بازیهای موجود در بازار برای PC

بی زحمت چند تا بازی Indie قشنگ چند سال اخیر رو معرفی کنین ، در Indie وارد نیستم :d
سبک Point and click ، Adventure و هرچی باشه قشنگه !

سلام
این ها ایندی های مورد علاقه ی من هستند و مطمئن باشید رو هر کدومشون دست بذارید خوشتون میاد :دی

Rogue Legacy
Shovel Knight
Limbo
The Black Heart
Hot Line Miami
FEZ
The Path
Cloudberry Kingdom
Thomas Was Alone
Gone Home
The Stanley Parable
The Binding of Isaac
World of Goo
Don't Starve
Braid
Minecraft
Super Meat Boy
To The Moon
Guacamelee
Spelunky

بی زحمت چند تا بازی Indie قشنگ چند سال اخیر رو معرفی کنین ، در Indie وارد نیستم :d
سبک Point and click ، Adventure و هرچی باشه قشنگه !
^^
چندتا هم من اضافه کنم:d

Papers Please
The Swapper
Brothers: A Tale of Two Sons
Trine
Trine 2
Bastion
Year Walk
Broken Age
TowerFall: Ascension
Closure
BattleBlock Theater
Transistor
Stacking

بازی های پست بالایی و این پست از بالا تا پایین همه رو برو:d از دم توصیه میشن:d

بچه ها برا Sacred 3 که چند روز دیگه میاد تاپیک درست نکردید ؟

حیفه بخدا یه همچین جواهری :d

ویرایش : خودمان ساختیم >:)

آخرین ویرایش:
اقا من اینا رو بازی کردم
Deus Ex Human Revolution
Batman Arkham City
Enslaved
داستانشون بدک نبود ولی عالی هم نبود بازی سراغ ندارید که داستانش مثل AC2,BH واقعا چالش برنگیز باشه و ادم بخواد 1 روزه تمومش کنه(الان یه ماهه کنکور لعنتی تموم شده ولی یه بازی ناب انجام ندادم)

اقا من اینا رو بازی کردم
Deus Ex Human Revolution
Batman Arkham City
Enslaved
داستانشون بدک نبود ولی عالی هم نبود بازی سراغ ندارید که داستانش مثل AC2,BH واقعا چالش برنگیز باشه و ادم بخواد 1 روزه تمومش کنه(الان یه ماهه کنکور لعنتی تموم شده ولی یه بازی ناب انجام ندادم)

بهترین داستانی که دیدم یه بازی داشته مربوط به BioShock Infinite بود ، داستان بازی جوری نوشته شده که ماه ها میشه در موردش حرف زد
بازی های داستان محور زیادی تو بازار هست مثل The Wolf AMONG uS _ The Walking Dead _ Castlevania Lords Of shadow _ Alan Wake و ...

اقا من اینا رو بازی کردم
Deus Ex Human Revolution
Batman Arkham City
Enslaved
داستان Deus Ex و Enslaved به نظر من خیلی قوی تر از Assassin's Creed هست. به هر حال این هایی که من گفتم بهترین داستان ها رو تو سبک Action Adventure داشتن. یکی دیگه از بازی هایی که تو این ژانر داستان خوبی داره Castlevania Lords Of shadow هست. البته من اگر جای شما باشم الان سراغش نمی رم چون نسخه 2 که خیلی افت کرده نسخه 1 هم در کل اون قدر قشنگ نبود که بعد از چهار سال آدم بخواد بره سراغش.

من اون موقع به شما Witcher و Mass Effect رو هم معرفی کردم. اون دو تا رو هم بازی کنید. این دو بازی اون قدر قشنگن که حتی از نسخه 1 هم شروع کنید باز هم لذت می برید.

خودمان ساختیم >:)

=))

پس بی زحمت اینو هم بساز که انگار مشتری داره :d

Kentucky Route Zero

2013-01-31_00004.jpg

اقا من اینا رو بازی کردم
Deus Ex Human Revolution
Batman Arkham City
Enslaved

چالش واقعی= Dark Souls!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or