوده.ولی خدا خیرش بده )

پچ بازی 4.4 مگه.هم توی سایت های تورنت هست هم توی سایت gamecopyworld.

خداحافظ

ُسلـــــــــــــــــــــــــام

این خبر جدیده جدیده .همین الان کرک درسته بازی گوتیک3 اومد.نسخه انگلیس بازی.البته کرک 1.01 بازی.این دیگه آخرشه!!!!!.یعنی بازی رو نصب میکنین و بعدا پچ بازی رو نصب میکنین که حجمش هست 57.6 . بعدشم کرک 1.01 بازی رو میریزید.

خبر به این خوبی اول صبحی شنیده بودید ؟؟؟؟؟؟

این کرک کار تیم Razor هستش.(شنیده بودم قبلا که این گروه به خاطر کرک بازی WarCraft کارش بیخ پیدا کرده بوده.ولی خدا خیرش بده )

پچ بازی 4.4 مگه.هم توی سایت های تورنت هست هم توی سایت gamecopyworld.

خداحافظ
با تشكر .
ولي فكر كنم اين پستت رو در تايپيك گوتيك 3 بزني بهتر باشه.
درسته؟

مشخصات بازی گوتیک 3 که توی read me ش نوشته لطف کنید. می خوام ببینم این بازی روی لگن من هم اجرا میشه یا نه؟​
اگه زحمتی نیست در مورد بازی کمی توضیح هم بدید ممنون می شم.​

حداقل سیستم مورد نیاز : سی پی یو 2 گیگاهرتز رم 512 مگابایت کارت گرافیک 128 مگابایت سیستم پیشنهادی مورد نیاز : سی پی یو 3 گیگاهرتز رم 1 گیگابایت کارت گرافیک Geforce 6800

اقایون بازیهایی که برای PC اومدن:
BF2142-Stronghold Legends-FLIGHT SIMULATORX-DAWN OF WAR اومدن 7 روزه دیگه هم شاهکار SC4 برای PC میاد
باری برای PS2 هم GOD HAND اومده
اقایون کسی FLIGHT SIMULATOR X رو گرفته چه طوره با حاله:confused: یکی لطف کنه بگه

سلام .یه سوالی دارم اگرم مربوط نمیشه لینک تایپیک مربوطه رو بدید من میخوام 2142bf رو دو نفره با دو تا کامپیوتر بازی کنم کارت شبکه هم ندارم میخواستم ببینم راهی هست که من کامپیوتر ها رو بدون کارت شبکه به هم وصل کنم و 2142 رو 2نفره بازی کنم اگر کسی میدونه خواهشا جواب بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or