در این تاپیک بازیهای جدیدی که وارد بازار ایران میشود و در مورد موجودیت و مشخصات آنها صحبت میکنیم و مینویسیم.
Last edited by a moderator:
بی زحمت چند تا بازی Indie قشنگ چند سال اخیر رو معرفی کنین ، در Indie وارد نیستم :d
سبک Point and click ، Adventure و هرچی باشه قشنگه !
^^بی زحمت چند تا بازی Indie قشنگ چند سال اخیر رو معرفی کنین ، در Indie وارد نیستم :d
بی زحمت چند تا بازی Indie قشنگ چند سال اخیر رو معرفی کنین ، در Indie وارد نیستم :d
اقا من اینا رو بازی کردم
Deus Ex Human Revolution
Batman Arkham City
Enslaved
داستانشون بدک نبود ولی عالی هم نبود بازی سراغ ندارید که داستانش مثل AC2,BH واقعا چالش برنگیز باشه و ادم بخواد 1 روزه تمومش کنه(الان یه ماهه کنکور لعنتی تموم شده ولی یه بازی ناب انجام ندادم)
داستان Deus Ex و Enslaved به نظر من خیلی قوی تر از Assassin's Creed هست. به هر حال این هایی که من گفتم بهترین داستان ها رو تو سبک Action Adventure داشتن. یکی دیگه از بازی هایی که تو این ژانر داستان خوبی داره Castlevania Lords Of shadow هست. البته من اگر جای شما باشم الان سراغش نمی رم چون نسخه 2 که خیلی افت کرده نسخه 1 هم در کل اون قدر قشنگ نبود که بعد از چهار سال آدم بخواد بره سراغش.اقا من اینا رو بازی کردم
Deus Ex Human Revolution
Batman Arkham City
Enslaved
داستانشون بدک نبود ولی عالی هم نبود بازی سراغ ندارید که داستانش مثل AC2,BH واقعا چالش برنگیز باشه و ادم بخواد 1 روزه تمومش کنه(الان یه ماهه کنکور لعنتی تموم شده ولی یه بازی ناب انجام ندادم)
خودمان ساختیم
3 تا اکت ازش اومده اکت 1 رو رفتم زیاد باهاش حال نکردم اما تعریف زیاد می کنن ازش
پس بی زحمت اینو هم بساز که انگار مشتری داره :d
Kentucky Route Zero
اقا من اینا رو بازی کردم
Deus Ex Human Revolution
Batman Arkham City
Enslaved
بازیه قشنگیه. ولی اکتاش با فاصله ی زیاد میاد آدم یادش میره داستان چی بود:d من گذاشتم 5 تاش بیاد بعد همه رو بازی کنم.3 تا اکت ازش اومده اکت 1 رو رفتم زیاد باهاش حال نکردم اما تعریف زیاد می کنن ازش
از نظر داستانی به نظرم خیلی بهتر از همه این بازیهای اپیزودیک دیگه هست.:d3 تا اکت ازش اومده اکت 1 رو رفتم زیاد باهاش حال نکردم اما تعریف زیاد می کنن ازش