بازیهای موجود در بازار برای PC

با سلام. سوال داشتم :
بازی متال گیر سولجر 4 برای pc که قرار بود عرضه بشه و خود شرکت هم تائید کرد , کی میاد یعنی مهر میاد.... کی میاد چون بدجوری منتظر این بازی برای pc هستم تا بازی کنم ؟ منتظر جواب هستم.

با سلام. سوال داشتم :
بازی متال گیر سولجر 4 برای pc که قرار بود عرضه بشه و خود شرکت هم تائید کرد , کی میاد یعنی مهر میاد.... کی میاد چون بدجوری منتظر این بازی برای pc هستم تا بازی کنم ؟ منتظر جواب هستم.

Metal Gear Solid 4 منظورتونه ؟
برا پی سی تائید نشده شماره ی چهارم
MGS V Ground Zeroes و MGS V Phantom Pain برای پی سی هم تایید شده که هنوزم تاریخ انتشارش مشخص نشده

با سلام.
ببخشید بازی هست مثل بتلفیلد 4 با گرافیک خوب .... به صورت سوم شخص و نقش افرینی .... ؟؟؟؟ اگر هست میشه معرفی کنید تا بازی کنم چون بازی به سبک رو بدجوری دنبالش هستم که جنگی باشه ولی سومین شخص... با تشکر

با سلام.
ببخشید بازی هست مثل بتلفیلد 4 با گرافیک خوب .... به صورت سوم شخص و نقش افرینی .... ؟؟؟؟ اگر هست میشه معرفی کنید تا بازی کنم چون بازی به سبک رو بدجوری دنبالش هستم که جنگی باشه ولی سومین شخص... با تشکر
بتلفیلد کجاش نقش آفرینی ـه؟:|
Deus Ex: HR هست که البته مخلوط ـه، پشت کاور که هستی سوم شخصه، وقتی تو محیط راه میری اول شخص. یه Brothers In Arms هم بود (فقط Hells Highway رو بازی کردم) که مثل همونه اگه اشتباه نکنم، ولی جنگ جهانی دومه.
نسخه اول Gears of War هم هست که کامل سوم شخصه، خیلی هم خوب و عالیه:دی

داشتم Tech Show رو میدیدم اومد Civilization: Beyond Earth رو معرفی کرد:
خوب این بازی فوق العاده گرافیکش خوبه و وقتی بازی می کنید انگار دارید فیلم می بینید. داستانش هم خیلی جالبه و در مورد انسان هاست که به فضا رفتن و در سیارشون با موجودات فضایی و ... رو به رو میشن. این بازی برای تمام پلتفرم های موجود میاد.
یعنی 1 جمله درست توش نبود:))

بتلفیلد کجاش نقش آفرینی ـه؟:|
Deus Ex: HR هست که البته مخلوط ـه، پشت کاور که هستی سوم شخصه، وقتی تو محیط راه میری اول شخص. یه Brothers In Arms هم بود (فقط Hells Highway رو بازی کردم) که مثل همونه اگه اشتباه نکنم، ولی جنگ جهانی دومه.
نسخه اول Gears of War هم هست که کامل سوم شخصه، خیلی هم خوب و عالیه:دی

منم نگفتم که بتلفیلد نقش افرینی هست گفتم مثل اون گرافیک و فیزیک بازی خوب باشه. لطفا مطالب رو خوب بخونید و بعد بیاید و بنویسید...

منم نگفتم که بتلفیلد نقش افرینی هست گفتم مثل اون گرافیک و فیزیک بازی خوب باشه. لطفا مطالب رو خوب بخونید و بعد بیاید و بنویسید...

مثل اینکه OMG یه چیزی به شما بدهکارم شد اینجا ! :دی

TESV: Skyrim , Dragon Age 2, Dragon Age: Origin, Witcher 1-2, Kingdoms of Amular: Reckoning

اگه میتونید خرج کنید واسه بازی، Diablo III هم یه انتخاب خوبه.
فعلا همینا رو یادم اومد.

داشتم Tech Show رو میدیدم اومد Civilization: Beyond Earth رو معرفی کرد:
خوب این بازی فوق العاده گرافیکش خوبه و وقتی بازی می کنید انگار دارید فیلم می بینید. داستانش هم خیلی جالبه و در مورد انسان هاست که به فضا رفتن و در سیارشون با موجودات فضایی و ... رو به رو میشن. این بازی برای تمام پلتفرم های موجود میاد.
یعنی 1 جمله درست توش نبود:))

دو مجری تکشو واقعا احمقن !!!
یه بار برنامشو بیشتر ندیدم و همون یه بار حالمو بهم زد

مثل اینکه OMG یه چیزی به شما بدهکارم شد اینجا ! :دی

TESV: Skyrim , Dragon Age 2, Dragon Age: Origin, Witcher 1-2, Kingdoms of Amular: Reckoning

اگه میتونید خرج کنید واسه بازی، Diablo III هم یه انتخاب خوبه.
فعلا همینا رو یادم اومد.

همه شون فوق العاده ان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or