بازیهای موجود در بازار برای PC

47117709766248699614.jpg

از موقعی که سایت ps-army خوابیده دیگه خبر انتشار بازیا توی این تاپیک گذاشته نمیشه!

Trine 1 که سال ها پیش منتشر شده چند روز پیش یک نسخه باز سازی شده ازش ریلیز شد که گرافیک خیلی بهتری داره با یک سری تفاوت هایی که توی مراحل ایجاد شده و تغییر کرده و همینطور گیم پلی شماره دوم بازی اومده روی شماره اول :x
این نسخه شامل هر دو عنوان میشه هم نسخه original قدیمی و هم نسخه باز سازی شده و تغییر کرده!

من چون نسخه اول رو بازی نکرده بودم الان چند ساعته افتادم به جون بازی یک سره داشتم بازیش میکردم! واقعا عالی هست :x

دوستان میشه چنتا بازی جدید برام معرفی کنین
بازی هرچی سنگین تر بهتر. اصلا مشکلی از لحاظ سیستم ندارم. چند روز پیش wolfenstein رو دانلود کردم و امروز تمومش کردم. انصافا خیلی بازیه زیبایی بود
اگه بازی جدید این سبک هست لطفا معرفی کنین دوستان

می گم رایا جان بازی دو بعدی اصلا دوست نداریا یه سگا برات بخرم:d:x

فقط دو بعدی! :d

تا وقتی امولاتور Fusion هست, کی دیگه میره سگا بخره؟!

بر وزن:

عمو یادگار, با ایران رادیاتور, کی دیگه میره تو غار :p

بیا این دفعه فقط سه بعدیه ;)
---------------------------------------
Pineview Drive

یه بازیه ترسناک دیگه. نـــــه! :p

Pineview_Drive_Card_04_Foil.png

pineview.jpg

---------------

Pure Pool

بیلیارد با آخرین کیفیت! b-)

hustle-kings-800x450.jpg

030540.jpg

---------------

Colin.McRae.Rally.Remastered

بازسازی یه ریسنگ قدیمی

Colin-mcrae-2.jpg

Iconic-Rally-Cars.jpg

Colin-Mcrae-Rally-Ford-Focus-06.jpg

Pixel.Piracy

دزدان دریایی پیکسلی!

pixel_piracy_6_.jpg

pira.jpg

Pivvot

یک بازی آرکید بینظیر که از موبایل اومده رو استیم
بسیار چالش بر انگیز

Pivvot-Splash1-1024x650.png

pivvot_02-100055917-orig.png

IMG_6972.jpeg

Top.Hat

کلاه دراز دو بعدی!

th-greenlight1.png

521730_439628052791983_1739999366_n.png

czachy.png

تو رو خدا این عکسا رو ThumbNail بذار :d
صفحه ترکید

اولا که من سعی میکنم عکسای کم حجمو انتخاب کنم (حالا ممکنه بعضی وقتا از دستم در بره و یه دونه پر حجم هم بینشون باشه) پس صفحه نمیترکه.

دوما همینجوری کلی وقتم گرفته میشه برای پیدا کردن عکسا (عکس مناسب باشه و فــیلـتر نباشه و ...) و اگه بخوام thumbnail بذارم باید اول آپلودشون کنم و...

تا الان دو نفر پستتو لایک کردن; اگه تا سه روز آینده, 10 نفر پستتو لایک کردن, دیگه هیج بازی ای تا آخر عمرم تو این تاپیک معرفی نمیکنم.

اولا که من سعی میکنم عکسای کم حجمو انتخاب کنم (حالا ممکنه بعضی وقتا از دستم در بره و یه دونه پر حجم هم بینشون باشه) پس صفحه نمیترکه.

دوما همینجوری کلی وقتم گرفته میشه برای پیدا کردن عکسا (عکس مناسب باشه و فــیلـتر نباشه و ...) و اگه بخوام thumbnail بذارم باید اول آپلودشون کنم و...

تا الان دو نفر پستتو لایک کردن; اگه تا سه روز آینده, 10 نفر پستتو لایک کردن, دیگه هیج بازی ای تا آخر عمرم تو این تاپیک معرفی نمیکنم.

ناراحت میشی چرا !
هر جور دوست داری بذار

چرا میزنی حالا :)) بذار آقا بذار :دی
ولی خب رعابت حال کن اقلا بذار تو اسپویلر :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or