بازیهای موجود در بازار برای PC

این هفته بلاخره بازی dead rising 3 منتشر شد 6 dvd در بازار

rvr7x2cuoxj2m9f80tuw.jpg

و همچنین دمو قابل بازی FIFA 15 منتشر شد

ednubjjruqs0mkm9g3ps.jpg

سلام

دوستان میشه یه بازی هواپیمایی ( مسافربری :d ) معرفی کنید ؟ Microsoft Flight Simulator هم خیلی سخته و هم ماموریت هاش جالب نیستن :d
ممنون .

تا زمانی که این بازی که نام بردید هست کسی جرات عرضه ی بازی در حدش رو نداره مگه جنگیش رو بخواید ace combat هست

تا زمانی که این بازی که نام بردید هست کسی جرات عرضه ی بازی در حدش رو نداره مگه جنگیش رو بخواید ace combat هست
اخه Microsoft Flight Simulator اصلا هدف نداره داخلش ! مثلا هواپیما رو انتخاب میکنی و میری داخل بازی و تمام :d یه بازی برای ps2 چند سال پیش بود که با مسافران هم میشد ارتباط برقرار کرد :d

سلام

دوستان میشه یه بازی هواپیمایی ( مسافربری :d ) معرفی کنید ؟ Microsoft Flight Simulator هم خیلی سخته و هم ماموریت هاش جالب نیستن :d
ممنون .

برقراری ارتباط با مسافر؟:| چی مثلا؟ تو خودت تو هواپیما میری غیر از اینکه بهت خوش آمد می گه چیکار می کنه خلبان؟:دی
یکم بازی کن قلقش میاد دستت. باش ور برو تا ارتباط با برج مخابراتی و ... هم پیدا کنی، یادم نیست:دی
یه شبیه ساز دیگه هم بود مثه همین که گفتی، اسمش Lockheed Martin’s Prepar3Dـه:دی

اخه Microsoft Flight Simulator اصلا هدف نداره داخلش ! مثلا هواپیما رو انتخاب میکنی و میری داخل بازی و تمام :d یه بازی برای ps2 چند سال پیش بود که با مسافران هم میشد ارتباط برقرار کرد :d

آقا شوما fs passengers بزن تنگش راضی میشی :d

ولی اینو بگم fsx گیم نیست و شبیه ساز هست و درنتیجه ماموریت نیاز نداره. مثلا من به مرز انفجا رسیدم تا بتونم با زیر 100 پا در دقیقه با سسنا تاچ کنم. یاد گیری instrument ها و اویونیک هواپیما و پرواز ifr نیاز به چند شماره عینک و 2 - 3 سال خر پروازی!:d داره.

--------------------------------------

برا پیدا کردن بازی توی سبک غیر نظامی کم هست (یعنی فکر نکنم باشه) ولی شما اگه اهل آنلاینی war thunder رو دانلود کن نهایت فازه. نت شاخیم نمیخواد.

دوستان من این سیستم رو یه سالی هست تهیه کردم نمیدونم سیستم قوی هست یا نه .. حالا شما نسبت به این مشخصات چند تا بازی shooter و survival horror و همین طور فوتبال بهم معرفی کنید که که گیم پد رو هم پشتیبانی کنه پیشاپیش ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or