در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
سلام
دوستان میشه یه بازی هواپیمایی ( مسافربری :d ) معرفی کنید ؟ Microsoft Flight Simulator هم خیلی سخته و هم ماموریت هاش جالب نیستن :d
ممنون .
اخه Microsoft Flight Simulator اصلا هدف نداره داخلش ! مثلا هواپیما رو انتخاب میکنی و میری داخل بازی و تمام :d یه بازی برای ps2 چند سال پیش بود که با مسافران هم میشد ارتباط برقرار کرد :dتا زمانی که این بازی که نام بردید هست کسی جرات عرضه ی بازی در حدش رو نداره مگه جنگیش رو بخواید ace combat هست
سلام
دوستان میشه یه بازی هواپیمایی ( مسافربری :d ) معرفی کنید ؟ Microsoft Flight Simulator هم خیلی سخته و هم ماموریت هاش جالب نیستن :d
ممنون .
اینجور موقع ها که بازی نیست عجیب ماینکرافت میچسبهآقا 2 تا بازی درست درمون معرفی کنید. ای بابا از بی بازی رفتم مترو بازی کردم اونم تموم شد
عاقا به بازی باحال تو سبک Rgb (اگه درست نوشته باشم :d ) معرفی کنید غیر از Skyrim & fallout 3 :d
Super Combomanآقا 2 تا بازی درست درمون معرفی کنید. ای بابا از بی بازی رفتم مترو بازی کردم اونم تموم شد
اخه Microsoft Flight Simulator اصلا هدف نداره داخلش ! مثلا هواپیما رو انتخاب میکنی و میری داخل بازی و تمام :d یه بازی برای ps2 چند سال پیش بود که با مسافران هم میشد ارتباط برقرار کرد :d