بازیهای موجود در بازار برای PC

من یه سال پیش تمومش کردم جاییش گیر کردی؟

نه میخواستم ببینم کسی علاه داره به اینجور بازیا با نه.Neverending Nightmares هم مدتی هست منتشر شده تو مایه های همین کت لیدی هست.

این
styx:master of shadows هم بازی جالب و خوبیه امتحان کنید.کسی خبر از سری بازیهای ردجانسون نداره؟قسمت سومی ساخته میشه؟اون تیم سازنده هنوز مشغل به کارن؟

دوستان بازی های جدید PC رو هم میشه از توپخونه(تهران) فراهم کرد یا توپخونه فقط مختص کنسول ها میشه؟ (شرمنده اگه ب موضوع تاپیک ربط پیدا نمیکنه)

نوشته شده توسط idden]-[;3488874:
دوستان بازی های جدید PC رو هم میشه از توپخونه(تهران) فراهم کرد یا توپخونه فقط مختص کنسول ها میشه؟ (شرمنده اگه ب موضوع تاپیک ربط پیدا نمیکنه)

بازی PC هم دارند.

این بازی Ryse گیم پلیش چه جوریه؟
دوست عزیز یه تریلر گیم پلی از بازی دانلود کن تا بیشتر اشنا بشی باش ولی کلا بت بگم بازی گرافیکش فوق العاده هست و گیم پلی بیشتر دکمه زنی و حرکات تکراری هست و واقعا ضربه های بسیار دلنشینی با شمشیر میزنه و ادم لذت می بره در کل به نظر من بازیش کن

سلام.
یک نفر می تواند یک سایت خارجی معتبر برای دانلود بازی های کرک شده معرفی کند؟ Torrent هم نباشد و در سرور های آپلود معتبر بازی را آپلود کرده باشند. اگر حجم فایل های آپلود شده بالاتر بود چه بهتر. (مثلا به جای پارت های 1 گیگی، پارت ها 10 گیگی باشند و...)

سلام.
یک نفر می تواند یک سایت خارجی معتبر برای دانلود بازی های کرک شده معرفی کند؟ Torrent هم نباشد و در سرور های آپلود معتبر بازی را آپلود کرده باشند. اگر حجم فایل های آپلود شده بالاتر بود چه بهتر. (مثلا به جای پارت های 1 گیگی، پارت ها 10 گیگی باشند و...)
دوغ یا نوشابه نمیخوای؟:دی
سایت های خارجی یا تورنت هستن، یا تو آپلود سنتر های آشغال گذاشتنشون، یا پاک شدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or