بازیهای موجود در بازار برای PC

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سیستمش مورد نیازش رو تو تاپیک خوده بازی گزاشتم زیاد سنگین نیست;)

39.gif
من با سیستم قبلیم رزولیشن رو رو 800 در 600 میزاشتم تمام جزئیات هم پایین تازه بازم مشکل داشت برای اجرا
ولی الان رو سیستم جدید تستش کردم تمام جزئیات هم بالا بردم رزولیشن هم بالا 1024 بردم بازم براحتی اجرا شد
نگو که بازی سنگین نیست خیلی هم سنگین است

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
من با سیستم قبلیم رزولیشن رو رو 800 در 600 میزاشتم تمام جزئیات هم پایین تازه بازم مشکل داشت برای اجرا
ولی الان رو سیستم جدید تستش کردم تمام جزئیات هم بالا بردم رزولیشن هم بالا 1024 بردم بازم براحتی اجرا شد
نگو که بازی سنگین نیست خیلی هم سنگین است
سلام.
اخه اینجا رو نگاه کن:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=40002&postcount=4
من Recommended System Requirements رو به جز رم دارم.
162.gif

یعنی فقط با این کارت ها میشه بازیش کرد؟؟؟؟

یعنی واقعا نگرفتی من چی گفتم ؟
تو اومدی نوشتی من Recommended رو دارم به جز رم
توی recommended نوشته باید کارت حداقل 6800 یا 9800 باشه
یعنی باید 9800 یا 6800 داشته باشی تا بتونی بازی رو روی کیفیت خوب و فریم خوب اجرا کنی
یعنی اگه کارتت ضعیف تر از این 2 تا باشه نمیتونی روی کیفیت خوب و فریم خوب اجرا کنی
مثه تو که کارتت 5700 هست و با این 2 تا کارت خیلی فاصله داره در نتیجه نمیتونی روی کیفیت خوب و حتی متوسط فریم خوبی بگیری

الان گرفتی چی شد ؟

نوشته شده توسط saeed-crisis2:
اینطوری بازی کردن اصلا ارزش نداره...
درسته سعید جان :(
اما من 9600 دارم ولی دیگه نمیتونم بازیها رو خوب اجرا کنم , پول هم ندارم یه کارت گرافیک بهتر بگیرم.:neutral:

سلام
oblivion که احتیاجی به تعریف نداره. ولی به غیر از اون هم spellforce2 هست که واقعا بازی جالبیه وبخصوص نسبت به شماره اولش خیلی پیشرفت کرده و ساده تر شده و با سیستمهای معمولی هم میاد. البته این بازی نقش آفرینی خالی نیست و استراتژی هم هست. مثل dragonshard .
الدر رو که میدونم .
ولی ظاهرا سیستم زغالیه من نمیتونه اجراش کنه . ( امتحان نکردم )
ولی اسپل فورس رو نمیدونستم اومده .
دستت درد نکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or