در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
Commandos 2 Men of Courageبهترین بازیهای دوبله شده به فارسی از دارینوس، نوین پندار یا شرکتهای دیگر
که ارزش بازی کردن داشته باشند کدامند ؟
با سلام. سوال داشتم :
بازی متال گیر سولجر 4 برای pc که قرار بود عرضه بشه و خود شرکت هم تائید کرد , کی میاد یعنی مهر میاد.... کی میاد چون بدجوری منتظر این بازی برای pc هستم تا بازی کنم ؟ منتظر جواب هستم.
بتلفیلد کجاش نقش آفرینی ـه؟با سلام.
ببخشید بازی هست مثل بتلفیلد 4 با گرافیک خوب .... به صورت سوم شخص و نقش افرینی .... ؟؟؟؟ اگر هست میشه معرفی کنید تا بازی کنم چون بازی به سبک رو بدجوری دنبالش هستم که جنگی باشه ولی سومین شخص... با تشکر
بتلفیلد کجاش نقش آفرینی ـه؟
Deus Ex: HR هست که البته مخلوط ـه، پشت کاور که هستی سوم شخصه، وقتی تو محیط راه میری اول شخص. یه Brothers In Arms هم بود (فقط Hells Highway رو بازی کردم) که مثل همونه اگه اشتباه نکنم، ولی جنگ جهانی دومه.
نسخه اول Gears of War هم هست که کامل سوم شخصه، خیلی هم خوب و عالیه
منم نگفتم که بتلفیلد نقش افرینی هست گفتم مثل اون گرافیک و فیزیک بازی خوب باشه. لطفا مطالب رو خوب بخونید و بعد بیاید و بنویسید...
داشتم Tech Show رو میدیدم اومد Civilization: Beyond Earth رو معرفی کرد:
خوب این بازی فوق العاده گرافیکش خوبه و وقتی بازی می کنید انگار دارید فیلم می بینید. داستانش هم خیلی جالبه و در مورد انسان هاست که به فضا رفتن و در سیارشون با موجودات فضایی و ... رو به رو میشن. این بازی برای تمام پلتفرم های موجود میاد.
یعنی 1 جمله درست توش نبود
دوستان اگر میشه یک بازی شبیه به دیابلو3 بهم معرفی کنید خیلی شبیه باشه ها ممنون
Torchlight 1 کپی Diablo 1ـهدوستان اگر میشه یک بازی شبیه به دیابلو3 بهم معرفی کنید خیلی شبیه باشه ها ممنون
Path Of Exileدوستان اگر میشه یک بازی شبیه به دیابلو3 بهم معرفی کنید خیلی شبیه باشه ها ممنون
مثل اینکه OMG یه چیزی به شما بدهکارم شد اینجا !
TESV: Skyrim , Dragon Age 2, Dragon Age: Origin, Witcher 1-2, Kingdoms of Amular: Reckoning
اگه میتونید خرج کنید واسه بازی، Diablo III هم یه انتخاب خوبه.
فعلا همینا رو یادم اومد.
Vanilla torchlight 2 > vanilla diablo 3 :dTorchlight 1 کپی Diablo 1ـه
Torchlight 2 هم خیلی شبیه Diabloـه کلا