بازیهای موجود در بازار برای PC

با تشکر از تمامی دوستان بابت راهنمایی هاشون torchlight 2 رو دان کردم و میتونم بگم فوق العاده بود.چون قصد داشتم دیابلو3 برای PS4 بگیرم اول گفتم یکی هم سبک بازی کنم ببینم خوشم میاد یا نه؟انتظار داشتم اصلا خوشم نیاد اما برخلاف تصوراتم بدجوری تونستم با این سبک ارتباط برقرار کنم

دیابلو 3 هم ماد میشه مگه؟ بن نمی شی؟:دی
نه منظورم بدون در نظر گرفتن آپدیت‌های diablo و این expansion pack هست :دی چون بر خلاف D3 آنچنان ساپورتی از TL 2 نشد،یعنی‌ اصلا هیچ ساپورتی نشد.بیشتر به خاطر نداشتن پشتوانه مالی‌ بالا بود. :دی

عاقا من یه سوالی داشتم این بازی هایی که میگید رو خیلی هاشون قدیمی هستن از کجا میشه تهیه کرد ؟

دانلود این همه که نمیصرفه . تو ولی عصر و انقلاب هم چند تا مغازه میشناسم فسیل نمیارن هیچکدوم .

واقعا از کجا بخرم ؟ /:)

عاقا من یه سوالی داشتم این بازی هایی که میگید رو خیلی هاشون قدیمی هستن از کجا میشه تهیه کرد ؟

دانلود این همه که نمیصرفه . تو ولی عصر و انقلاب هم چند تا مغازه میشناسم فسیل نمیارن هیچکدوم .

واقعا از کجا بخرم ؟ /:)

صفحه اصلی قرن مجازی ایرانیان - دارای کامل ترین آرشیو بازی و نرم افزار در ایران

سلام رفقا ، کسی Lichdom Battlemage رو بازی کرده ؟
ارزش داره بگیرمش ؟
Lichdom دارای یکی‌ از بهترین‌ combat system هایی‌ هست که تو این چند سال اخیر دیدم :دی
خود بازی هم سخت هست،اگه حوصله یاد گرفتن رو ندارین و میخواین سریع تموم کنی‌ن نگیرین بهتر هست،ولی‌ اگه میتونین تحمل کنین Learning curve سختش رو ,یکی‌ از‌ بهترین release های امسال هست تا به الان.

آخرین ویرایش:
Lichdom دارای یکی‌ از بهترین‌ compat system هایی‌ هست که تو این چند سال اخیر دیدم :دی
خود بازی هم سخت هست،اگه حوصله یاد گرفتن رو ندارین و میخواین سریع تموم کنی‌ن نگیرین بهتر هست،ولی‌ اگه میتونین تحمل کنین Learning curve سختش رو ,یکی‌ از‌ بهترین release های امسال هست تا به الان.

سختی هم میسازه بهم شدیدا :دیگ
فردا میگیرمش

من licgdom بازی کردم کمی بیشتر نرفتم اما بازی خوبی می زنه و گرافیکشم عالیه با کرای انجین 3 هم ساخته شده فریم هم در حد کرایسیس 3 می ده خلاصه یکی تاپیکش رو بزنه ثواب داره

دوستان یه Racing درست درمون میشه معرفی کنید ... خیلی وقته ریسینگ آرکید خوب بازی نکردم
تو مایه های Burnout و NFS hot Persuit 2006
کلا NFS ها و Dirt و GriD رو هم بای کردم
Split Second , Blur هم بازی کردم
غیر از اینا اگه چیزی هست (اگه باشه!!) بگید :دی

دوستان یه Racing درست درمون میشه معرفی کنید ... خیلی وقته ریسینگ آرکید خوب بازی نکردم
تو مایه های Burnout و NFS hot Persuit 2006
کلا NFS ها و Dirt و GriD رو هم بای کردم
Split Second , Blur هم بازی کردم
غیر از اینا اگه چیزی هست (اگه باشه!!) بگید :دی
اولا توبه کن دوما nfs rivals بازی کن
یکی از یهترین nfs ها بود برای من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or